Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pětice mladých, statečných rytířů chrání království před zlovolným královým šaškem Jestrem, oživlou Knihou příšer a jejich armádou lávových příšer... (TV Prima)

Recenze (4)

Scanerior 

všechny recenze uživatele

Pro cílovou skupinu to asi není špatné, ale v podstatě se neustále opakuje děj jen s nějakou novou postavou a finálním bojem. Jakmile rytíři nahrají do šítu sílu, tak jsou najednou skoro neporazitelní a tak je to pořád dokola. Kromě dobré animace tento seriál není extra zajímavý. ()

Jamal 

všechny recenze uživatele

Jako NINJAGO ujde, ale tohle je fakt hrůza, s podivem nezaujalo ani 4 letého syna, který NINJAGO má rád a v zásadě je to tak trošku vykrádačka NINJAGA. Blbé je že je to absolutně bez děje a charaktery filových postaviček jsou na bodu nula ( stále srovnávám s NINJAGEM). Jako zloduch klaun je fakt k smíchu. Jediná hvězdička je za to že je to zdarma a v dobré kvalitě ( i 4K ) na LEGO TV. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Jeďte do Dánska, opijte se jako Dáni, kupte si Lego, s nímž vám bude Prima. Mně Prima nebylo, když se na mě vyřítily rozjuchané legolácké figurky, které nepřinesly sebou žádnou porci zábavy. Jak hrozné bylo prozření, když jsem záhy učinil objev, že z Lega piču neuděláš. Ovšem dokonalé kundy z diváků dělají tvůrci těchto pitomin. To je hnusná stavebnice tak populární, že se cpe i do oboru, do kterého se pramálo hodí?! Filmy a seriály s motivy Lega - NE! Není to jediný seriál, kde vystupují humpolácké figurky s rukama na ucvaknutí varlat. Evidentně sledovanost nebude nijak valná, když se nikdo neodhodlal ke komentáři. Asi takhle, je to to nejhorší, co může po ránu postrašit diváka, vyjma ranní klesající erekce. Nebudu se namáhat s popisováním děje, neb jsem to celé dokonale nepochopil. Animace není nijak otřesná, ale k postavám se nedá vytvořit žádné teplé, studené, přihřáté, ohřáté, prostě jakékoliv pouto. Jen si s tím děti zamrdají mozek. Naprostá stupidita. Technická stránka si vysloužila polomongoloidní hvězdičku. 20% ()

Ondr4H odpad!

všechny recenze uživatele

Hnusné stavebnice nejspíš tvořené za pomocí kvalitních dánských drog(Opravdu nexo knights neumím jinak nazvat, kde je odkaz hradů z 80. a 90. let) doprovázené laciným seriálem za úkolem zvýšení zisků.V podstatě je to ninjago v jiných reáliích aneb co je zavedené to neměň, to doporučí každá příručka úspěšných firem.Osobně si myslím že děti nejsou blbé a po jedné či druhé sérii to půjde do Merlokova análu, jak seriálových tak stavebnicových. ()

Reklama

Reklama