Reklama

Reklama

Česká MISS 2016

(pořad)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Česká MISS 2016 může být jen jedna! Sledujte napínavý živý přenos plný české krásy a umu.  Nenechte si ujít jedinečnou společenskou událost roku a rozhodněte o nové české královně krásy. (TV Prima)

Recenze (14)

castor 

všechny recenze uživatele

Žena jako sexuální objekt po sto padesáté druhé. Tak jsem se znovu podíval.. O čtyři měsíce později: „S přítelem už spolu nejsme, nebyl schopný povinnosti, které se k mému titulu vztahují, akceptovat.“ O dalších pár týdnů později. „Jsem zamilovaná. Přítel je sportovec, ale neprozradím, jestli hokejista nebo fotbalista.“ Ve dvě a půl hodinové show se finalistky hned na úvod divákům předvedly v plavkách. Ty se tentokrát povedly. Ozvláštnění v podobě Hosták-Záruba fajn asi v případě prvních dvou slečen, pak už z toho pánové nic nevytřískali. Mareš znovu výrazně uvolněnější než Bouček, pár solidních momentů tam měl. Holky budou v normálním životě určitě pohledné, před televizními kamerami po zásahu stylistů to ale slušelo málokteré. Některé si navíc tahají manýry jak z roku 1999: podivné mrkání, podřepování, laciná gesta. V případě některých předávajících reklama na velmi špatného plastického chirurga. Vítězka se v medailoncích prezentovala hodně nepřirozeně. Nebudu cpát odpad, když jsem přeci s podobným výsledkem tak nějak počítal.. na odreagování s vínem v ruce „dobré“!! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Hniss Pičaobludná 2016. To máte tak, od jisté doby se dívky, co jsou dle svého mínění krasavice, fintí, parádí a masturbují před zrcadlem, které jim darovala jejich mimořádně škaredá kamarádka, která na kamarádství se světem před zrcadlem, neměla štěstí. Stačí jen 25 vizážistů na jednu účastnici soulože a máme zde už jen průměrně škaredou slečnu, která si ve finále strčí korunku do všech tří tělesných otvorů, jen aby Kleofáš s Bukem mohli v závěru vyřknout její jméno. Zápolení je to nadmíru trapné, v podstatě se deset kravek dvě hodiny shazuje svojí nejapnou blbostí, retardovanými názory na dnešní svět a tím získávají od tupé poroty body. Záchranou už tak dost uhozeného programu jest promrnáda v plavkách, která dá zapomenout na nedostatky na ksichtě, a ukáže lentilky od Orionu, případně nové silikonové Pamelovky. Na závěr nesmí chybět vroucné objetí vítězné dcery s otcem, co poctivě držel v publiku po celou dobu pyj. Nejpofidernější soutěž na tv obrazovkách už dávno není Prima. Dva laškovní moderátoři se předhánějí zejména v tom, kdo z nich bude vtipnější. Je velmi zábavné po celou dobu hádat, jaké návykové látky požili. Buk zřejmě prošel všechny dostupné porno stránky, včetně gay zaměření, Kleofáš vydatně koketoval s Kokešem. Nakonec všechno dobře dopadlo. Do ztrát se započítá rozbitá korunka v závěru večera, nikoho z moderujícího gej páru po předávkování nezradila hercna a tradičně zvítězila ta nejškaredší děvka. Jak (s)prosté. 20% ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Toto se špatně hodnotí, českou miss jsem viděl po dlouhých asi 10 letech- holky byly hezké a sympatické, vítězná Andrea Bezděková opravdu krásná - bylo pár vtipných momentů (zlomená korunka)- vystoupení skupin nebylo příšerné, co ovšem příšerné bylo, byli dva komentátoři- Bouček s Marešem (Mareš aspoň občas měl nějakou vtipnou hlášku, ale Boučkovo studio puk, to bylo něco euvěřitelného- jasný odpad) dám za tři aby to nebylo vůči holkách nespravedlivý...50% ()

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Zatímco před deseti lety měl tento pořad alespoň snahu vypadat důstojně a na úrovni, duet uvaděčů udělal v tomto případě z pořadu frašku. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Bouček s Marešem byli o něco méně trapní, než obvykle, tak za to aspoň *. Holky ale uplně ošklivé bohužel. Vítězka navíc ještě, slušně řečeno, hloupá. ()

strakoliber 

všechny recenze uživatele

Čím je tato soutěž starší, tím víc upadá. Zlaté časy, kdy se missky musely samy naživo představit, kdy si připravovali volnou disciplínu a kdy soutěž završila promenáda v plavkách. Letos na promenádě soutěž stála. Missky se představily pouze v přichystaném videu, naživo neřekly skoro ani slovo, volná disciplína taky žádná a promenáda v plavkách na hodinu, kterou víceméně zkazili moderátoři svou hrou na hokej, která ani nebyla vtipná, protože se komentáře neustále opakovaly. Finalistky tak neměly ani možnost ukázat, co v nich je a tím byla soutěž vlastně zbytečná. ()

ESNYR

všechny recenze uživatele

Přiznám se k závažnému prohřešku. Tento pořad, jsem neviděl 8 let. A teď jsem jej viděl jen proto, že tam jako jedna z holek figurovala dcera jednoho známého. Tak předně musím opět podotknout, že kdyby měla vyhrát ta nejhezčí holka z ČR, tak z této skupiny nevyhraje ani jedna. Znám sakra hezčí holky, které se nepotřebujou vystavovat před skupinou uchyláků aby jim někdo řekl že jsou hezké. Taky podobné pořady nemám příliš v oblibě, protože těm předchozím vítězkám v podstatě dávají najevo že už nejsou dost hezké a musí se hledat další hezká. Co se týká výherkyň předchozích ročníků, tak dokážu vyjmenovat snad jen 5 jmen (a to si ještě nejsem úplně jistý jestli to jsou ty co skončily na prvním místě, nebo jestli to jsou "jen" ty druhé, nebo třetí) a to už samo o sobě svědčí o tom, jak moc je tahle soutěž důležitá. I když vyhraje, tak ji stejně za 3 měsíce nikdo nepozná a ani si nezapamatuje její jméno. :::: Jako dobrý, jsem chlap, takže se otočím za každou hezkou holkou, ale to se ta holka musí tvářit přirozeně a né se nakrucovat jak šlápota a dělat ze sebe něco co není. A tady mi přirozená nepřišla ani jedna. Porota zase jen slintá nad mladičkou kočičkou, kterou by stejně nejraději dostaly do postele, takže nějaká oběktivita jde do prdele hned po prvních minutách. Promenáda v plavkách přitahuje k TV další pedofily a o sledovanost je postaráno. Je mi těch holek líto. Tyhle souteže by se měly buďto zrušit, nebo udělat v jiném stylu. ()

TonoM odpad!

všechny recenze uživatele

Soutěž, která je naprosto o ničem pokračuje 2016 s naprosto ubohou dvojicí MAREŠ- BOUČEK . Tento rok vyhrála taková zrůdička do který bych nepíchl ani já, tak mi řekněte o čem tahle soutěž je? Na ulici vidím za den 78 hezčích holek, než Miss, která se k výhře dostane bůh ví jak.. ()

Martin29 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu smysl těchto pořadů a lituji všechny kdo to sledují. Výhra je beztak zbytečná pojedou za to na Miss Univerze bůhví kam kde vypadnou v 1 kole jako vždy a 90 procent našich miss a rok se o nich bude psat především v bulvárech. Po roce po nich neštěkne ani pes a jedeme znova. ()

Reklama

Reklama