Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

První řada seriálu přivádí diváka na střední školu North Jackson, jejíž ředitel právě odchází z funkce, aby zanechal školu v rukou svých dvou zástupců, Oba se, bohužel, navzájem nesnášejí, oba mají zájem o místo ředitele a jak se postupně ukazuje, jsou oba rozhodnuti jít nekompromisně za svým cílem. (Necrotongue)

Recenze (6)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Danny McBride zase jako prachsprosté hovado, které ten slogan "dejte magorovi moc" využívá na sto procent. Některé díly možná slabší, jako celek ale první série šlape parádně. ()

Chmur 

všechny recenze uživatele

Seriál, který si neujasnil, čím chce vlastně být. Komedií, dramatem, sociální sondou? Od všeho trochu ale pořádně nefunguje nic. Oba hlavní hrdinové jsou zamindrákovaní ubožáci ve středním věku. Občas mohou být takové postavy vtipné (viz Kancl), tihle dva jsou jen otravní. Druhou sérii raději ne. ()

Reklama

panki9922 

všechny recenze uživatele

Trochu pritiahnuté za vlasy (trochu dosť), trochu vtipné (trochu nie). Záver série síce nečakaný, ale žiadna bomba. Hľadať paralely na americký sen sa mi v takomto seriálovom spracovaní nechce. Ústredná dvojica síce veľmi solídne obsadená a ich postavy si prejdú istým vývojom, ale je to všetko tak nejak očakávané. K sledovaniu druhej série sa budem len horko ťažko premáhať. Súčasná seriálová konkurencia je ohromná. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborná záležitosť, ktorá má svojský humor a dve nesympatické postavy ku ktorým si postupne nachádzame cestu. Celý priestor strednej školy a vnútorných konfliktov a machinácií vo veľmi dobrom prevedení - kde je dôraz na nápaditosť a aj drobné ozvláštnenia. McBride a Goggins sú vo svojich úlohách perfektný a som v napätom očakávaní ďalšej série. 1. séria - 80% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První sérii jsem si až nečekaně užil, jen mě překvapil zlom, který přišel v sedmé epizodě,kdy se z naprosto nenáročné komedie stalo komediální drama a v dalších dílech přibyly i prvky thrilleru. Postavy obou hlavních "hrdinů" jsou výborně napsané a díky Dannymu McBrideovi a Waltonu Gogginsovi jsou i skvěle zahrané. Jsem zvědav, jak si se zakončením první řady poradí druhá série. ()

Galerie (74)

Reklama

Reklama