Reklama

Reklama

Boj o ředitelnu

(seriál)
  • USA Vice Principals
Trailer 2

VOD (1)

Série(2) / Epizody(18)

Obsahy(1)

Temně komediální seriál od Dannyho McBridea a Jodyho Hilla, tvůrců seriálu Nahoru a dolů, vypráví příběh jedné předměstské střední školy a dvou lidí, kteří se úzce podílejí na jejím vedení. Danny McBride a Walton Goggins se představí v rolích Neala Gambyho a Leeho Russella, dvojice ambiciózních zástupců, kteří spolu svádějí velký boj o moc. Chtějí vystoupat na pomyslnou nejvyšší příčku poté, co se dlouholetý ředitel školy (Bill Murray) rozhodne odstoupit kvůli péči o svou nemocnou ženu. Když se ale o jeho pozici začne ucházet i doktorka Belinda Brownová (Kimberly Hebert Gregoryová), Gamby a Russel odloží své vzájemné rozepře stranou. Podle hesla "Nepřítel mého nepřítele je můj přítel" se spojí a vyvinou maximální úsilí, aby odstranili doktorku Brownovou, jedinou osobu, která má nejspíš opravdu na srdci nejlepší zájmy školy. A nehodlají si brát servítky. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Slasher k tomuto seriálu (3)

Boj o ředitelnu (2016) 

S01: Já půjdu až tak daleko, že to prohlásím za geniální komediální skvost. Vezměte vidláckej "America, fuck yeah" humor se spoustou nadávek a la EASTBOUND & DOWN (oddíval jsem mezitím komplet až teď při téhle zámince), k jednomu arogantnímu idiotovi přidejte druhýho (jak McBride, tak rozzubený vlezdoprdelácký ultrazmrdský Goggins jsou špička), rozpoutejte zákeřnou špinavou válku o ředitele střední školy, okořeňte to super soundtrackem ve stylu old school videoher, sem tam zpomalovačky co brutálně sednou a hlavní dvojka si je vyloženě dává, a to není všechno. Je to drsná komedie, ale vlastně i slušný drama, příběh přináší různý dojímavý chvíle, závěr s váma celkem šokne, pro mě to byla čistá devítidílná radost a kolikrát jsem se smál jak dlouho u ničeho. 90% S02: Všech 18 dílů bylo natočeno jedním tahem, tím spíš nijak nepřekvapuje, že je tohle stejně kvalitní a nářezová záležitost. V mixu je pár nových postav, zase jsou tu nezapomenutelný scény, přišlo mi to skvělejší dramaticky, závěr slušná psychárna. Říkám klenot a moje nejoblíbenější komedie za roky, instant classic a viděl už jsem komplet snad 5x. 95% ()

A Compassionate Man (2017) (S02E05) 

Dokonale drsná narozeninová epizoda kde mi chyběl snad jen záběr na to, jak mu Shandrell suveréně klátí manželku. I druhá sezóna má u mě krásně naběhnuto na 5*, můj šálek komedie úplně na 100 procent. ()

Reklama

Reklama