Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když se chce člověk věnovat chovu závodních koní, není to jen zaměstnání. Musí se tomu doslova oddat. Zbytečně překombinovaný akční příběh má výchovné tendence, ježto je určen hlavně mládeži - a ta potřebuje pozitivní vzory. (oficiální text distributora)

Recenze (16)

dobytek odpad!

všechny recenze uživatele

Tak název "Dynamit" mě trochu zmátnul. Dynamit je totiž jméno koně a film je z dostihovýho prostředí. Jde tam o nějakou podivnou krádež koně nebo co. Jinak v tom hraje Mahdal, kterej ze začátku vypadá jako klaďas, ale nakonec se z něho vyklube ten největší záporák. A úplně na konci filmu jsem si taky všimnul mladýho Etzlera, kterej měl tehdy dlouhý háro. Jinak hodnocení 80% (po mym odpadu kleslo na 74%) je pro mě velkou záhadou. Já film jednoznačně házim do odpadu, protože jednak je to blbost a navíc tohle téma je mi dost proti srsti. Parta nějakejch kydačů hnoje se snaží zachránit koně ze spárů zločinců, aby ho pak sami mohli tejrat při nějakym skákání přes překážky a řezat do něj bičem. Taky bych si vzal bič a seřezal třeba takovýho žokeje Váňu, aby byla nějaká zábava. Navíc při natáčení si ty zvířata asi taky musely dost vytrpět a podle mě jim museli dávat nějaký oblbováky. Nevim, jak přinutit koně, aby ležel na zemi a kopal okolo sebe nohama. A něco podobnýho tam bylo i se psem, kterej se klepal, koulel očima a od huby mu šla pěna. ()

UnCool 

všechny recenze uživatele

Ze začátku mě film, ale vůbec ani trochu nebavil, postupně se děj malinko zlepšoval a už jsem si říkal, že by z toho něco mohlo být, ale... Na konci filmu se začali všechny hlavní charaktery chovat absolutně iracionálně, doplněno to bylo o absolutně odfláknutou práci skripta (zázračné uzdravení rozmláceného obličeje během několika málo záběrů) a vše toto bylo doplněno o zajímavou flexibilitu času, kdy jedna skupinka stihne rozvázat parťáky a pronásledovat auto, ačkoliv to by během toho času muselo být už dávno za humny, tady to bylo vyřešeno tak, že na jednom záběru jsou svázáni a na druhém už jedou s ostatními na koních, no prostě úžasné, hodnocení 40 je kvůli poslední půlhodině velmi milosrdné... ()

Reklama

keoma26 

všechny recenze uživatele

Křečovitý začátek byl vykoupenej pádnou akcí, sychravou atmosférou, dynamickými úhly snímání i funkčními zpomalovanými záběry. Na konec ale neodpustitelná logická obrazová trhlina - hlavní zloduch nejdřív upustí brašnu s penězi a pak s ní znovu dramaticky padá, až se bankovky rozprsknou o kamen...za utopený auto VB půl hvězdičky navíc:-) ()

yVANs odpad!

všechny recenze uživatele

Děj je sledem neuvěřitelných kousků okolo lidí postrádajících zdravý rozum - nikdo se nechová tak jak byste řekli, že se člověk v dané situaci zachová...Padouši mění koně sem a tam až ztratíte naprosto přehled (lidi co ty koně vychovávají, a jsou s nimi každej den, s tím mají podle mě taky dost problémů) Jedna intrika stíhá druhou a když se už konečně zavolá policie, auto plný policajtů, prostě natlačíme do rybníka a děj pokračuje jako by se nechumelilo dál. V té době to možná bylo něco nevídanýho...i výbuch a honička v autech, do toho všeho ještě koně a mládež s vyčesaným hárem.Nemůžu se ale ubránit pocitu, že je to jeden z nejhorších filmů co jsem kdy viděl. ()

zette 

všechny recenze uživatele

Scenar byl hodne nepovedeny a neverohodny. Nechapu takove zanrove zlomy, debutujici Cieslar chtel asi zaujmout za kazdou cenu a snazil se do filmu zaclenit jakousi akcnost, ktera byla urcite ke skode. Nejsem fanouskem koni a dostihu, tak jsem od Dynamitu nic moc necekal. Nejzajimavejsi mi prisel vyber hercu. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama