Reklama

Reklama

VOD (1)

Působivý akční thriller podle skutečných událostí, které následovaly po bombovém útoku na bostonském maratonu 2013. Policejní seržant Tommy Saunders (Mark Wahlberg) se spojuje s odvážnými přeživšími, záchranáři a vyšetřovateli v závodu o čas - musí vypátrat atentátníky dřív, než znovu udeří. Film v režii Petere Berga (Deepwater Horizon: Moře v plamenech) vzdává poctu všem, kteří v Bostonu projevili odvahu a sílu tváří v tvář tragédii a nepřízni osudu. (Magic Box)

(více)

Diskuze

Igy007

Igy007 (hodnocení, recenze)

hippie2222

Já s tím, co napsal, souhlasím. Skutečně není pravda, že jeden Amík je cennější než takových třebas 100 Indů, Chilanů, Turků, Japonců, Nigerijců, Srbů nebo lidí jakýchkoliv jiných národností. V tomhle je mnohdy americká kinematografie trapná jak červený trenky. A taky dost pochybuju o tom, že verbal napsal tu recenzi proto, aby někomu "kazil" dojem z filmu. Velice často uhodí hřebíček na hlavičku, o čemž svědčí i to, že i přes tu plechovou držku má mraky fanoušků. A to provokuje různé zkostnatělce (a mnohé hlupáky).

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak ani to, že tu ze sebe verbal potřeboval (opět) udělat megakreténa, mi nemůže zážitek z filmu zkazit. Nejpůsobivější scéna (přestřelka) zároveň obsahuje asi největší útok na logiku, což mě mrzí, ale i tak je to na 4*. Jak se události odehrály skutečně by mě taky zajímalo, ale asi ne zas tolik, abych tomu byl ochotnej věnovat nějaký hodiny rešerší na netu. Zásah ve filmu působí značně amatérsky a zpackaně, což na druhou stranu může bejt vnímaný i jako klad pro toho, kdo je unavenej nereálným světem bezchybnejch filmovejch superhrdinů v uniformách. Tipl bych si, že realita byla někde mezi oběma extrémy.

na příspěvěk reagoval Igy007

shuster

shuster (hodnocení, recenze)

Po 11. septembri som utoku v Bostone velmi neveril. A tento zly film mi to potvrdil. Amici si to zial robia sami.

coolturishta

coolturishta (hodnocení, recenze)

Echelon1

Tak celá ta scéna s mercedesom je úplne zle natočená hlavne to ,že v jeden moment je ten mercedes úplne rozmlátený a v ďalšej scéne je úplne bez škrabanca.

Echelon1

Echelon1 (hodnocení, recenze)

Ľudia, vie niekto ako naozaj prebehla tá akcia s Mercedesom? Pretože z tohto by niekto unikol, len ak by boli všetci policajti nafetovaní. 

na příspěvěk reagoval coolturishta

aknel1967

aknel1967 (hodnocení, recenze)

Začátek trochu utahaný, pak ovšem velmi dobré - ale posledních cca 15 minut to posílá silně do háje. Škoda. 

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ja som fandil tym tupym teroristom a aspon som si poriadne vychutnal jak strilali tych este tupejsich policajtov. :)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Tak to nesouhlas. Vtáhlo mě to mnohem víc do děje než ten Podvodnej horizont kde mě postavy byli ukradený nebo mě srali. Tady jsem Markovi a spol fandil jasný je to protkaný hromadou klišé a patosu, ale je to i tak o dost lepší než Nevýrazný Deepwater, tady se holt rozcházíme, ale to není nic nového, jak jsem četl koment od tebe a od verbala, tak mi bylo jasný, že to bude dobrej film :-)

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Vtipne jak to vidime u Bergovych poslednych dvoch filmov presne opacne.

Som zvedavy ku komu sa u tejto nudy pripoji Mike.

Mimo tej jednej kulervouci prestrelky to je totalna srajda.

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Mimomisu

Mimomisu (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Predchozi film mel pravdepodobne dost postprodukce, vzhledem k tomu, kolik to stalo. To je prodleva minimalne pulrok, Berg si to naplanoval dobre asi

Mimomisu

Mimomisu (hodnocení, recenze)

Prave jsem dokoukal, je to poctivy a mrazivy a krom jedne sceny a zavery prijemne civilni a nepateticky 4/5

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

je to pár dní, co jsem viděl jeden jeho film, a už má další?!

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

Peter Berg je totiz onan režijního penisu prvni tridy Hollyúdu a duvod po Afganske hornaté utopii Na život a na smrt kde mu Walberg taky taktoval udalosti dle skutecnosti..ho pak vtom stejnem zanru prechcal C.Eastwood Americký sniper z Bradley Cooperem v hlavn roli.nacez Berg musel chvili premyslet jak se stat Americkym patriotem z nadechem Rolanda Emmericha.. az vymyslel na motivy skutecnosti DeepwaterHorzion..a primo ukazujici inteligenci americkeho stylu patriotismu musel naposled vydechnout az zde..jelikoz by to prece neslo bez hvezd a pruhu..jinak natocit..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ivoman

Ivoman (hodnocení, recenze)

Z toho traileru mě vytekl americký patos až na podlahu. 

Za chvíli se stane teroristický útok a bude se točit film pár dní potom na stejným místě, aby se ušetřil čas a prachy.

:-)

A konspirační fakta opět potlačeny.

:-)

Jen tak dál ameriko, jen tak dál, jen blbni ...

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

No teda, zase dojak po Bergovsky. Tomuto sa radsej vyhnem velkym oblukom. Dufam, ze aspon ta Bartkowiakova B-ckova verzia bude trochu normalnejsia.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

Tomuhle pravděpodobně nasolím odpad, jelikož propagandistické snímky bytostně nesnáším. Při útocích na maratonu učinkovali v pozici zraněných nastrčení herci, kteří mimo jiné vystupovali již při útocích v Madridu či Londýně. Divadlo pro americké nemyslicí stádo, které bylo potřeba opět pořádně vystrašit zlými teroristy.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Mimomisu

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

Hm, no nevypadá to špatně, jsem ale překvapen, že Berg sotva dokončil jeden film, už má trailer i na další. A znovu podle skutečné události. Asi se mu to zalíbilo, ukazovat Marka jako amerického geroje :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Mimomisu

Deryll

Deryll (hodnocení, recenze)

Trailer asi jeden z nejhorších co sem kdy viděl... už ted je mi jasný že to bude odpad!:)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel filmfanouch smazal svůj příspěvek.

Uživatel filmfanouch smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama