Reklama

Reklama

VOD (1)

Působivý akční thriller podle skutečných událostí, které následovaly po bombovém útoku na bostonském maratonu 2013. Policejní seržant Tommy Saunders (Mark Wahlberg) se spojuje s odvážnými přeživšími, záchranáři a vyšetřovateli v závodu o čas - musí vypátrat atentátníky dřív, než znovu udeří. Film v režii Petere Berga (Deepwater Horizon: Moře v plamenech) vzdává poctu všem, kteří v Bostonu projevili odvahu a sílu tváří v tvář tragédii a nepřízni osudu. (Magic Box)

(více)

Recenze (339)

Clark_Kent 

všechny recenze uživatele

Tak zase konečně dobrej svižnej thriller, plný akce. Wahlberg hraje daleko líp jak u D. horizonu. Nesmím ovšem zapomenout taky na hezkou Supergirl /M.Benoist/ a přesvědčivého J.K. Simmonse komisaře Gordona který příjde už v listopadu. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

100% - komentář 20ti slovy: Maximální nářez! Dlouho se mi nestalo, že jsem zapomněl u filmu dýchat! To všudypřítomné napětí se dalo krájet, umocněno skutečností. ()

Marty7CZ 

všechny recenze uživatele

Berg je prostě těžká liga, dávám ho do seznamu oblíbenejch, na co sáhne, to má grády, jen prostě nerozumim, že ty filmy málo vydělávaj....Zásadní bonus za ukázku, že teroristi a celej islám je zvrhlost, jaká v lidským světě nikdy nebyla. P.S. Verbal tomu dal odpad!!!! Další důvod, takový jantary neuznávat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 90% ()

Bezda22 

všechny recenze uživatele

Podle mě skvělej film. Chvílema pěkně napínavý, což mě příjemně vtáhlo do sebe. I přes tu stopáž pěkně odsejpá a děj je vcelku vyváženej bez slabších míst... 75% ()

MAAUZ 

všechny recenze uživatele

Velmi proamerickej film. Právem! Jsem až překvapenej, jak moc se dokázali spojit policisté s civilisty Bostonu a dopadnout 2 teroristy společnou silou. Každopádně ti dva chybovali, protože byli amatéři. Bohužel amatéři, kteří dokázali vzít nejen končetiny, ale i životy nevinným... Nechápu, jak může Džokar dodnes žít, že ho nechají se odvolat, že má po těch všech usvědčení vůbec nějaká práva. Nebo že ho někdo nesejme v cele... Líbí se mi, že Peter Berg provazuje hrané záběry s těmi autentickými, jak má ve zvyku. ()

Rimland 

všechny recenze uživatele

Eastwoodovsky laděné drama s mannovskou akcí, které trpí podobným problémem, jako Deepwater Horizon. Kdyby se to drželo čistě té procedurální policejní/FBI linie (včetně dodatečného rýpnutí do toho "měli jsme je ho na seznamu, ale kdo by se takovou nulou zabýval"), bylo by to mnohem lepší a zajímavější. Takhle se to ale místy až nepatřičně zabývá "bezvýznamnými" postavičkami (včetně Wahlbergova policajta, místo nějž by lepší hlavní postavou byl Baconův vyšetřovatel) za účelem zachycení dopadů na běžného Amíka, čímž to sklouzává do ranku tradičního hollywoodského (melo)dramatu. Naštěstí to ale na těhle linkách zas tak nelpí, resp. nejsou tak vlezlé, film je to technicky výborně natočený, drží tempo a dovede v nejednu chvíli pořádně napnout. Prostě i přes zmíněné výtky jednoznačně to nejlepší, co Berg od Království natočil. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Dva islámský zmrdi dokážou zmobilizovat celý město.. Koordinace záchranných složek vcelku trága, jinak docela dobrej pohled za oponu. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nejde popsat tak, že to je skvělý film, ale je fakt dobře natočený, to co se tam děje, není skvělý, ale je to vystiženo tak, jak kdyby člověk byl na místě. Naprosto famózní filmařská práce a následné pátrání taky. Mark a Slanina jedou, jeden z nejlepších Markových filmů, jednoznačně. ()

Stillborn83 

všechny recenze uživatele

Toto Američania vedia, natočiť film podľa skutočnej udalosti, kde došlo k tragédii. Obľúbenci J.K. Simmons a John Goodman, potešili aj Mark Wahlberg (ako favorit režiséra Berga) a Kevin Bacon. Dobre natočená bola aj dlhá prestrelka (a to nie som fanúšikom takýchto akčných scén). Plus výborný ťah na záver – dať skutočných policajtov a preživších, ktorí sa objavujú aj vo filme. A taktiež to, že sa vo viacerých prípadoch čerpalo zo skutočných záberov (všetky zábery z kamier, dokonca bola vofilme použitá aj skutočná fotografia mŕtveho útočníka). ()

stephano 

všechny recenze uživatele

Mělo se to jmenovat "Boston", ten název je naprosto příšernej.Ve filmu je tak maximálně jedna patos scéna a to když Marky Mark sedíc na obrubníku, povídá kolegovi něco o soudržnosti. Jinak skvělá akce, napětí, wow momenty.(interview, zaverečná GTA scéna a další) Rozhodně milé překvapení roku 2016, film není čím se zdá být.... je mnohem lepší. ()

mac000 

všechny recenze uživatele

Největší vypovídací sílu má film v pasážích, které mají formu dokumentárního dramatu. Ty první minuty a hodiny po bombových atentátech sugestivně evokují děs a zmatek v řadách účastníků i diváků, ale i organizovanou rutinu a chladný rozum vyšetřovatelů, kteří za pomoci nejmodernější techniky dokážou najít, identifikovat a posléze i lokalizovat podezřelé pachatele. Solidní herecký výkon K. Wahlberge i K.Bacona. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Podprůměrně odvedená práce nad jedním mediálně známým příběhem. Zdlouhavý začátek, pak výbuch a zranění, pak směs vyšetřování a keců a emocí a amerických "ideálů". Taková sociální prosolidární dramatizace skutečné události. ()

Romeroo 

všechny recenze uživatele

Berg se prostě nezapře! Patos stříká na všechny strany jak fontána, ale tady jsem to nějak očekával, takže jsem byl zklamaný tak na půl. Jinak slušné drama s výbornou přestřelkou vylepšenou o pár hřebíků. Dramaticky v pořádku. 130 min bez problému uteče. ()

ervina 

všechny recenze uživatele

Perfektní. Bylo to natočené tak, že skutečné záběry z neštěstí skvěle pasovaly do filmu. Vypadalo to neskutečně realisticky, žádné přehnané akční scény s řvoucí hudbou. Ta nenápadná trocha hudby, co tam byla, mě rozložila v momentě, kdy to bouchlo. A pak jsem si to probrečela až do konce. ()

Reklama

Reklama