Reklama

Reklama

VOD (1)

Působivý akční thriller podle skutečných událostí, které následovaly po bombovém útoku na bostonském maratonu 2013. Policejní seržant Tommy Saunders (Mark Wahlberg) se spojuje s odvážnými přeživšími, záchranáři a vyšetřovateli v závodu o čas - musí vypátrat atentátníky dřív, než znovu udeří. Film v režii Petere Berga (Deepwater Horizon: Moře v plamenech) vzdává poctu všem, kteří v Bostonu projevili odvahu a sílu tváří v tvář tragédii a nepřízni osudu. (Magic Box)

(více)

Recenze (339)

mouzi 

všechny recenze uživatele

Nekteri se tu asi uplne posrali s tim hodnocenim 4 a vic, ne? Jedna se o film vylozene pro usacke publikum plne propagandy a nacionalismu, to vse protkane radnym usackym patosem a klise. Mark si tady vlastne zahral jen v prvni polovine filmu a pak..? A je to brutalne pretazene. Sorry jako.. ()

josef.hana 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že se mi začíná opravdu potvrzovat že spojení Berg a,, Marky Mark,, je dost funkční a opravdu se hledali až se našli. Berg si vybírá úplně skvělá všední témata a je ve skvělé formě. Walberg to jen těžce podpoří svým fajn hraním. Takže i u tohoto filmu jsem se bavil. A jen tak dál. ()

fafejt001 

všechny recenze uživatele

MUSÍM říci - dost vydařené . Tak dobré jsem to nečekal . Mělo to napětí , akci , až na to závěrečné patriotství , no , když to tak cítí , co už . Faktem je , že nám tohle chybí . JO a někdo dal tomuto filmu odpad . Nechápu , asi to budou dost velcí znalci filmů . Teda , oni si to myslí . Je mi jich líto . Pokud se nad tím hlouběji zamyslím , tak vlastně nenííí . . . ()

notozjano 

všechny recenze uživatele

Jediné, co mě na tomhle snímku doopravdy vadilo, bylo vykreslení postavy toho mladšího teroristy. Ze začátku měl pochyby, starší bratr ho musel nutit, aby něco způsobil a nakonec i on sám vraždil stejně jako jeho pošahaný bratr. Proto nechápu ten prvotní strach a obavy, že dělá něco, co je špatné. Takhle je ho člověku až líto, že byl chudáček přinucen svým jebnutým bratrem. Měly ho tu vykreslit jako chladného magora připraveného zemřít za tu svou debilní víru, přesně takového, jací oni doopravdy jsou. Já osobně si myslím, že se těmto příslušníkům IS dostává větší popularity, než si zaslouží a pro ně je to jen motivace pokračovat dál. ()

ČR odpad!

všechny recenze uživatele

Pane Bergu, jako další oslavu hrdinských činů, mám pro Vás náměty: Junty a CIA-párty v ,,sedmdesátkách a osmdesátkách,, v jižní a střední americe. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Pro američany určitě zajímavější zpracování.Přece jen, jejich národní cítění a hrdost musí film zvedat do větších výšin. Za mě slušná rekonstrukce událostí a až člověka zamrazí, jak snadné je dnes udělat doma z hrnce a hřebíků výbušné zařízení a s ním kdykoli a kdekoli takřka zastavit život velkoměsta. ()

RKBoy 

všechny recenze uživatele

Otravná Americká propaganda a patriotizmus so silenými emociami a ludmi snažiacimi sa tak strašne ukázat záujem, hlavne kvoli svojmu vnútornému uspokojeniu, ako to poznáme...ale...je to solídne natočený film s kvalitnými hercami a hlavne velmi efektívnou a atmosferickou prestrelkou v rúšku noci..priemerné 3*. ()

bonovox 

všechny recenze uživatele

Toto je pecka, nejlepší Bergov film a asi nejlepší film o americkom patriotizme. To, že je to natočené podľa skutočných udalostí dáva všetkému bod navyše. Scéna výbuchov na maratóne a hlavne následná pátracia akcia sú famózne natočené. Jedinú vec nechápem, že to nešlo v kinách, takéto filmy by si na veľkom plátne miesto zaslúžili. Posolstvo je jasné, láska vždy musí zvíťaziť nad strachom z terorizmu. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Nuda a umělý patriotismus až na půdu. Už ani Mark to nezachrání. Pro Amíky určitá duševní náplast na realitu. ()

jjjerry 

všechny recenze uživatele

Natočit historický snímek, je vždy výzva. Tady to dopadlo celkem dobře. Perfektní zobrazení policejního vyšetřování. Výbuchy, hysterie, panika...vau perfketní drsná atmosféra. Celé to jen kazí ten patos, americký patriotismus a ty kecy jak je amerika skvělá, výjimečné, atd. ()

PTuranyi 

všechny recenze uživatele

Film zo začiatku tvári takmer ako dokument. Snaží sa zmapovať cestu hlavných protagonistov takpovediac od počiatku. Takte tu máme čriepky dňa pred atentátom takmer od každého a snahu budovať nejakú atmosféru. Skutočný film začína výbuchom. Spúšťa sa akcia, záchrana a začína pátranie. Od toho okamihu má film spád, ktorý vrcholí prestrelkou a zapitím jedného útočníka. Následné pátranie a dolapenie druhého útočníka je už len pozvoľné zakončenie. Na jednej strane je tu vidieť rýchlosť a akcieschopnosť polície ale na druhej strane je tu vidieť množstvo lapsusov, ktorých sa policajti dopustili. Z reality je jasné, že všetko šťastne skončí a tak záver je prehliadkou vďaky jednotlivým protagonistom. ()

Al90 

všechny recenze uživatele

Za cele dve hodiny pro me tam bylo malo akci,jako chapu ze to bylo podle skutecnosti a ze nemohlo se tam hodinu strilet,ale nenaplnilo to moje ocekavani,napeti a vztah k postavam ale jsem mel rozhodne lepsi a intenzivnejsi nez u Deepwateru :) PS:prestrelku mezi poldama a grazlama co byla v Heat uz asik nikdo neprekona :) ()

Snakefinger 

všechny recenze uživatele

Určitě velmi emotivní a v mých očích to zastínilo film o útoku na NY dvojčata. Jasně, závěr byl totálně americky kýčovitý ale v tomto případě se to musí pochopit. Asi takto. ()

Unrealik 

všechny recenze uživatele

Prostě dokument o nedávné události. Vidět jej s odstupem třeba dvaceti let, bylo by to asi lepší, přece jen teď mám ještě příliš v paměti reálnou předlohu = chybí momenty překvapení. ()

Reklama

Reklama