Reklama

Reklama

Nejlepší zabiják

  • Česko Smlouva na zabití (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mexický drogový mafián Rivera začne likvidovat svou konkurenci a má v plánu expandovat s prodejem drog. Snaží se obchod řídit jinak, než byly doposud drogové kartely zvyklé. Využívá sil extremistů z řad islámských ozbrojených skupin. Ty chtějí využít drogové cesty k propašování teroristů a zbraní do států.Proti němu je postaven agent CIA/DEA Harmon, který je kvůli tomu znovu povolán do služby. Chystá se setkání drogových bossů, Harmon tomu setkání chce zabránit. Dojde totiž k uzavření obchodu bez jakýchkoliv prostředníků mezi západním a východním prostorem. Aby se Harmon dozvěděl, kdy se má velké setkání konat, odposlouchává tajné setkání dvou bosů v hotelu. Pak se snaží oba bosse rozeštvat. Jakmile získá dostatek potřebných informací, Harmonův tým je nadřízenými nemilosrdně rozpuštěn. Harmon ale jede dál na vlastní pěst, i když má za úkol likvidaci další osoby. Teroristu, kterého chtějí bossové dostat do států, aby tam aktivoval teroristické buňky. Harmon pokračuje v nabourávání důvěry mezi oběma bossy. Rivera ale vypátrá, kdo po něm jde a přijde si pro Zaru, členku týmu a zároveň Harmonovu milenku. I když je Harmon velký bojovník, nedokáže svou přítelkyni ochránit. Musí se tedy vydat ji zachránit... (TV Prima)

(více)

Diskuze

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Mukade

Mukade (hodnocení, recenze)

pravdepodobne ďaleko najlepší na tom filme je jeho poster xD, tá puška, ten postoj, ten badass xicht... LMAO

AjtakP

AjtakP (hodnocení, recenze)

Něco tak nudnýho jsem v životě neviděl. Doufal jsem, že se aspoň dobře zasmějeme, ale celý film je jen sekvence krátkých "akčních" scének (které by dohromady daly tak 10 minut) po kterých vždy následuje desetimunový rozhovor Seagala s někým jiným. 99% filmu Seagal sedí na židli, v autě nebo v křesle a žvaní - popravdě jsem čekal, že toho předposledního teroristu unudí k smrti. A to ani nemluvím o tom jejich stupidním plánu, který nedával žádný smysl.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

To je fakt mě a psíčkaře to nerozhodí mi takových sraček pozeráme tucet do měsíce a už jsme otupěli ale právě ti co mají potřebu se vytrestat jenom jednou za řas si tyto skvosty teprve správně užijí :-)

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

Tak som si to pustil a vôbec nic ma na tom nebavilo. Strasna nuda.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

mzss1

no asi tomu taky dám tu svoji standartní 1* vypadá to, že v tomhle roce zůstane jediným koukatelným počinem Code of honor to byla aspoň dobrá komedie :-)

na příspěvěk reagoval mzss1

mzss1

mzss1 (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Ty Stevenovi souboje tě musí pobavit, hlavně jak seká rukou furt stejnej chvat do protivníka a ten ne a ne zdechnout, to jsem fakt nemohl. :)))))

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Reklama

Reklama