Reklama

Reklama

Nejlepší zabiják

  • Česko Smlouva na zabití (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mexický drogový mafián Rivera začne likvidovat svou konkurenci a má v plánu expandovat s prodejem drog. Snaží se obchod řídit jinak, než byly doposud drogové kartely zvyklé. Využívá sil extremistů z řad islámských ozbrojených skupin. Ty chtějí využít drogové cesty k propašování teroristů a zbraní do států.Proti němu je postaven agent CIA/DEA Harmon, který je kvůli tomu znovu povolán do služby. Chystá se setkání drogových bossů, Harmon tomu setkání chce zabránit. Dojde totiž k uzavření obchodu bez jakýchkoliv prostředníků mezi západním a východním prostorem. Aby se Harmon dozvěděl, kdy se má velké setkání konat, odposlouchává tajné setkání dvou bosů v hotelu. Pak se snaží oba bosse rozeštvat. Jakmile získá dostatek potřebných informací, Harmonův tým je nadřízenými nemilosrdně rozpuštěn. Harmon ale jede dál na vlastní pěst, i když má za úkol likvidaci další osoby. Teroristu, kterého chtějí bossové dostat do států, aby tam aktivoval teroristické buňky. Harmon pokračuje v nabourávání důvěry mezi oběma bossy. Rivera ale vypátrá, kdo po něm jde a přijde si pro Zaru, členku týmu a zároveň Harmonovu milenku. I když je Harmon velký bojovník, nedokáže svou přítelkyni ochránit. Musí se tedy vydat ji zachránit... (TV Prima)

(více)

Recenze (37)

tron 

všechny recenze uživatele

„Ak budú milí, dáme im bonboniéru. Ak nebudú, zabijeme ich.“ Keď som si pozrel Najlepšieho zabijaka, mal som za sebou dlhé a traumatizujúce obdobie, pozostávajúce z fakt zlých seagaloviek, v ktorých Seagal vystupoval len málo, nemal v nich skoro žiadne akčné scény, prípadne hral zápornú postavu alebo ho v nich zmlátili, či dokonca zabili (Obchodník z Číny, Ázijská spojka, Zabijak Kondor). Preto bol pre mňa béčkarský Najlepší zabijak návratom k starej škole. Seagal v hlavnej (a kladnej) úlohe a plno akcie, síce mizerne zostrihanej, ale tentokrát mi to nevadilo. Seagal si proste stále ide to svoje. A v titulkoch uvidíte pokazené zábery. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jaj fuckere Seagale Aj ta tlstá špína dementná 741 pravdu má!!! z tebou to fakt upadá, k vánocům tu máme dárec v pořadí už sedmej sranec!!! Pro svou vylízanou zábavnost zůstane top počinem této (ne)šťastné sedmičky tohoto roku Code of honor. Bezkonkurečně strašnými lejny potom Asijská konexe a teplouš Condor, čím se zapíše toto? A co třeba nejnudnější píčárna u který je za půlku filmu vrchol jeden výbuch auta způsobený dronem a jedna bitka super sádla v sedě za stolem. Ani jsem to nedokoukal, dál to nemá cenu rozebírat.5% ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Další Seagal, (určitě) nic víc a (zcela určitě o hodně) nic míň. Že ho to ještě pořád baví omacávat mladý rumunský holky. 10% ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

John Harmon (Steven Seagal), Zara Hayek (Jemma Dallender) a Matthew Sharp (Russell Wong) musí zabránit dohodě, která by umožnila nebezpečnému teroristovi cestu do USA přes mexické hranice trasou drogových dealerů... Příběh je docela slabý a většina akce není dobře nasnímaná a je špatně sestříhaná. To nejlepší z akce si Seagal šetří do závěrečného finále, protože předtím to jsou pouze čtyři nepříliš dlouhé souboje a jedna střelba z auta. Seagalovi jsem nevěřil ani vteřinu, že řídil kanárkově žluté Camaro, protože v záběrech na Stevena za volantem je okénko u řidiče skoro celé stažené a má normální průhlednou barvu, ale při pohledu na celé auto jsou boční okna zatmavená, aby nebylo vidět dovnitř. Steven Seagal snímek také produkoval. Chris Whitelaw má v závěrečných titulcích kredity jako John Harmon Photo Double a Stand-In for Mr. Seagal. Další info z titulků: Razvan Puiu - koordinátor kaskadérů / Stunt Coordinator, Petre Marin - Stand-by Stunt Coordinator a Ron Balicki - režisér druhého natáčecího štábu / Second Unit Director. Celý film se natáčel v Rumunsku ve městech Bukurešť a Constanta. Contract to Kill je jediný film, který Seagal natočil v roce 2016, protože ostatní tituly byly natočeny dříve, ale dostaly se do distribuce se spožděním. P.S. Steven Seagal stihl ještě natočit cameo roli v již dokončeném filmu Chinese Salesman, hraje zde i bývalý americký boxer Mike Tyson. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|20%| Již sedmá Seagalovka v tomto roce. Naštěstí poslední. Zdržím se rozebíráním toho, jak dnešní béčka upadají a především ty se S.Seagalem. Je mi to líto, chtěl jsem být tentokrát mírný a dát 2*, ale nemůžu. Akce je tu oproti předcházejícím Seagalovkám trochu více – je hezky rozložena po celém filmu, zejména v druhé polovině, ale to není vše. Přestřelky jsou dost obyčejné, stejně tak jako souboje, které mě téměř nebavili. Nejde jen o to, že byly kamerou hůře nasnímány a sestříhány, ale byli už tak nějak uhozené a negramotné. Steven tu má celkem dost soubojů, kdy svými slušnými chvaty v pohodě zneškodní své protivníky. No, ale přesto mi Steven přišel dost negramotní, byl v bitkách jak hromotluk. Hergot, já ho nechci urážet. Mám rád i jeho filmy v období 2002 – 2009. Ale vážně by se na to už měl vykašlat a já se sledováním těchto jeho „pecek“ také. Smutné. Takže ani ty jeho fighty jsem si neužil. Ke konci už to bylo v těch jeho chvatech tak kritické, až jsem se rozesmál. Při zneškodnění jeho asi cca předposledního protivníka jsem nechápal. Sekal ho hranou ruku furt dokola a jeho oběť stále žila! To bylo neuvěřitelně komické xD Chvílemi jsem měl pocit, že se Seagal snaží utvářet komediální scény, mě to ale vtipné nepřišlo, spíš trapné. Příběh samozřejmě nestojí ani za řeč – je to mizerné béčko, tak je jasné, že v něm ani ten primitivní příběh nemůže ani trochu fungovat, stejně tak jako hudba a ostatní herci. A já si furt nedám pokoj. Současné Stevenovi béčka sleduju i proto, že v nich chci alespoň spatřit jiskřičku naděje a pár slušných scén. To už se poslední dobou vůbec nestává. ()

Yoshitsune odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli by rok 2020 měl mít nějakou filmovou podobu, tak by to byl tenhle film. Už od začátku nedává smysl, děj nemá nedává smysl, všechny zúčastněné to nebaví a ve chvíli kdy se snaží být noblesní a na úrovni, tak je všem jasné, že je to laciná kvalita. Na Míšovi filmy, sem se vždycky díval s jistým nadhledem a bral to s humorem, ale po tomhle filmu a tomhle roce, je více než jasné, že s tím musím skončit. Jednak už to dávno ztratilo účel, tyhle filmy sledovat a za druhé, bylo to fakt otřesné a místy to bylo i těžké sledovat. A tak snad jen říct, že rok 2021 bude snad lepší a i nová výzva ke konci roku, bude lepší a bude mít i nějakou tu úroveň a smysl, než tyhle filmy. ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

Na začátku jenom někoho odprásknou, pak jsou na to flešbeky ješte, pak tam Segal sedí, pak jde ze schodů a jezdí v autě, pak tam někoho zbije a do toho všeho to protejká nezáživným dějem a dialogama. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Zpočátku akce málo, špionážních intrik a vzájemného špičkování po kokot. Ale nějak zvlášť mi to nevadilo, bylo to fajn a ke konci se i ta akce rozjede a Seagalovi jde při rvačkách tu a tam vidět do ksichtu. Záporáci jsou docela zajímavý, hrají hlavně ksichtem. Seagal už zase mladým herečkám sahá na nahá prsa, takže rovnováha zůstala zachována. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Filmy se Seagalem připomínají kopírku na běžícím páse. Opět otravná kecající nuda s tragickými akčními scénami. Zápletka nedává absolutně smysl a člověk se opravdu ztrácí. Honička v autech podtrhuje absolutní dno.......1/10 ()

Lacike odpad!

všechny recenze uživatele

Vdaka sparovaniu Seagala s mladsim a stale schopnym partakom (Russel Wong) a traileru nabitým akciou som skutocne veril, ze dostanem solidny beckovy priemer akym bol film Absolution. Namiesto toho som dostal neskutocnu nudu, ktora casto pôsobi amaterskym dojmom. Dej je strasne uspavaci, v polovici som ho vzdal a prestal vnimat. Väcsina akcie bola v trailery. Na zaciatku par kratuckych bitiek, jeden trapny CGI vybuch lietadla, jeden snad realny vybuch budovy a potom uz len finale plne bitiek s jednoduchou choreografiou. Seagal sem tam niekomu vykruti ruku alebo svihne o zem a to je vsetko. Ale bitky su mizerne natocene. Bleskovo zostrihane, takze nic poriadne nevidno a v zaberoch v ktorych nieco vidno, je ocividne, ze je Seagal strasne pomaly. Väcsinu filmu pôsobi znudene. Dialogy su plne fuckerov, motherfuckerov a dalsich variacii fuckerov. Pôsobi to trapne. Pre zmenu hnusne pôsobi zlty filter, ktory pouzili v niektorych zaberoch. Vysledny dojem je po kazdej stranke extremne podfinancovany amatersky nudny film. 1/10. Zo siedmych filmov, ktore tento rok Seagal uviedol za nieco stoja len Code of Honor a End of a Gun. Pri nich sa da aspon zasmiat. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Steven Seagal už natáčí filmy jen proto, aby pořád točil, a také proto, aby si mohl sáhnout a nahou ženskou, Jiný důvod v tom moc není. Ruce dokáže v celkem statických záběrech pořád ohýbat dobře, ale spíše se nás snaží přesvědčit, že je výborným řečníkem, protože teď toho ve filmech nakecá hodně. Akce pak je na jiných anebo chybí úplně jako v tomhle případě. ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Jo, Seagal sa stale snazi svetu pripominat ... no ale herecky talent nema, priserne pribral, nevladze a prilis casto pouziva dublera, Keoni Voskovymuz zase dohromady nic nepredviedol, aspon tam ten vybuch bol. Segos spominal cosi v tom zmysle, ze chrani zivoty Americanov - mno jo. Obavam sa ale najhorsieho, a to konkretne toho, ze ked Americania nebudu chciet od Segosa ochranu svojich zivotov tak Segosa sa nezbavia, lebo ten ich bude chranit zrejme i proti ich voli : 0 % ()

A.Beech 

všechny recenze uživatele

Šablóna posledných Seechalových filmov: objemná postava, oranžové okuliare na blokáciu modrého žiarenia, kožená bundička, plastické vlasy, pomalá chôdza a minimalistické pohyby, takmer žiadne výrazy tváre, zneškodňovanie protivníkov prostredníctvom skrúcania zápästia, C-čkoví herci a vzhlad filmu...to všetko tu bolo. V podstate to isté, čo v každom jeho filme z tohto obdobia. Ale ja sa na to proste rád pozerám. ()

JohnSmith odpad!

všechny recenze uživatele

Rumunsko dnes může být cokoli - Mexiko, Francie, Čechy, Sýrie, no prostě cokoli. Waxmann by mohl být taky čímkoli, jen né dobrým režisérem. Tohle bylo asi opravdu to nejhorší co tenhle packal natočil. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Proč? Proč když už natočí Seagal film, je to totální debilita. Proč když u je to totální debilita, nemůže být aledpoň natřískaná akcí. Proč když už není natřískaná akcí, je naprosto debilně natočená (zběsilý střih + tozklepaná kamera vs nesmyslně dlouhé + zpomalené záběry). On to snad dělá schválně a debilní film má to jako “umělecký podpis”. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

NUUUUUDAAAAA! Seagal už vyzerá úplne ako vosková figurína a svojim hereckým prejavom by uspal aj Ötziho. Sám mám dojem že sa mi ten film iba sníval, lebo som si celý čas nebol istý či som vôbec pri vedomí. Steven je tááák pooomalýýýý, unavený a letargický, že len pohľad na neho znižuje tlkot srdca o polovicu a vždy keď začal niečo huhňať tým svojim ospalým Corleonovským pološeptom, realita sa prepadávala do dlhého čierneho tunelu. Skutočne neskutočné! Ani poriadne neviem o čo išlo, polovicu filmu niekoho sledovali dronom alebo v aute a veľryba s briadkou a nastreleným három občas výhražne zamáva rukami, čím dáva protivníkom najavo aby sa hodili mŕtvi na zem. V snahe nezaspať sa človek chytá akéhokoľvek náznaku zábavy, trebárs tie smiešne primontované pozadia pri naháňačke v autách. A samozrejme....legendárny oblečený sex zababušeného Seagala s nahou ženštinou, v tom jedinom film nesklame. Iba v tej scéne vyzeral Steven že ho vôbec niečo zaujíma, až sa zdá že už hráva vo filmoch len aby si mohol ešte pred smrťou siahnuť na holé kozy ( nie na vlastné ). No, nakoniec sa rozpúta nejaká akcia s pár zaujímavejšími prvkami, ale koho to po 70 minútach bdelej kómy ešte zaujíma, taká dobrá aby to spláchla určite nie je. Ako vždy zaujme nejaká tá krvavá škvrna za prestrelenou hlavou, tyčou rozseknutá lebka a pod. Ale ten výbuch budovy určite odniekiaľ vykradli, lebo neverím že by na to mali, určite nie po niekoľkonásobnom opakovaní toho lacného CGI rozprsknutého lietadla. P.S. keď som tomu prdol jednu hviezdu ( nebol som úplne presvedčený že si ju zaslúži, ale nech to para tlačí ) zdvihlo sa celkové hodnotenie o jedno percento. Niekomu stačí aj málo. ()

Hapretor odpad!

všechny recenze uživatele

Hej, Fekále - s tímhle di do pr.... ! Na to se nedá dívat - na to tvoje debilní chraplavý brblání o ničem. Už jdi do důchodu. Tvoje hvězda už nesvítí, ty pakoni! Už nemáš, co předvést. A "erotický" scény v těchto filmech (Waxmanovky) jsou nechutné a trapné - měli by tě žalovat za pohoršování veřejnosti ! Jako opravdu - už se na to fakt vykašli !!! - a to jsem ještě velmi slušný. ()

Reklama

Reklama