Reklama

Reklama

Sangacu no lion zenpen

  • Japonsko San gatsu no Lion Zenpen (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Kirijama Rei je 17letý hráč šógi, japonských šachů. Profesionálem se stal již na druhém stupni základní školy, ale pokud zvítězí, neoslavuje s rodinou, neboť rodiče a sestra mu zemřeli při autonehodě a on nyní sám bydlím v Tokiu. Jednoho dne se Rei seznamuje se třemi sestrami-sousedkami. To je pro Reie po několika letech první kontakt s někým, kdo nežije ve světě japonských šachů jako on. Tyto tři sestry ho dokonce pozvou na večeři k nim domů a Rei po mnoha letech zažívá poklidný a vřelý pocit domova. Díky těmto nově navázaným vztahů dokáže vyrůst nejen jako člověk, ale i jako hráč šógi. (Zíza)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (4)

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Sice tomu do značné míry nerozumím, ale 3* dát nechci. Kvalitní a zajímavé. Japonské šachy šógi. Chci vidět pokračování a víc z té linie se sestrami! ■ He? Sota Sometani? ()

Reklama

Tyckin 

všechny recenze uživatele

Shogi mi nic neříká, tudíž napětí z utkání se nedostavilo. Co se okolního dění týče, nebylo to zlé, občas velmi zábavné, ale celkově mne tohle dílo upoutat nedokázalo, tudíž jsem akorát zvědav, jak se vyvine pokračování. ()

ing.man 

všechny recenze uživatele

Tohle by byl opravdu pěkný slajoflajf, kdyby tam nebylo tolik toho sportu. Díky tomu je film neúměrně natažený, obsahuje i dva zásadní zápasy i dvě nesouměrné části filmu. Což je na škodu. Domnívat se, že druhá část bude víc ze života a méně o šógi, je podle mě liché. I když teaser slibuje ještě pěkné drama. Uvidíme. Ale víc se budu těšit na třetí Čihajafuru. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama