Reklama

Reklama

David Brent: Na turné

  • Velká Británie David Brent: Life on the Road (více)
Trailer

VOD (1)

Recenze (41)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Charaktery nejsou zdaleka tak dobře napsané jako v Office a jejich chování bylo trochu nelogické. Kapela Brenta celej film dissuje, aby na konci z ničeho nic všichni otočili a bezdůvodně začali říkat, že je to vlastně dobrák. Navíc se mi ty jeho písničky líbily. Každopádně David Brent je furt perfektně zahranej a z jeho konání mi bylo stále stejně trapně. ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

Gervais vysperkoval trapnost do dokonalosti. Miestami som sa sam citil neprijemne :) Vynikajuca praca a bravurne vytvorene situacie, ktore spolu so soundtrackom ladia ako skvele songy Foregone Conclusion Mark II. I found myself again and I started to do what I do best: Entertain. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Klasické The Office: mix nepríjemne trápnych momentov (vedú "groupies" na hoteli), bohovských gagov (Dont Make Fun of Disableds!!!) a vaty, ktorá to celé spája. Na jednej strane s lepším dramaturgom by to bolo oveľa lepšie, na strane druhej, už by to ale asi nemalo ten špecifický štýl Rickeyho Gervaisa. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Masterclass trápnosti. A tak končí môj rok s Officeom. Časť som videl, časť som prežil; nech je ďalší rok menšia kopa hoven! PF’24 ✌️ ()

boshke 

všechny recenze uživatele

Doslova žeru cokoli, co Ricky s prominutím vysere. A trvalo mi přes dva roky, než jsem našel David Brent: Life on the Road k zhlédnutí. Bohužel však musím konstatovat, že jsem byl po zhlédnutí (mírně) zklamán. Nemyslím si, že by Rickymu obecně docházel dech. Spíš mi přijde, že se u Brenta poněkud přepočítal. Jakkoli je to, hlavně v Británii, zcela legendární a geniální postava, tak mu očividně více sedne kancl než pódium. Prostě mi nepřipadalo, že by to celé utáhl sám. Možná ještě tak s boční linkou ve starém kanclu se starými postavami. Tak jako tak bylo fajn ho opět vidět v akci. Jeho retardovaný smích mi chyběl... 70% ()

Willy Kufalt odpad!

všechny recenze uživatele

To, že velkou část filmu nepředvádí Ricky Gervais nic jiného, než dělání totálního idiota ze sebe samého, jde totálně mimo mě, ale může mi zůstat relativně ukradené. To, že dělá Ricky Gervais idiota i ze svého diváka a za každým vtipem a rádoby vtipem nevalné úrovně se divákovi zasměje s retardovaným pohledem do kamery, aby divák pochopil, že jako tohle má být vtipné a tomu se má naplno smát, to už je na mě ze strany režiséra a herce-komika v jedné osobě ve vztahu k divákovi příliš. Uprostřed pro mě naprostého míjení se stylem humoru mě nezajímá, nakolik veškerá trapnost má být účelová, pokud nenacházím žádné poselství a ani se vůbec ničím nebavím. Dlouho mě žádná komedie takhle nevytočila, byť jí alespoň pár procent (nikoliv hvězdičku) u mě dodala hudba. Byla sice ryze průměrná, ale asi třikrát mi poskytla místo na poklidný oddech během té poutě trapnosti spějící mj. až do chvíle, kdy 15 minut před koncem začíná Gervaisovo pomyslné lamentování nad jeho nedoceněním. [15%] ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mimoriadne ľudské a náramne vtipné. Gervais sa ukázal vo forme a tie texty pesničiek, ktoré tu predvádza sú priam nezabudnuteľné. Film o človeku, ktorý sa nechce uspokojiť s tým, čo má a pre svoj sen urobí všetko. Aj keby to nevyšlo, aspoň som to skúsil, to je tu ústredným mottom. Bavil som sa. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Můj asi nejočekávanější film járu 2016, a tak, jak se u jiných současných filmů snažím očekávání srazit na minimum (a u spousty z nich je to stejně zbytečný), tak tady jsem chtěl naopak dostat jen to nejlepší, protože Gervais to ani jinak neumí. Mno a... a? A je to pecka (uuf) :-) A i když z toho spíš "smrdí" Derek, Rickyho pozdější seriál, než originální Kancl, tak je člověk prostě rád, že má toho Brenťáka po letech zase zpátky (a že se za něj může zase cítit trapně :-). Ten film má neskutečnej good feeling, a i když třeba ve vás nevybuchují záchvaty smíchu, tak ten úsměv z obličeje nesleze až do konce. Navíc se přistihnete, že tomu chlápkovi ten úspěch v showbizu fakt přejete (i když Brent kecá, když říká, že je jeho kariéra na hovno, všakže :-). Kurde, a to jsem chtěl napsat nějakej ftipnej komentář, ale člověk se po zhlédnutí cítí tak nějak vesele smutně a smutně vesele, tak jako, a to jsem tohle přízvisko fakt nechtěl nikdy použít, smutnej klaun David Brent po konci Tour. (Velkej dík Perverzovi za titule ;-). "Call me nigga." ()

SLOTH 

všechny recenze uživatele

Jediné co mě vadí na celém office je to, že na Brenta lidi reagují stejně - stojí a koukají. Přitom právě z těch reakcí by šlo vytřískat mnohem víc. Jinak je to ten starý dobrý Brent kterého jsme si oblíbili. Jeho pousmání nad vlastními vtipy je genialní ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemný návrat za jednou z najlepších televíznych sérií. Gervaisa a jeho humor mám rád. Všetka tá snaha byť nekorektný sa v jeho televíznej a filmovej tvorbe pretvára do podoby veľmi citlivej a ľudskej. David Brent lezie každému na nervy, pod povrchom ale túži byť ľúbený. Jediné čo mi nejde do hlavy je, že prečo sa tie jeho piesne nikomu nepáčili. Niektoré sú tak výborné, až mi išli slzy do očí. Dávam plný počet, pretože skrátka David Brent a jeho Lady Gypsy:) ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Soudě dle posledních dvou Rickyho počinů, tento kdysi velmi vtipný pán (a stále můj velký oblíbenec) začíná být nepěkně z formy. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Rickyho znám hlavně ze seriálu/cestopisu Idiot na cestách, jak působí "idiotovi" Karlovi různé naschvály při jeho putování po světě. Tam jsem si ho celkem oblíbil a působil na mě velice sympaticky, proto jsem očekával něco podobného i zde. Bohužel film mě nikterak nezaujal. ()

Bakllazaan 

všechny recenze uživatele

Jsem fanda Rickyho, ale tento film spolecne s Korespondantem se moc nepoved. V zasade to kopiruje vanocni special, ale ne moc dobre. Vice se melo loet na to, ze prestoze he Brent rozjivenej pubertak, dokaze v lidech kolem sebe rozdat aspon nakou radost. Trochu to tam je, ale cely film je hrozne rozplizlej. A to jaem se hoodne tesil ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Ricky Gervais není můj velký oblíbenec, protože jsem jeho tvorbu nijak moc nesledoval, i když v poslední době se ke mně dostává víc. Musím ale uznat, že má zajímavý smysl pro humor, který mě tady uhranul. Někdy je to hrozně trapné, někdy je to prostě blbé, ale jindy jsou ty vtipy povedené. Měl bych dát "Kanclu" šanci. ()

IceQueen 

všechny recenze uživatele

David Brent je jedným z tých charakterov, vďaka ktorým si nevinný divák dokážete "užiť" enormný level trápnosti. Hanba by proxy. Najlepšie to vystihuje prehlásenie Doma Johnsona, ktorý s Brentom vystupuje ako rapper : "You think it’s painful to watch, I have to stand next to him". Moje hodnotenie je značne ovplyvnené zabijáckymi textami piesní, ktoré sú kupodivu aj celkom počúvateľné. Silne odporúčam videoklipy, Lady Gypsy alebo Equality Street sú absolútne lahôdky. ()

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Skvostně nepříjemný horor, pokud se vcítíte do role členů kapely nebo kolegů Davida Brenta. Může to fungovat jako dobrý motivační film, kde si uvědomíte, že jste se pravděpodobně tak neztrapnili jako hlavní postava a budete žít šťastněji. ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

Když se před 3 roky vrátil Brent s Equality Street & co., tak jsem se dobře bavil. Věřím tomu, že i živé koncerty Rickyho s Docem by mě bavily. Bohužel, jakmile to bylo přeneseno do vážné polohy, úsměv se nedostavoval. Tedy dostavil se nový smích - Brentův, který mě vážně iritoval. Výstavba scénáře jak přes kopírák. Ovšem s nefungujícím koncem. Ten úder do břicha (který dokázal Brent uštědřit divákovi ve speciálu Kanclu a Andy Millman v proslovu z BigBrother) se tady ani nemohl dostavit. Bovey by tentokrát jasně vyhrál na body. ___ Do vnímání Life on the Road se samozřejmě projevil můj vztah k Rickymu, který lze docela dobře odečíst z mých komentářům k jeho předchozí tvorbě, ale i jiným okolnostem (Robin, Stephen, Karl a další). ___ Ještě je tu možnost, že to byla reflexe toho, kde by Ricky nyní byl, kdyby to s Kanclem nevyšlo. Ale to mně nepřijde jako příliš pravděpodobná varianta. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

v podstatě neskutečně smutné, ale komediálně geniální... Tohleto vymyslit a převést na plátno... klobouk na genitálie... Famózní texty veškerých songů, ve kterých naráží naivita a upřímnost na naprostou hloupost, degradaci a pozurážení všeho, čeho se písnička týká... nutkání překlenout trapné ticho ještě trapnější hláškou či vtípkem a totální společenská ignorance číní z Brenta jednu z neunikátnějších figur součesné komedie a tento film jenom potvrzuje, co Kancl začal... ()

Reklama

Reklama