Reklama

Reklama

Turbo killer

Krátkometrážní
Francie, 2016, 4 min

Obsahy(1)

Carpenter Brut a jeho vizuálně našlapaný videoklip. Vain se pokusí zachytit duši své milované do diamantu Cristamonium. Neví však, že diamant není portálem na druhou stranu, nýbrž ji přesune do vzdálené galaxie, kde se ji pokusí zmocnit obávaný žoldák Burning Void, a to Vain nehodlá dopustit… (SOLOM.)

Recenze (14)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zajímavá old school stylizace, našláplý soundtrack a šílené tempo narvané v 4 minutovém kabátku. Rozhodně poutavé. 8/10. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Hudební videoklipy na filmové databázi moc nehodnotím, především pak z přesvědčení, že tu nemají co dělat. Občas mezi nimi však udělám výjimku, zvláště když jsou opravdu zajímavé a něčím netradiční. Tady se mi líbil nejen samotný vizuál a provedení, ale i „příběh na pozadí“. Mělo to grády, náboj i vyústění, takže v mém případě spokojenost, přestože dávám přednost jiným hudebním stylům. ()

schizmo 

všechny recenze uživatele

Strhující klip ke geniálnímu songu! Je v něm naprosto všechno, co k životu potřebuju a nic lepšího jen asi neuvidím... ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

První dojem to na mě udělalo jako povedený videoklip. Být to celovečerní film o záhadném antihrdinovi v retro stylu alá Rychle a zběsile (tak jak to na mě působí), byla by to určitě pecka. 65% ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Videoklip ke stejnojmennýmu songu kterej má na svědomí Carpenter Brut. Díky luxusní stylizaci inspirovanou synthwave žánrem jde o jeden z nejlepších hudebních klipů posledních let a dokazuje že ještě pořád jde udělat slušnej vizuální doprovod pro dobrou muziku. Duo režisérů pod pseudonymem Seth Ickerman na tom odvedlo pořádnej kus práce. Klip zde: https://www.youtube.com/watch?v=er416Ad3R1g ()

Reklama

Reklama