Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Stanley Yelnats (LaBeouf), kterého pronásleduje smůla způsobená starou rodinnou kletbou, je poslán do tábora Zelené jezero, kde se jeho život ocitne v nebezpečí. V táboře je ale uvězněn a se svými spoluvězni - Squid, Armpit, ZigZag, Magnet, X-Ray a Zero - jsou přinuceni strážkyní tábora (Weaver) a jejími dvěma kumpány k tomu, aby zdánlivě bezdůvodně kopali jednu jámu za druhou. Ve skutečnosti však k tomu důvod existuje a Stanley musí spolu se svými spoluvězni držet pohromadě, pokusit se odhalit skryté tajemství a jednou provždy zlomit kletbu rodiny Yelnatsů. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (79)

golfista 

všechny recenze uživatele

Velmi volně se rozjíždějící "rodinný" film, který vás ve chvílích, kdy se vyprávěné příběhy začnou proplétat příjemně pohltí, abyste na konci zjistili, že se vám to celé hodně líbilo... Tedy na mě tak působil :) ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Sympatická fantasy komédia s výborne obsadenými, excelujúcim hercami v hlavných dospeláckych rolách. Problémom tu ale je, že tými naozaj hlavnými postavami sú decká, pričom film nie je už svojím námetom pre deti. Nie že by bol pre ne nevhodný, ale nič im nepovie. Holes sú skôr neobvyklou rozprávkou pre dospelých. Vkusnou, zručne natočenou oddychovka s osobitým kúzlom. A pridlhou stopážou. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Až neskutočne plytký dej, na relatívnu komédiu dosť nezáživné až úplne nudné. Shia LaBeouf je vo svojej úlohe fajn ale len vďaka nenápaditému scenáru nám nemá skoro nič na vyše ponúknuť, celý film je to len také chodenie z miesta na miesto bez lepšieho momentu ani odskoky do minulosti nepôsobia tak silno ako by mali. ║Rozpočet$20milionovTržby USA $67,406,573Tržby Celosvetovo $71,406,573║ značka Disney asi predá všetko, na tak nevýrazní film slušný úspech, "až ďalšie stretnutie Jon Voighta s LaBeoufom prinieslo väčší osoh" ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nemít ty historické flashbacky tolik prostoru, tak by odpadly hned dva problémy. Přílišná délka a zdržování od výrazně zajímavější linie v táboře. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle me fakt prijemne prekvapilo. Film sice zacne jako takova rodinna komedie o nepravem obvinenym klukovy, kterej si trest odpykava na tabore kopanim der, ale za chvily do toho zacnou tvurci prokladat flashbacky z minulosti, film zacne nabirat na lehkym tajemnu a po chvily uz jsem byl fakt zvedavej, o co ze to vlastne jde. Sice samotna pointa se da odhadnout uz pred koncem filmu, ale vubec to nevadi. Navic Shia je tu docela sympatak a Jon Voight se svym harem je fakt perfektni. A nesmim zapomenout na uchylackyho Henry Winklera. I kdyz si tvurci mohli odpustit silene happy-endovej konec a neustaly, misty uz neverohodny, nahody, musim uznat, ze se mi film libil hodne a i pres svoji delku skoro dvou hodin ani chvilku nenudi. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Moc hezký a poněkud bláznivý film s poměrně drsným dějem, na to, že to je rodinný film, kde všechno do sebe krásně postupně zapadne, vše má svoji logiku a osudovost, nechybí vtip a hravost a velmi dobře jsou obsazeni i herci, včetně všech dětských rolí. Shia LaBeouf je ovšem absolutně nejlepší. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mi teda připadal hodně divnej. Je to taková splácanina z několika dost odlišnejch žánrů a celkově mi to přišlo jako naprostej nesmysl. No nevim, možná mi něco uniklo, když tak vidim ty ostatní hodnocení a komentáře. Ale mě to nějak nebralo... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Véééélmi podivná pohádka(?), která mě svou podivností a mísením žándů překvapovala až do konce. Shiu jsem nepoznal (dokuď jsem si jeho jméno nepřečet v závěrečných titulcích). Je to hrozný ucho. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Vidim, ze su tu velmi rozdielne hodnotenia na tento film, ja sa skor priklanam k tym, ktori tento film trosku lepsie hodnotili. Ocakaval som slabucky priemerny film, ale naopak bavilo ma to, hlavne som bol zvedavy, co malo znamenat to kopanie dier, ale to som sa na konci filmu dozvedel. Sigourney Weaver vzdy sedeli ulohy bojovnicky, ci uz proti Votrelcom, s Krotitelmi duchov, dalej proti ludom na ochranu goril vo filme GORILY V HMLE (1988) alebo zase proti ludom na ochranu planety Pandory vo filme AVATAR (2009). Ukazali sa tu aj Shia LaBeouf a Jon Voight, ktori si spolu zahrali aj v TRANSFORMEROCH (2007) - Jon Voight na rozdiel od tejto posmesnej ulohy tentokrat ministra obrany. _________ Sigourney Weaver - (Warden Walkerová) +++ Jon Voight - (Marion Sevillo / 'Pán Sir') +++ Tim Blake Nelson - (Dr. Pendanski) +++ Shia LaBeouf - (Stanley Yelnats IV) +++ Khleo Thomas - (Hector Zeroni / 'Zero') +++ Jake M. Smith - (Alan / 'Squid') +++ Byron Cotton - (Theodore / 'Armpit') +++ Roma Maffia - (Carla Morengo) +++ Patricia Arquette - (Kathryn 'Kissin' Kate' Barlow) +++ Produkcia: Andrew Davis +++ ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Je to velice zvláštní rodinný film. Sigourney Weaver je zde v pro ni nezvyklé roli velitelky tábora, která přísným zrakem na všechny dohlíží. Jon Voight ( Pan Sir ), jako její podřízený, který je hodně nervozní, protože přestal kouřit a tak to s ním není snadné, ale pro mě to byl stejně sympaťák. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Vobec mi to nesadlo. Asi viem o co tvorcom islo, no vobec sa im nepodarilo svoju viziu predat. Na detsky film malo zabavne, na dospely prilis detske. A hlavne zbytocne dlhe. Ma to vsak aj par peknych momentov a snazivych hercov. 5/10 ()

Disk 

všechny recenze uživatele

Příjemný rodinný film, který rozhodně potěší. Fanoušci Shii LaBeoufa (ke kterým se hrdě hlásím) nechť si přidají čtvrtou hvězdičku. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Četl jsem knížku a dodnes ji mám vystavenou mezi mými nejoblíbenějšími knihami, proto jsem byl zvědavý, jak si s filmem poradí Davis a popravdě řečeno mě ani nezklamal ani nenadchnul. Pěkná vizuální stránka, ale ne příliš zdařená atmosféra. V knížce totiž nešlo zas až tolik o komedii, ale spíš o drama. Každopádně svoje kouzlo má i film. Proto moje hodnocení 3 pěkné hvězdičky a pokud chcete zažít dobrodružství jak se patří, tak radši knížku než film a nebo obojí zaráz - věřte mi! :-) ()

Ilicka 

všechny recenze uživatele

Hezké, milé, příjemné a téměř doslovné převyprávění knihy Louise Sachara (která mi vždy připadala jako ideální scénář). Zajímavě provedené prolínání minulosti a přítomnosti, lehce mystická atmosféra a hlavně kvalitní hudba. Shia LaBeouf byl sympaťák už jako mladý klučina a Zero Khlea Thomase si mě získal už v prvních minutách filmu. Starší herci formátu Sigourney Weaver a Johna Voighta přihrávají mladším kolegům, kluci z kempu jsou sympaťáci (obzvláště Škubal)... ()

Reklama

Reklama