Reklama

Reklama

Geulloridei

  • Jižní Korea 글로리데이 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Yong-bi (Soo Ji), Sang-woo (Suho), Ji-gong (Jun-yeol Ryu) a Doo-man (Hee-chan Kim) jsou čtyři kamarádi, kteří se před Sang-woovým nástupem na vojnu vypraví na výlet do Pchohangu, aby si ještě naposled pořádně užili. Slibně rozjetý večer se ovšem zvrtne ve chvíli, kdy zachrání před bitím mladou ženu. (LangiJ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Štyria chlapci sa rozhodnú pomôcť žene, ktorú napadne jej manžel. Ale skončí sa to smrťou manžela. Chlapci tvrdia, že išlo o nešťastnú náhodu. Žena tvrdí, že ich napadli a manžela zabili. Kto klame? Škoda, že tak strašne dlho trvá, kým sa film rozbehne a dôjde k osudnej udalosti a následnému vyšetrovaniu a rozpadu priateľstva, keďže sa každý z chlapcov snaží zachrániť si svoj krk, sa venuje len posledná tretina, ktorá je na celom filme najlepšia. Rovnako zaujímavé je sledovať prístup rodičov, ktorým je jedno aká je pravda a proste len chcú za každú cenu zachrániť svoje dieťa a kľudne hodiť vinu na druhého. Kórejská polícia sa tiež tradične nevyznamenala, ale tentoraz aspoň nie sú ako obyčajne za blbcov, ale len za skorumovaných úradníkov, ktorý musia počúvať príkazy zhora. Škoda, že film nepojali ako súdnickú drámu v ktorej by sme sledovali proces s tými chlapcami, ktorý by sa snažili postupne hodiť vinu jeden na druhého a na konci by sme zistili jak to bolo v skutočnosti. Takto je výsledkom film s nádejným námetom ale len priemerným spracovaním. 6/10. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Než jsem si One Way Trip pustila, nic jsem si o tom nezjišťovala, takže jsem netušila, do čeho jdu. Podle úvodu jsem čekala komedii nebo alespoň film v odlehčeném tónu, takže směr, který to nabralo, mě překvapil a musím říct, že kdyby to bylo celé komediálně laděné, bylo by hodnocení asi lepší. Na přechody žánrů jsem u korejských filmů celkem zvyklá, ale tady mi to nějak nesedlo. Na druhou stranu charaktery hlavní trojky byly dobře napsaný i zahraný, že člověk ze začátku klukům fandil a pak je nesnášel za to, co se z nich vyklubalo. ()

Reklama

vodnicka 

všechny recenze uživatele

Nejsi-li jedním z těch šťastných, kteří se mají v životě na koho spolehnout, nemáš vliv, peníze? Holt smůla. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama