Reklama

Reklama

Peiji teoneo

(seriál)

Obsahy(1)

Yoo Seul, nadaná pianistka, je studentkou střední umělecké školy, avšak za jejím úspěchem se skrývá nátlak její matky. Jednoho dne ji postihne nehoda, kvůli které by už nemusela nikdy hrát. Za pomoci Cha Shika, jehož sen o kariéře ve sportu díky úrazu skončil, a Jin Moka, který je rival Yoo Seul, začne žít zcela nový život. (Lama.Lama)

(více)

Recenze (6)

sara93 

všechny recenze uživatele

Děj je dokonale vymyšlený a herci své role zahráli na jedničku. Navíc je zde Kim So Hyun a ta mě prostě baví! ()

Lama.Lama 

všechny recenze uživatele

Nádhera. Skvělá kombinace hudby a osudu mladých lidí, kteří hledají svoji cestu. Žádná přihlouplá teen romance, žádné zbytečnosti okolo - prostě krásné a dojemné! ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Byť to má spoustu kladů, musel jsem bojovat s nudou, která mě místy navštívila, takže plně hodnotit nemůžu. Page Turner je pohodové hudební drama, prezentující se komornější atmosférou a mnohem lépe zvládnutým hudebním prostředím než v Beethoven Virus. Kdo uvažoval nad výše zmíněným seriálem, tak si raději pusťte Page Turner, jelikož je kratší a mnohem celistvější. Navíc zde uvidíte jednu z nejcharismatičtějších mladých hereček světa, kterou není nikdo jiný než Kim So-Hyeon. ()

splaty 

všechny recenze uživatele

Bylo to záživné, ústřední trojice byla sympatická, ale já si nejsem tak zcela jistá, co touto minisérií mělo být divákovi řečeno. Že některé matky jsou šílenější, než jiné? Že zlo nevytlučeme zlem, ale dobrem? Je tam hodně hlubokých situací k zamyšlení, které však zůstaly tvůrci nevyužity, stejně jako otevřený závěr. Možná, že by si tento počin zasloužil 16 dílů, pak by možná byl potenciál využit naplno. ()

skorpik42 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený miniseriálik, ktorému (aspoň pre mňa) kraľoval Ji Soo, aj keď treba uznať, že aj druhá hlavná úloha bola veľmi dobre zvládnutá. Je to krásny príbeh o mladých ľuďoch, ktorým sa v jednej sekunde zmení celý život, no napriek tomu sa snažia nájsť svoje miesto na zemi. Krásne je tu zobrazené, ako veľmi môžu človeka zasiahnuť slová vyslovené v hneve, ale tiež slová, ktoré v sebe dusíme. Tiež sa človek vie zamyslieť nad tým, ako veľmi nás vie ovplyvniť dobre mienená nevinná lož a ako veľmi človek trpí, pokiaľ nemá tú správnu oporu. Jediné, čo ma u tohoto seriálu mrzí, že má len 3 časti. A je tu obsadená pre mňa nie veľmi obľúbená herečka, ale to je iba môj názor a nič to nemení na fakte, že na svojich 17 rokov sa úlohy chodila veľmi dobre. O hudbe sa netreba rozpisovať, nakoľko tu zaznievajú nádherné skladby svetoznámych skladateľov, preto je tento seriálik zážitkom aj po sluchovej stránke. ()

Reklama

Reklama