Reklama

Reklama

Kniha lásky

(festivalový název)
  • Čína Book of Love (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Jiao (Wei Tang) pracuje jako hosteska v kasinu v Macau, Daniel (Wu Xiubo) je realitní makléř v Los Angeles. Tito dva lidé se náhodou seznámí díky vrácené knize "84 Charing Cross Road" a začnou si spolu dopisovat. Ona ho považuje za postaršího profesora, on ji za mladou holku. Čím déle si dopisují, tím lépe se poznávají a zamilovávají se do sebe. Jenže když se rozhodnou odhalit si navzájem pravdu, dopisy přestanou přicházet... (LangiJ)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Jiný příběh, jiné postavy, zůstala jen hlavní herecká dvojka Tang Wei a Wu Xiubo, o pokračování jedničky bohužel nejde. Radši bych asi sledovala, jak se JiaJia s Frankem vypořádávají s rodičovskými povinnostmi, než dějovou linku s hazardem a dopisováním. Kvalit jedničky to podle mě nedosahuje, ale i tak to nebylo špatný. Celý dvě hoďky mi rychle utekly, příběh měl něco do sebe, nenudila jsem se a chemie mezi hlavními představiteli funguje stejně dobře jako v jedničce, ale do 4* tomu prostě ještě něco chybí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude pokračování snímku "Bei Jing yu shang Xi Ya Tu", ale ukázalo se, že to je další romantický film se stejnými postavami. A je to další romantický film, který funguje, který má nápad a který je zábavný i dojemný. Wei Tang a Xiubo Wu se k sobě dokonale hodí a jejich chemie krásně funguje. ()

Reklama

Galerie (79)

Reklama

Reklama