Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Milovaná babička (S. Zázvorková), která čím dál hůře slyší, přijede za vnučkou (Z. Bydžovská), jejím mužem (B. Slováček) a synem Filipem (F. Švarc) do Prahy. Rodina píše vnučce v dopise, že by moc stáli o to, kdyby babičku přesvědčili, aby navštívila lékaře, který by vyšetřil její sluch. Ona totiž zatím jakékoliv vyšetření odmítá. Když si u nich soused Všetečka (P. Nárožný) zlomí nohu při skákání ze židle, přijede doktor (S. Fišer) a babička se před ním zamkne v koupelně... (Česká televize)

(více)

Recenze (16)

Marthos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Patrně nejhlučnější bakalářský příběh, který tradičně stojí za starou belu, nebýt ovšem jako vždy perfektního Petra Nárožného v roli všetečného souseda Všetečky. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Babka má zalehlý uši, tak ji mladí vezmou na bigbít a babka začne opět slyšet. Muzikantům slíbí, že jim pošle demižón slivovice a pečenou husu a až vydají svoji desku, tak si ji koupí a s ní i gramofon. Načež se tak i stane. Kolikrát jsou ty scénáře a dramaturgie Bakalářů tak neskutečně naivní a nesmyslný, že se nestačím divit. Tady to zachraňuje Petr Nárožný v roli souseda, kterej má dobrej nápad, jak zbavit babku hluchoty :D. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ten křik, respektive to řvaní, to jde od Vás, ne?" Vynikající bakalářský příběh, tentokrát na téma Naše babička je hluchá jak poleno. Všichni tady na sebe hulákaj jak na lesy (nejvtipněji Bydžovská). Luxusní okamžik přijde ve chvíli, kdy dorazí všetečný soused Všetečka (Nárožný) a začne jim radit. Jako když napíšu, že tam na hluchotu bábě (Zázvorková) ordinuje skákání ze židle, tak mi to nikdo neuvěří. Tedy kromě kolegy 6thSun, který mi to doporučil. Tímto mu děkuji. Velice. :-D ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Že se někteří bojí lékařů to jsem již slyšel. I v naší rodině jsme údajně měli takové příbuzné. Pak je druhá skupina, která se doktorů vyloženě nebojí, jako třeba já, ale vyhýbá se jim, neboť si vše snaží léčit přírodní cestou. Nicméně v myšlení starších lidí převládalo hlavně starobylé myšlení. A že ji hluchotu vyléčí randál na koncertu skupiny, tomu se mi složitě věří. Ať tak či tak, kdyby hlavní hrdinkou nebyla Stella Zázvorková a epizodní roli si nestřihl Petr Nárožný, tak by se sledovat opakovaně ani nedala. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

neobyčejně trapný a uřvaný příběh, ještě zprasený příšerným nářečím, které předstírá paní Zázvorková. Hvězda je za pana Nárožného. POtěšující je, že "bigbít"  zde není v roli třídního nepřítele, ale léčebného prostředku.  Je to ale dost hnusný popík a to, co se předstírá diváky, to je unikum. Jak si malý Moric představuje koncertní prostředí v letech osmdesátých. Hrůza ve stylu Mimikrů. ()

milos.bradik odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprostá hloupost. Navíc babku z Moravy hraje rodilá Pražanda Zázvorková. To neměli nikoho z Moravy? Ještě jen taková drobnost, nějak nechápu, proč jste uvedli Nárožného, který jako herec jediný stojí za zmínku, až za Vladykou, který tam řekl jen jednu větu. ()

Reklama

Reklama