Reklama

Reklama

Můj soused zabiják 2

  • USA The Whole Ten Yards (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

V pokračování populární krimi-komedie Můj soused zabiják si bývalý nájemný zabiják Jimmy Tulipán Tudeski (Bruce Willis) užívá poklidného života v Mexiku, nekonečně vzdálen od své předchozí rušné existence. Domáckému lenošení a manželce Jill (Amanda Peet) se může bez obav věnovat jen proto, že byl před čtyřmi lety oficiálně prohlášen za mrtvého díky svému kamarádovi, zubaři Nicholasi Ozovi Oseranskymu (Matthew Perry). Ten se však jednoho dne nečekaně objeví u Jimmyho dveří, aby udělal konec jeho pohodě. Ozovu manželku Cynthii (Natasha Henstridge) totiž unesla mafie, jako pomstu za nevyřízené účty z minulosti - kmotr Lazlo Gogolak (Kevin Pollak) Jimmymu nikdy nezapomněl, že připravil o život jeho syna. Jimmy Tulipán Tudeski, zabiják na odpočinku, naštěstí neztratil nic ze svých mimořádných schopností a jeho reflexy zabijáka vyvažují komickou ztřeštěnost neohrabaného Oze... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (292)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Bruce, Bruce, ty chlape, jak se můžeš s tou zástěrou, šátkem a výrazem idiota podívat do obličeje 12 opicím? Já vim, můžeš, konečně, je to práce jako každá jiná, a občas všichni vezmem monkey business. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Smutné, až téměř televizní, pokračování vynikajícího prvního dílu. Pryč jsou výborné dvojsmyslné narážky, pryč je Jimmyho tulipán, pryč je dobře poskládaný příběh - to co zbylo je jedna velká křeč, která se utápí v sitcomovském pojetí a přílišné exhibici herců, kteří se snaží, ale nemají pořádně vypointované situace, ani pořádné hlášky. Je veliká škoda, že se tak nadějná parta utopila v tak zbytečném pokračování... ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Všechnu hrůzu okolo bych byl ochoten tolerovat, kdyby Amanda Peet po vzoru jedničky předvedla pojem „full frontal nudity“ v praxi. Nepředvedla. 30% Zajímavé komentáře: Oskar, Jordan ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Nebýt Perryho a částečně i Willise, bylo by to s hodnocením ještě horší. Celá zápletka je v podstatě obšlehnutá z jedničky a nic vás nepřekvapí. Navíc Kevin Pollak v roli toho debilního gangstera dost nesnesitelnej. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $40miliónovTržby USA $16,328,471Tržby Celosvetovo $26,155,781║ Zbytočný priestrel, kde niekoľko slušný zábavných scén, zabíja až zbytočne moc veľká odrovnanosť dialógov, čoraz viac hlúpa uletenosť deja a neskutočne otravný, uplakaný Bruce Willis. /25%/ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Gypsy Life 2. Frida Kahlo 3. Are You Having Any Fun 4. The Boss 5. El Sopón de Yuya 6. The Marriage of Figaro 7. I Don't Wanta 8. Superfunk 9. We're All in Love 10. Sweet Dreams ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je spravnej masakr. Prvni dil byl sice takovej vaznejsi a tohle je spis traparna, ktera jen vyuziva uspechu prvniho dilu, ale ja jsem se bavil vic nez u prvniho dilu a proto je oba radim priblizne na stejnou uroven. Herci sou vsichni desne v pohode i kdyz samozrejme vetsina dost prehrava vcetne Willise, ale vubec to nevadi. Skoda, ze Amanda Peet nepredvede neco podobnyho jako v prvnim dile, ale holt uz je slavnejsi tak to nema zapotrebi. Dej je samozrejme uchylarna, spousta klise a do toho vymasteny gangsteri (ktery jsou ale cool). I pres vsechny vytky, ktery k filmu mam musim dat 4*, protoze dej je fakt sviznej a hodne vtipnej a to je u komedie nejdulezitejsi. ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Všechno, co jsem napsal u jedničky, se definitivně potvrdilo a ještě neúnosně přehnalo ve dvojce. Jestliže v prvním filmu Jimmy Tulipán vyzařoval nějaké charisma a vzbuzoval respekt (a to bych řekl, že ano!), pak ve dvojce o to všechno přichází, protože se chová jako pravý a nefalšovaný debil. Nemyslím tím, že má na nohou plyšové králičí bačkůrky a cupitá v nich kolem plotny. Mluvím o jeho slabošském chování, laciných siláckých řečech; o tom, že kdykoli mu dojdou argumenty, ucedí: "Drž hubu, nebo tě zabiju!" nebo něco v tom smyslu. To už není "ha ha, typický Bruce Willis", to je autorská bezradnost. Ještě nepochopitelněji se chová zubař Oz. Ještě víc jako submisivní fackovací panák, který si nechá líbit takové věci, že nad tím zůstává rozum stát. I ten nejmírumilovnější jedinec by Tulipána dávno bez pardónu nakopal do zadku. A dobře by udělal. 20% ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Proč někdy ty autoři nejsou soudný a nenatočí zkrátka jen jeden díl. Takhle katastrofický scénář nemohl zachránit ani Willis s Perrym, který se snaží hodně, ale málo co je vtipné....... ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Co se tady v noci dělo? A proč mě bolí zadek?" Uděláme z charismatického zabijáka hospodyňku v růžových bačkůrkách? To je nápad. To bude srandy. Jenže můj převaděč spojitosti tohle prostě nepobral. To, že je trapný Oz, je totiž naprosto v pořádku, protože takový byl vždycky, ale Jimmy? To se nedělá, zkazilo mi to náladu tak, že mi ji nevylepšily ani Jill se Cynthií a těm to nikdy nedělalo problémy. Sbohem, Tulipáne, už se neuvidíme. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Docela povedené pokraování.... Nic extra, ale ani neurazí. Několik povedených vtipů a Bruce Willis... Někomu to stačí, někomu ne. Já sem celkem spokojenej... Je to jednoduchá komedie na jedno použití a jako takovoá není špatná. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Blbé. Tak zoufale blbé... Málo děje, málo humoru. Hodně hysterických výlevů, křiku, grimas, trhavých pohybů, klátivé chůze, huhlání, semotamo nějaké to krkání, prdění. Herci hrají ze všech sil! Asi by jsme se tomu měli smát. Ano, toto je film pro milovníky blbých filmů. Podle honocení se jich dosti najde. - - - P.S. Ale možná je Perry bratrem Dejdara... :-P - - - Grrrr......... P.P.S. Až má člověk pocit, že se díval na nějaký nový český film... ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně velmi zábavná zálžitost, když o tom tak přemýšlím, mnohem vtipnější než jednička. Jenom to chce se uvolnit... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle se teda vůbec nepovedlo, snaží se to navázat na první díl, ale bohužel úplně stupidně, dávat Willise jako domácí puťku, která strašně ráda uklízí, pere vaří atd se možná může zdát vtipný, ale vůbec to vtipný neni, první hodinu jsem se snad ani jednou nezasmál, kčemuž výrazně pomohl i Willisův trapnej výkon a přehrávání. Asi nejvtipnější tam byl Matthew Perry a to jenom tim že se furt tvářil jak kokot a nikdy nic nevěděl a všichni ho vosrávali, ty dvě ženský tam byly taky úplně zbytečný a i když tam měly několik možností ukázat kozy tak kamera se koukala zezadu a radši ukázala Willisovu prdel, která mě teda nezajímala a co se týče nějakýho kvalitního záporáka, tak o tom sem si mohl jenom nechat zdát. Fakt nevim proč se takhle Willis stupidně zesměšňoval. ()

Brouk 

všechny recenze uživatele

Jednička se mně moc líbila, tu já prostě "žeru", ale tohle.... Škoda... Nastavená kaše nic víc a nic míň. Pár dobrých vtípků je zabito opakujícími se věcmi z jedničky..., ale ty už nejsou už tak k pousmání.... Ale tak jako tak, mám ty sympaťáky stejně rád... ()

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslavnějších akčních hrdinů v růžových plyšových trepkách, chovající kuřata. To má být pokus o (laciný) vtip? Nejsme si jista, zdali to v tomto případě úplně vyšlo. Film má jistý dynamický, spíše afektovaně komediální, než nenuceně vtipný náboj. Tento humor je po většinu děje prezentován poněkud násilnou a lehce trapnou formou. Má sice pár dobrých momentů i poměrně hodně úsměvných hlášek, ty však docela zanikají v celkovém kontrastu s hlavní roztržitou, bláznivou, příliš americkou linií. "Hele zlato, miluju tě, ale jestli se dotkneš toho kříže, zabiju tě." ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Oproti jednotke značný posun smerom vzad. Čakal som, že s tou správnou buddy-dvojkou akou "sused" a "zabijak" boli sa to nedá zmrviť, no vďaka podpriemernému scenáru sa to veľmi ľahko podarilo. 55%. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

O  prvej časti som napísal, že nie je to zlé, ale nezdá sa mi to ani dobré. Je to také nemasné, neslané. No ešte stále sa o tom dá tvrdiť, že je to v pohode. Vidím to tak na tri malé hviezdičky. Metthew Perry sa snaží, čo mu sily stačia, ale rušivá nálepka Chandlera Binga z televízneho seriálu "Priatelia" mu pevne drží na chrbáte. Bruce Willis hrá spoľahlivo, no nijak zvlášť oslnivo. Videl som ho už v omnoho silnejších úlohách. Avšak oproti druhej časti, ktorá bola natočená o štyri roky neskôr, to má slušnú úroveň. Takže tým pádom som sa vlastne vyjadril aj ku tomuto titulu z roku 2004. Pokračovanie s názvom "Môj sused zabiják 2" je naozaj o pozananie slabšie a dosť nudnejšie ako jeho predchodca z roku 2000. Je len dobre, že nebola natočená aj časť s poradovým číslom tri. ** ()

Reklama

Reklama