Reklama

Reklama

Snímek Život vypráví příběh šestičlenné posádky Mezinárodní vesmírné stanice, která se ocitá na samotném pokraji jednoho z nejdůležitějších objevů lidských dějin: prvního důkazu o existenci mimozemského života na Marsu. Jak členové posádky pokračují ve svém výzkumu, mají jimi uplatňované metody nezamýšlené následky, a forma života, kterou zkoumají, se ukazuje být mnohem inteligentnější, než kdokoliv očekával. (Falcon)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Xinn

Xinn (hodnocení, recenze)

Mně ani tak nevadí, že to dopadlo blbě (to je spíš plus filmu, než jeho mínus), jako mě spíš sere to, že jsem nepostřehl záměnu záchranných modulů - jakto, že se ten s kámošem Calvinem dostal na Zemi?

Droid.Magnet

Droid.Magnet (hodnocení, recenze)

celkem dobry filmek ve smyslu Vetrelcu ale ten konec mne dorazil....porad jsem si rikal at to dopadne dobre a ono ne...zivot je proste svine....at clovek dela co chce porad se nedari....

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

tak jelikož spím na bankovkách a před spaním piji dětské slzy, tak je mi jedno co si o mně myslíš :)) 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Snad si to tu červenou barvu udrží, ten film si to zaslouží. Ale nechápu ty řeči o béčkovém hororu no budiž, asi horory moc často nesleduju :) 

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

jakožto vrchní předseda hororové komise a světový hororový expert, sem filmu prorokoval červenou barvu a hle, došlo na má slova 

Odurko

Odurko (hodnocení, recenze)

Tento film je absolutne zbytočný a predvídateľný a tích nelogických kiksov, ktoré sú tam, to som už vo filme dávno nevidel. Vizual, hudba a herci boli fajn ale ostatné bolo k ničomu. Pokiaľ vás v hororoch nebavia upískaný teenageri, chodte na LIFE. Ale inak dostanete to isté čo z Béčka. 

na příspěvěk reagoval Prometheus69

vito_corle

vito_corle (hodnocení, recenze)

něvíte někdo co je to za písničku co hraje v tom traileru i na konci filmu jak sou titulky já si na ní nemůžu teď vzpomenout 

na příspěvěk reagoval Tomo

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ten nápis v tom vesmíru L I F E... Vůbec né A L I E N! Jako dobrý vtip.. Všimnul si toho vůbec někdo? Možné vysvětlení proč, ten prapodivný název.. ;)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

To všechno jsem už dávno psal i z tou koulí... :D Ale že si tam Bart zahrál teda... Jako že ten konec, bylo mi hned jasný že je něco špatně když nám až do konce ukazovali obě ty situace... I když na té jedné už moc nezáleželo jak dopadne... A houvno prd Venom! Ale krutý to bude, to maximál... Jinak super monstrum. Tady by se Měl Ridley chytit za nos a Kovenanta přetočit, protože tahle potvora by si v klidu dala i královnu jako lehkou svačinku. ;)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

jiriluk

Nebyla nesmrtelná, jen se rychle Adaptovala... Navíc , jak je známo z Evoluce... Oheň tyhle mrchy živí. Prostě obsorbuní energii... No aspoň tam netajtrdlíkovaly z plamenometama z 20 století... O_0

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

Slabý, nesmrtelná chobotnice s IQ 275 honí posádku od čerta k ďáblu. Kdyby do toho nekdo nenalil miliony, mohlo to byt srandovni Béčko.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Něco v tom smyslu. Když stojíš v LA a v Holywůdů tak tam je to ještě daleko horší, ohromné bilbórdy a na nich 1 maximálně 2 držky a jeden nápis. Konec. Nic víc. Čistá masáž na první signální soustavu měňavky.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Hawaj

Hawaj (hodnocení, recenze)

Už jen ten layout plakátu je jedno ohromný filmový klišé. Šablona jak prase.

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama