Reklama

Reklama

Snímek Život vypráví příběh šestičlenné posádky Mezinárodní vesmírné stanice, která se ocitá na samotném pokraji jednoho z nejdůležitějších objevů lidských dějin: prvního důkazu o existenci mimozemského života na Marsu. Jak členové posádky pokračují ve svém výzkumu, mají jimi uplatňované metody nezamýšlené následky, a forma života, kterou zkoumají, se ukazuje být mnohem inteligentnější, než kdokoliv očekával. (Falcon)

(více)

Recenze (1 079)

wesker 

všechny recenze uživatele

Nechybělo moc a dal bych jako milovník scifi 4 hvězdy. První půlhodinka celkem nuda,ale pak se na to dalo koukat :) ()

doriana.g 

všechny recenze uživatele

Espinosa se z Vetřelce poučil, rozjel to pomalu a bylo kdy si postavy oblíbit, i díky obsazení, samozřejmě. Medúzka krásná a rafinovaná, mně osobně je tahle zabijácká varianta mimozemské entity bližší, než zubaté cosi slintající kyselinu. Vtáhlo, bavilo, ani jednou jsem nepřetočila. Což se nestává často. A bonus - RR umře hodně brzy. Dobrý tah!! :-) ()

Naghavi 

všechny recenze uživatele

Velké nadšení ! Nenáročné sci-fi, které hravě strčí vážně se tvářící opusy do kapsy (Gravitace, Mart'an) Napětí, jaké ve mně Flubber (Calvin) vyvolal mi stačí k tomu, prohlásit, že lepší žánrovku jsem letos neviděl, Covenant jsem ještě nestihl...:/ ()

SuperXero 

všechny recenze uživatele

Dalo sa na ten film pozerať, už len kvôli peknej vizuálnej stránke a dobrému hereckému obsadeniu. Ale dej je taká orbitálna klasika, ktorá síce prekvapí záverom, no neponúka nič prevratné. ()

Grázl83 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře natočený film s hutnou atmosférou a rozumným scénářem. Dle mého názoru je zde podhodnocen. Vřele doporučuji a ten závěr neměl chybu. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Nefunguje áčkový film s áčkovými hercami a béčkovým nápadom s béčkovým scenárom. Ono to potom vyzerá ako toto. Nápad fajn, trošku utopený vo zvučných menách, priestor na hranie a scenár nič moc. Vzťah k hercom nijaký, ich umieranie ma nejako nesralo, novopečený ocko za obetovanie sa pre celý tím, to je také klišé asi ako bozk v daždi, v skratke - dalo sa z toho vyťažiť viac. Skôr by som zväčšil posádku a viac sa pohral s ústredným nápadom filmu. Inak celkom veľké prekvapenie, najmä koncom, pri ktorom som si hovoril "ako by bolo fajn, keby to tak skončí". A ono to tak fakt končí! ()

Brodequin 

všechny recenze uživatele

Já myslím, že to dobrý potenciál rozhodně mělo. I když to nemělo hutnou atmosféru vetřelce, tak se mi to celkově líbilo. 4 hvězdy dávám opravdu s přimhouřenýma očima, protože mi přišlo, že se všichni chovají nějak stupidně a že by ve skutečnosti bylo vše úplně jinak. Až moc náhod, až moc nelogického chování. Ale jinak OK. Víc takových filmů. 3,5* ()

john986 

všechny recenze uživatele

Tak zbytecnej a trapnej film sem dlouho nevidel, scenar musel psat idiot. za me nejhorsi radoby Vetrelec ever! Film ma jen dva klady, nastesti jen 104 min a hezkou vizualni stranku. ()

hony23 

všechny recenze uživatele

Houstone, máme další problém. Objevili jsme vzorek života z Marsu, jenomže tenhle mazlík docela rychle roste a navíc nám redukuje posádku! Další sci-fi z vesmírné lodi s vetřelcem na palubě přináší záživnou podívanou okořeněnou povedeným koncem. ()

Jack_F. 

všechny recenze uživatele

Tohle není lehké zhodnotit. Už jen tím, že řemeslně je to zmáknuté..respektive vizuál, hudba, áčkoví herci..vesmír..to jsou jasná plus. Trochu to ovšem hapruje na rovině toho, že se to nedokáže rozhodnout, jestli je to klasická vesmírná vyvražďovačka s další variací "vetřelce"...respektive nechce to být tak bráno... a brání se to tomu vehementně... ovšem to, že se to zároveň snaží být nejspíše originální filosofická "A" věcička, jako byl například Marťan, to má svá úskalí. Vzhledem k tomu, že místní "vetřelec" nemá tak cool design a vyvražďovačkám předchází moc rušícího a nudného blábolení, tak jsem nakonec nucen jít dolů s hodnocením. Už jen proto, že i záverečný "zvrat" je poměrně předvídatelný. :)) ()

BrusVejn 

všechny recenze uživatele

Veľmi kvalitná žánrovka. Je to napínavé, zaujímavé, a má to super koniec. Vec čo mi vadila najviac je inteligencia postáv a ich hlúpe rozhodovania. Každopádne to už k tomuto žánru patrí (konieckoncov keby sa všetci správali inteligentne žiadny problém by nenastal) a v Life to zas až tak neurazilo. ()

BoKo_CzT 

všechny recenze uživatele

Pri nízkych očakávaniach, ktoré som mal ako reakciu na zlé hodnotenia známych som bol veľmi príjemne prekvapený. Scifi, ako zo starých - dobrých deväťdesiatych. Príjemná komorná atmosféra a kvalitné herecké výkony. Ak sa vám páčila Koule, Kontakt, či Propast, tak tento film neprepásnite. ()

Dexter666 

všechny recenze uživatele

Turbo mega inteligentný supersilný nezničiteľný kus gumy poletuje po ISS a zabíja posádku tými najnechutnejšími spôsobmi a divák sa na to musí pozerať až do nejotrepanejšieho "prekvapivého" konca v dejinách filmu. Espinosa choďa sa zakopať! ()

rodier odpad!

všechny recenze uživatele

Strasna sracka. Kdokoliv kdo kdy videl nejaky dokument o ISS bude xkrat urazen nesmyslnosti tohoto filmu. A kdo je hloupej a dokumenty o ISS nezna, stejne by ho meli stvat nelogicnosti a chyby ktere ve filmu jsou. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Průměrné sci-fi. Nic neočekávatelného se nepřihodilo, jen kvalitně zpracované náměty z jiných filmů podobného ražení. Zejména Vetřelcem to bylo cítit. Zbytečný film, ale pro ukrácení času vhodný. Zase trochu jiná potvora. A docela pěkná potvora. 3- ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Ano, viděl jsem 100x viděné a slyšel jsem 100x slyšená klišé, přiznávám. Ale no a co? Celý snímek jsem přemýšlel, jestli dám lepší tři hvězdy, nebo horší čtyři. Byl to takový galimatyáš Vetřelce a Gravitace. A kdoví ještě čeho. ALE TEN GENIÁLNÍ ZÁVĚR!!! Ten mě naprosto, ale naprosto zbořil. Čtyři hvězdy bez pardonu! ()

Indian0 

všechny recenze uživatele

Občasná nelogickosť filmu mi trocha na tomto filme vadila. Inak veľmi dobre zvládnuté spracovanie filmu, žiadne priveľmi nezmyselné sci-fi. Ale pojem horor je pri tomto filme až príliš pretože žiadna scéna vo mne nevzbudzovala strach ale skôr zvedavosť čo bude nasledovať ďalej. Hodnotím na 80%. ()

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama