Reklama

Reklama

Snímek Život vypráví příběh šestičlenné posádky Mezinárodní vesmírné stanice, která se ocitá na samotném pokraji jednoho z nejdůležitějších objevů lidských dějin: prvního důkazu o existenci mimozemského života na Marsu. Jak členové posádky pokračují ve svém výzkumu, mají jimi uplatňované metody nezamýšlené následky, a forma života, kterou zkoumají, se ukazuje být mnohem inteligentnější, než kdokoliv očekával. (Falcon)

(více)

Recenze (1 079)

bodo1 

všechny recenze uživatele

No malí gumový medvídek, sa zmenil na nenažranú kurvu a postupne ich odjebal a nakoniec s nimi aj vydrbal. Veľmi dobre natočené a nemusel som sa ani ožrať a pozrel som to na prvý šup. Skvelé interiéry aj herci solídny. Nič nové v tejto sekcii, ale čo by sme očakávali od vesmírnej hororovky, iba tak nejakého prefilozofovaného kokotklingona a robotického čuráka s mechanickým kundohľadom v uchu, zacementované s kokotánom Pičárdom a jeho nevkusnou a imbecilnou loďou Entrprísom. Ale to už odbáčam. Skvelé a koniec som nečakal taký skvelý, ale happy. No čo už, na niečo musí zem zakapať a gummiBear z Marsu to možno v pokračovaní zvládne. ()

Hane 

všechny recenze uživatele

Sraz vesmírných amatérů... Na jednu stranu porad dokola mluvi o bezpecnosti a pak najednou serie pitomych chyb. Neuveritelne prvoplanove a predvidatelne. Videl jsem hodinu a uz pisu tenhle komentar protoze to proste nejde vydrzet, ale vydrzim... Jeste ze jsem na to nesel do kina... Dialogy o ničem... Horor vubec... thriller slabý... Dávám 2 hvězdy, není to ovšem nejhorší. Tak už je sežer... mimozemšťane! .................................o 40 minut pozdeji... Ohoo pozor, tak bude druhý díl Calvin - druhý úder. Už se téším... a jestli nebude, tak tady tohle ohodnotim Odpad! ()

Mark1983 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že tohle mi dokonce sedlo víc, než Vetřelec bez ohledu na tu zmíněnou inspiraci filmem Vetřelec. Má to dle mého úhlu pohledu lepší atmosféru. ()

Wartord 

všechny recenze uživatele

Člověk se po dlouhé době magoření Hollywoodem ocitne nohama na z(Z)emi, vzhlédne k obloze a začne přemýšlet nad tím, jak by se opravdová posádka ISS zachovala, kdyby je začal porážet veleinteligentní organismus. Z tohodhle filmu uplně čpí takový ten ryzí, ničím neovlivněný přístup k příběhu typu coby-kdyby. Za tohle si film vysloužil můj obdiv. V zásadě mě vytočily dvě věci - organismus na bázi uhlíku dokáže vydržet ve vakuu vesmíru milion sekund a za druhé ten špatně uchopený swap lifepodů. Holt se to nemá s inteligencí marsoidních kreatur přehánět. Celkově hodnotím jako velmi realistické a uděluji čtvrtou hvězdu za výbornou hudbu. ()

skyfire 

všechny recenze uživatele

Bez zbytečných keců, bez zbytečného filozofování, bez vymýšlení co nejpropletenějšího a nejúchylnějšího děje. Prostě klasická likvidačka ala Vetřelec. Konečně povedené sci-fi po těch trapárnách a rádoby trháků posledních let. ()

smartynaf 

všechny recenze uživatele

Herci jsou fajn, ale proč se sakra SPOILER, k tomu ještě SPOILER a na konec taková SPOILER ze by větší SPOILER fakt pohledal??!! Ne, nebylo to dobrý :-/ Musím to doplnit: Stále na to musím myslet a chci se na to podívat znovu. Tento stav jsem třeba u Covenant neměl a nemám..něco na tom bude :-) ()

dawe254 

všechny recenze uživatele

Hodně zajimavých zvratů, čekáte že je to vše nalajnované a dopadne to vše tak jak si od začátku myslíte... ale kdepak :) ()

thorax65 

všechny recenze uživatele

Po delší době zase celkem koukatelný skipi. Škoda jen počítačových efektů toho placáka. Když přehlédnu několik scenáristických ďour, bylo to celkem koukatelné - nemělo to ani moc vaty. Atmosféra lepší než v Covenantovi. Vyústění bylo poměrně průhledné. Suma sumarum to nebylo ouplně marného Slávy. 70/100 ()

Jessica_Biel 

všechny recenze uživatele

To jako vážně tady každý očekával, že když je ve filmu Ryan Reynolds, že bude prča alá Deadpool, který se tu objevuje v komentech? Vždyť ten člověk nemusí hrát jen v blbinách :D Nicméně, jsem zaujatej, protože mám slabost pro filmy tohoto typu, i kdyby se v něm nejednalo o vraždící organismus z marsu, užil bych si stav posádky a jejich cestu "odnikud nikam". Pokud vám voní filmy typu Gravitace nebo Marťan s nádechem Prométhea či Vetřelce, je to film pro vás! Víc ani nic, prostě doporučuji :D ()

Související novinky

PF 2017

PF 2017

31.12.2016

Zažili jsme i lepší roky než 2016. Nejen co do počtu ztráty lidí, kteří přinesli světu něco hezké a hodnotné, či do počtu překvapivých a znejisťujících politických událostí. On ten rok s šestkou na… (více)

Reklama

Reklama