Reklama

Reklama

Barbie: Ve hvězdách

  • USA Barbie: Star Light Adventure
Trailer 1

Obsahy(1)

Barbie™ a její věrný zvířecí společník Pupcorn se spolu vydávají na hoverboardu vstříc dobrodružství, které je čeká na překrásné vzdálené planetě. Když jednoho dne hvězdy, které vždycky na noční obloze půvabně zářily, nečekaně pohasnou a jejich světelný tanec ustane, přichází na scénu Barbie™. Její odjezd na hlavní planetu se neobejde bez nervozity, přesto se ale stává členkou zvláštního týmu, který má za úkol hvězdy zachránit. Na vzdálené planetě se Barbie™ setkává s galaktickou šampiónkou na hoverboardu, Sal-lee, a skupinkou šikovných nových kamarádů. A právě tady pozná, že když bude naslouchat svému srdci a bude mít kolem sebe své přátele, klidně se může stát vůdkyní, na kterou celý vesmír tak dlouho čeká! (Bontonfilm)

(více)

Recenze (7)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Taková celkem klasická Barbie, akorát s tím rozdílem, že je to přeneseno do vesmíru, kde má prokázat, jaká je skvělá velitelka právě se rodící skupiny mladých odborníků. Samozřejmě, že se to neobejde bez nějakého toho morálního poučení. Zajímavé jsou některé grafické designy vesmírných potvůrek. ()

janabel 

všechny recenze uživatele

Barbie ve sci-fi, plná nadpřirozených schopností. Pozitivem je, že by mohla v dětech probudit zájem o ezoteriku. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

V prvních záběrech jsem si myslela, že se nechali inspirovat Pandorou, jen tam chyběli modří avataři. Je to takové dětské sci-fi, kde nehledat nějaký hlubší smysl. Je to pěkně barevné a prostě to musí dopadnout skvěle, jako každý film s Barbie. ()

papilon395 

všechny recenze uživatele

Kvůli vnučce máme nahraných cca 35 příběhů s Barbie. Sice je to v duhových barvách a cukrkandlové, ale kromě záliby v parádění to malé holčičky vede i k odvaze, kamarádství a týmové spolupráci. Jinak Barbie umí všechno. Takový Jára Cimrman v sukních. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Dalo sa čakať, že tvorcovia pôjdu s Barbie konečne aj do vesmíru a nebolo to také márne. Svieži a oddychový animák so zaujímavou a farebnou atmosférou (aj napriek tomu, že dej sa odohráva vo vesmíre) a tiež konečne animácie približujúce sa modernému dopytu. Preto hodnotím v rámci svojho žánru vcelku pozitívne, aj keď tie staršie rozprávky sa mi páčili viac. 60 % ()

Reklama

Reklama