Reklama

Reklama

Ty, já a ona

(seriál)
  • USA You Me Her
USA, (2016–2020), 23 h 11 min (Minutáž: 25–33 min)

Hrají:

Greg Poehler, Rachel Blanchard, Melanie Papalia, Chelah Horsdal, Jennifer Spence, Jarod Joseph, Laine MacNeil, Jerry Wasserman, Ennis Esmer, Sachin Sahel (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(50)

Obsahy(1)

Aby si manželský pár okořenil sexuální život, najme si společnici. Všechno se ale trochu zvrtne, když na povrch vyplují nečekané city. (Netflix)

Recenze (15)

ivishka 

všechny recenze uživatele

Pěkný seriál, který má v sobě skoro všechno. Hlavně drama - to by se nedalo spočítat ani na všech prstech na těle :-D. Občas se to trochu opakuje, ale díky pěkným hercům se to dá prejit. Každopádně pro mě to bylo hlavně cca poslední 2 série celkem slzavé údolí. Asi už fakt stárnu, jelikož si ráda pobrečím u seriálu a když se mě někdo zeptá na názor často používám slovní spojení "je to že života". Přesně za toto jsem se vždy smála mámě :-). ()

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Hned během prvního dílu mě to chytlo a nepustilo až do druhého dne, kdy jsem dokoukala třetí sérii :D Obsazení je velmi sympatcké, a rychle to utíká. I když jsou tam nudnější scény a místy se zdá, že se řeší stále to samé dokola. Ale jsem spokojená. Pokud bude další série, určitě si jí nenechám ujít. 4* ()

Reklama

Arkagas1989 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já, Ty a ona - příběh jedné milostné trojice, ze kreré se nakonec vyklube poly rodina. Emě táhne na 40, je bezdětná, za to ale velmi úspěšná v práci. Jack je typický manžel z předměstí a když se rozhodne na popud ostatních strávit večer ve společnosti společnice, netuší co vše se může stát. Izzy totiž jen tak ledajaká, stejně jako Ema, o které toho ani po 10 letech manželství hodně nevěděl. Seriál má spád, je plný smíchu i rodinných dramat a skvělých vedlejších postav jako je Izzy nejlepší kamarádka Nina, nebo sousedka z předměstí Carmen. Díly mají stopáž 24-26 min, takže nic dlouhého a obsazení se fakt povedlo :) ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Snaha o komediálny seriál, ktorý je miestami vtipný, ale svojim zameraním čisto na sex stráca na hodnote. O romantickej línii sa tu v skutočnosti nedá hovoriť, hoci niektorí to tak poňali. Takto si ja romantiku ale nepredstavujem. Seriál ale poteší mužov, ktorí snívajú o ženách pravidelne uspokojujúcich ich potreby. Nič viac za tým nehľadajte. To pozlátko správnosti takéhoto života je falošné. A nerozumiem ženám, ktorým sa toto dielko páči. Je voči ním ponižujúce a považuje ich všetky v podstate za lesbicky orientované. Seriál je provokatívnou homolobby podporujúcou okrem toho i sexuálnu neviazanosť, ktorá mení manželstvo na orgie. A vraj je to v poriadku. ()

Jazz06 

všechny recenze uživatele

Z první série jsem byl nadšený, ale z druhé už moc ne. Ústřední trojice je výborně obsazená. Mají výbornou chemii a jejich vztah působí dost uvěřitelně. Je to nenuceně velmi vtipné. Aspoň teda v první řadě. Ve druhé se nějak vytratilo kouzlo. Vtipné to pořád je, ale strašně uspěchané a už jsem necítil žádnou chemii. Ze stavu "opouštím vás" do stavu "pojďmě si pořídit dítě" během jedné epizody je dost nereálné. Navíc mi přijde, že tvůrci trochu překopali postavy Jacka a Emmy. Nejsou spolu schopní ani normálně komunikovat, což mi na nich v první sérii nejvíc vynikalo. Třetí série nedokoukaná po 8 dílech, tam už bylo tolik wtf momentů, že se na to nedalo dívat. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama