Reklama

Reklama

Soudkyně Maria

(pořad)
  • USA Judge Maria Lopez
všechny plakáty
Reality-TV
USA, 2006, 22 min

Obsahy(1)

Nesmlouvavá, neomylná a spravedlivá - soudkyně Maria Lopez určuje, na čí straně je pravda... (TV Telka)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tady je alespoň jasný důkaz, že by kubánské přistěhovalkyně neměly dělat v USA soudkyně. Páč neví, jak se mají pořádně chovat a ještě si z lidí dělají prdel a urážejí je. Marii Lopez jsem viděl asi třikrát nebo čtyřikrát a téměř vždy to bylo skoro stejné. Nejenže mi ta ženská nebyla vůbec sympatická, ale potřebovala by pořádně dostat přes držku. Jasně, je to hrané, ale i ty naše paskvily ze soudních síní vypadají uvěřitelněji. Hodně slabý „pořad“. ()

ZnalecH odpad!

všechny recenze uživatele

Je docela logické, že to není doopravdy soud. Soudkyně je naprosto žalostná. Stále řve a k tomu ještě všechny uráží. Kdybych se tolik nenasmál, tak bych to vypnul před koncem prvního dílu, ale takhle jsem vydržel 3... ()

Hexa odpad!

všechny recenze uživatele

Oproti tomuto skvostu je soudkyně Barbara filmařská perla. Uřvaná ženská, co si autoritu vydobývá pomocí urážek a rádoby-vtipem. Děs. ()

DarkSikorski odpad!

všechny recenze uživatele

Soudkyně Barbara je paskvil. Ale aspoň se tam snaží zachovat jisté dekorum a pocit že se jedná o "skutečné" soudní jednání. Ale tohle? Tohle je... co to vlastně do pr.ele je??? Fuj fuj fuj!!! ()

Reklama

Reklama