Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Potom, čo vírus zdecimoval ľudskú populáciu, sa tí, čo prežili, vrátili k oveľa jednoduchšiemu spôsobu života. Tak ako kedysi pionieri na Divokom Západe, aj oni zvolili život v malých osadách, kde má hlavné slovo šerif, a nutným vybavením každého správneho chlapa je kolt. Avšak tieto malé oázy civilizácie sú v ohrození života. Despotická voodoo kňažná Apocalypta (Debra Wilson) sa rozhodla, že ich svojou armádou zombie ovládne a z ich obyvateľov spraví ďalších neživých – nemŕtvych bojovníkov. S niečim však nepočítala: so skupinkou siedmich na všetko odhodlaných pištoľníkov, ktorí sa jej rozhodli postaviť na odpor. (beso74)

(více)

Recenze (3)

TheDon 

všechny recenze uživatele

Pionieri z Divokého západu, čo strielaju zombie. Z obrazovky mlátí do ksichtu Syfy a to je jasným znamením toho, jak kvalitní tenhle flick je. Naprostá ztráta času. Všiml sem si i zombie kluka, kterej neudržel smích. Abych to shrnul, naprosto řemeslně nezvládnutej film. Jak trikově, tak střihově, scénářem i kástem. FUJ. Od odpadu to dělí jen Carrie Keagan, na kterou se v tom šedým tílku fakt dá i koukat. Jinak morbid shit. 10% P.s.: tohle není ani béčko, těžko to vůbec definovat ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Jak už bývá u Asylum zvykem, rozhodli se chlapci něco vytěžit na úkor věhlasnějších filmů. V roce 2016 vznikl „rasově vyvážený“ remake Sedmi statečných, no a tak se rozhodli přiživit ve spolupráci se Syfy a natočili hororovou napodobeninu staré klasiky. Ovšem svým stylem, takže je asi všem jasné, že další céčkový paskvil byl na světě a s originální myšlenkou toho moc společného nemá, natož co se kvality týče.    Jedním z několika scénáristů byl sám bývalý člen Backstreet Boys Nick Carter, který se objevil i v jedné z hlavních rolí (navíc k sobě na plac přibral i vlastní manželku Lauren Kitt). Ten byl možná dobrý jako zpěvák, ale jako herec je spíše podprůměrný. Oni ani ostatní herci a herečky se nějak zvlášť nepředvedli, ale to už zas takové překvapení nebylo. V jedné z vedlejších rolí se objevila i dcera Olivie Newton-John - Chloe Rose Lattanzi. Co se postav týká, byla tu přehlídka nejrůznějších individuí a bláznů, ale našlo se tu i pár takových, které mě zaujaly svou charakteristikou (ninja s katanou, odstřelovač, alkoholik Whiskey, nebo jeden z pomocníků hlavní záporačky).    Bohužel většina dialogů byla chabá, masky zombíků taky žádná sláva a tak jediné co trošku potěšilo, byly céčkové gore scény, samozřejmě doplněné o digitální efekty (cákance krve). Soubojů – přestřelek tu byla celá řada, došlo i na černý humor, pár komických situací a nesměla chybět ani lovestory. Návštěva nevěstince a vyžraná zombie štětka mi ještě dlouho bude vězet v hlavě.  Pořád jsem tak nějak čekal, že se někde zpoza rohu vynoří zbytek chlapecké kapely a společně si zazpívají nějaký ten jejich song a ono nic… ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama