Reklama

Reklama

Wynonna Earp

(seriál)
Trailer
USA / Kanada, (2016–2021), 34 h 42 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Emily Andras

Předloha:

Beau Smith (komiks)

Hrají:

Melanie Scrofano, Tim Rozon, Shamier Anderson, Katherine Barrell, Siobhan Williams, Greg Lawson, Kate Drummond, David LeReaney, Charles Andrew Payne (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Wynonna (Melanie Scrofano) je drsňačka, která má vždy po ruce skleničku whiskey a na nohách pouze kovbojské boty. Hrdinka je pravnučkou slavného Wyatta Earpa. Bojuje proti démonům a dalším nadpřirozeným tvorům, k čemuž využívá své jedinečné schopnosti a dysfunkční skupinu spojenců, kteří ji pomáhají dosáhnout paranormální spravedlnosti. (Zdroj: http://www.serialzone.cz/) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele papaguy k tomuto seriálu (1)

Wynonna Earp (2016) 

Hranice (ne)možného se nemilosrdně posouvá. Když Abraham Lincoln může lovit upíry, proč by slavný Wyatt Earp nemohl zabíjet démony? Machos stupídos. Žánrová nadsázka pro teenagery, venkovácké buranství, stupidita a nízký rozpočet přímo prýští z obrazovky. Je tam pěkná holka s kvérem. Dále otřesní, převážně mužští, démoni. Pak se objeví tmavooký hezoun z neexistující vládní supertajné agentury. Ta je zaměřena na odhalování nevysvětlitelných jevů (o kterých se pravdu dočtete pouze v místním bulváru). Hlavní hrdince je reálně 33. Ale chová se, jako když právě zplnoletněný teenager dostane řidičák (a kladivem do hlavy). K ní dají roztomilou mladší sestřičku s copánkem. Ta má jisté detektivní nadání, rychleji střílí z brokovnice, než přemýšlí a je to takový diblík rozumbrada. Hlavně se jí ale právě zapalují lýtka, což dává scénáristům nekonečnou plochu k... ehm, no nic... Herci démonů vyhrabaní z ochotnických divadel celých států především vrčí (takhle: "vrrr, grrr, uáááá!!!". Načež někoho obvykle zmasakrují. Např. mu utrhnou ruku. Jiné hraní ani nepřestírají. Sory, ostatní cast nebudu rozebírat. Verdikt: Odpustím v rámci nadsázky a cílové skupiny nelogičnosti a nesmyslné chování postav. A chápu, že tvůrci na svůj projekt nejspíš vybírali na ulicích do klobouku. Ale muselo by mi být tak dvanáct nebo bych na to musel koukat naprosto sjetej, aby mě to bavilo. Po třetí epizodě do toho hážu vidle. ()

Reklama

Reklama