Reklama

Reklama

Tajné vesmírné nehody

(seriál)
  • USA Secret Space Escapes

Obsahy(1)

Pořad "Tajné vesmírné nehody" nabízí vizuálně úchvatné rekonstrukce těch nejzajímavějších úniků, těsných vyváznutí a nebezpečných odhalení v dějinách cestování vesmírem. Každý hodinový díl vám přiblíží jeden neuvěřitelný neznámý příběh, který prověřil hranice vědy během těch nejnebezpečnějších vesmírných misí. Můžete se těšit na kombinaci autentických rozhovorů, počítačové grafiky a archivních záběrů, která vám vylíčí doposud málo známé příběhy o odvážných kosmických výpravách. Podívejte se, jak společně astronauti i řídící středisko hledají řešení problémů, které mohou ve vesmíru znamenat i smrt. (Discovery Channel)

(více)

Recenze (2)

sator 

všechny recenze uživatele

Jednak už téma mnohokrát zpracováno jedna dost děs hlavně komentář , ten chlapa který namlouvá snad všechny dokumenty pro Discovery to čte jak návod na konzervy.... ()

Gothar 

všechny recenze uživatele

Názov je zavádzajúci, všetky incidenty už boli popísané v iných dokumentoch alebo literatúre. Pridanou hodnotou sú rekonštrukcie a výpovede sovietskych kozmonautov. Pre fanúšikov kozmonautiky je to občas zjednodušené, ale aj tak ide o pekný súhrnnný dokument, ktorý stojí za pozretie. Najlepšie je, že sa venuje aj incidentom z ISS, nie len historickým z čias studenej vojny. 70 % ()

Reklama

Reklama