Reklama

Reklama

Nebezpečná lekce

(TV film)
  • USA Dangerous Lessons (více)

Obsahy(1)

Středoškolská učitelka Stephanie se zapletla se studentem. Netuší však, čeho všeho je schopen, když se pokusí vztah ukončit... Stephanie Archer učí na střední škole. Její manželství ztratilo jiskru, přestala si rozumět s nezletilou dcerou a studenti nemají vůbec o nic zájem. Kromě pohledného nováčka Jamese, který ji dělá radost. Během školního výletu James nečekaně Stephanii políbí. Ale ta se brání se slovy, že by to byla osudová chyba. Aby si Stephanie byla jistá, že James rozumí, snaží se mu to vysvětlit. Jenže začíná být jasné, že James toho jen tak nenechá. Je Stephanií čím dál tím víc posedlý. Chce jí dokázat, že jsou si souzeni, takže podniká stále divočejší a nebezpečnější kousky. Dokonce unese její dceru. Stephanie bude muset dceru zachránit a pokusit se sama uniknout Jamesovým zvráceným touhám. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Adramelech 

všechny recenze uživatele

Romantický thriller, který ukazuje, že zamilovaný psychopat může být stejně nebezpečný jako psychopat nezamilovaný. Kritickou připomínku mám pouze k toxikologické stránce věci. Durman (lat. Datura) není žádný kontaktní jed. Aby klinický obraz otravy připomínal to, co se ukazuje ve filmu, musel by si člověk uvařit z durmanu odvar a vypít jej. Pro zajímavost uvádím, že existují i rostliny, jež působí jako kontaktní jedy. Neblaze proslulý je zvláště australský keř Gympie Gympie (česky kopřivák morušovitý, latinsky Dendrocnide moroides). Fyzický kontakt s listy, stonky a větévkami tohoto keře může mít za následek i smrt. Rostlina obsahuje neurotoxin zatím neznámého chemického složení. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Dá se to. 1) Tak nějak jsem tušil, že studentský predátor by mohl být pěkný a přitažlivý kluk. A byl. 25letý Alex Esola (student James) mě v tomto směru uspokojil. 2) Děj taky nebyl nejhorší, takže si snímek své místo na slunci jistě zaslouží. 3) V titulcích je uveden rok výroby 2017. ()

Reklama

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama