Reklama

Reklama

VOD (1)

Joyce odmítá připustit, že je Will mrtvý, a snaží se s ním navázat spojení. Kluci připraví pro Eleven novou vizáž. Nancy a Jonathan uzavřou nečekané spojenectví. (Netflix)

Recenze (41)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrcům se na temnou atmosféru podařilo úspěšně naroubovat paranoiu spojenou s tajnými vládními akcemi, zároveň vystupňovali napětí a jediným rušivým elementem zůstal přemotivovaný výkon Winony Ryder, která se opravdu snaží strhnout na sebe pozornost. Daří se jí to, tu mou upoutala už v první epizodě, ale alespoň díky tomu více vyniknou herecké schopnosti dětských herců a Davida Harboura. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Bylo nalezeno Willovo tělo, ovšem, jak prokáže Jedenáctka skrze vysílačku Mikeovi, jejich kamarád stále žije. Začne tedy pátrání, při němž se všichni čtyři, ve škole u rozhlasové stanice, s ním téměř spojí. Jedenáctka utrpí vážné vyčerpání, ale přežije. Hopper přichází na stopu mnoha lžím, a zjistí, že tělo je jen vycpanou figurínou. Otec Jedenáctky, hlavní výzkumník v Hawkinsově institutu, pošle za jakousi stěnu svého pracovníka Shepperda. Ten však "výlet" nepřežije. Joyce se opět spojí s Willem, a snaží se mu pomoci, zatím neúspěšně. Nancy dál pátrá po Barbaře, a díky fotce, kterou vzala Jonathanovi, přijde na jakousi příšeru. Tu poté spolu zvětší. 100 procent. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak komu patří tělo nalezené v lomu? Jedenáctka je se svými schopnostmi i mile cynická. Nostalgické slzy dál zákonitě tečou. S minimalistickým obsazením a na malém prostoru si s námi pohrávalo komorním postapokalyptickým survivalem Hidden bratrské duo Matt a Ross Dufferovi už v roce 2015. Mělo za sebou podíl na několika krátkometrážních horůrcích. Následně vyvolalo solidní humbuk, jen si tedy myslím, že dějově bychom se vešli do pěti dílů. Na druhou stranu ona retro atmosféra prostě baví. Člověk se hned cítí zpět jako náctiletý. Tohle je totiž hlavně podařená seriálová pocta všem těm kouzelným sci-fi filmům a mysteriózním hororům z 80. let. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak čtvrtým dílem se seriálem definitivně loučím. Už mě nebaví čekat 50 minut na to, aby se objasnila jedna věc a objevilo se 10 nových záhad, přičemž se člověk skoro celý díl těžce nudí. Už mi nelezou na nervy pouze přehrávající Winona a retardovaný buřtík, ale totálně se mi znechutili téměř všechni ostatní. Zkrátka mi to celé přijde dost nezáživné, příliš nechápu ten všudypřítomný povyk a nehodlám již se seriálem ztrácet ani minutu. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla dobrá epizoda. Mámě hezky hrabe, ale už by bylo fajn dostat víc informací, protože se toho nechci přejist. Kluci jsou stále fajn a jedenáctka je jednoduše epic. Chci vědět víc. Už mi konečně řekněte, co se děje v té laborce, nebo mi houkne (nebo "houkne"?) jako Willovo mámě! Je Barb tam kde Will? Nebo jsou vážně mrtví? Psycho, paranoia, trocha té konspirace. Zatím to splňuje všechny podmínky, proč by se mi mělo líbit. Konec žrádlo. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (7)

  • Když se kluci snaží propašovat Eleven (Millie Bobby Brown) do školy, oblečou ji stejně jako Carrie ze stejnojmenné knihy Stephena Kinga. Carrie měla stejně jako Eleven telekinetické schopnosti. (HellFire)
  • Na začátku epizody zazní píseň „Atmosphere“ od skupiny Joy Division a po ní „Should I Stay Or Should I Go“ od skupiny The Clash (tuto skladbu můžeme slyšet i ve vysílačce). (Duoscop)

Reklama

Reklama