Reklama

Reklama

VOD (1)

Hopper se vloupá do laboratoře a Nancy s Jonathanem se postaví tomu, co uneslo Willa. Kluci u pana Clarka vyzvídají, jak se dostat do jiné dimenze. (Netflix)

Recenze (39)

Ozzy2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třeba tady je odpověď, proč české filmy a seriály dostávají tolik odpadů.podívejte se na ty herecké výkony.Dospělí, děti...ta nejvyšší úroveň.Toto vám žádná česká sračka nedá.U nás uměle vyhajpované hvězdy alá Trojan by tu mohly hrát maximálně "jednoho z policistů".Hraní "El" 11, to je prostě pecka, z ní to utrpení přímo sálá a věřím jí ho.A to je dítě... ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl odhalil zatím snad nejvíce z celého seriálu. Spousta zvratů, dějí se věci které bychom ještě v minulém díle vůbec nečekali, a děje se toho vážně hodně. Závěr je napínavý, a jsem rád, že toho tolik odhalil, konečně! Konečně také dostává větší hloubku samotná dětská parta, která mě ze začátku až tak moc nebavila, ale tímto dílem si tyto postavy vydobily u mě pozornost. Stejně tak oba soutozenci hlavních postav, Nancy a Jonathan mě díky tomuto dílu začali hodně zajímat. Palec nahoru! 90%. ()

Reklama

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vše šlape a do sebe zapadá jak má a koukat na to je opravdu radost. Geniální začátek v ústavu a střípky z minulosti a závěr též geniální. Vysvětlení druhé strany též výborné a akce s monstrem které vůbec nevypadá zle se též povedla, navíc atmosféra nám čím dál víc houstne. Tohle je prostě nářez a zatím mě to neskutečně baví. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice vím, že to dokoukám, ale za mě teda spíš nic než moc. Je to trochu nuda a nějak si nedovedu představit, že bych někomu seriál doporučovala. Skoro si nedokážu zdůvodnit, proč na to sama koukám, natož abych dokázala vyjmenovat pozitiva. Ten nápad není špatný, ale nějak se to táhne jak žvejka. Navíc to, jak vždycky někdo na něco dojde, mi přijde trochu přitažený za vlasy. Třeba kompas... té scéně jsem prostě nevěřila. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šišlající kudrnáč, „šéf“ bandy Mike nebo „jedenáctka“ hrající očima jsou skvostní. Na všudypřítomný povyk se dá dívat i lehce přísněji, protože skutečně (a pátou epizodou se to ukazuje ještě víc) mnohé „trvá“ déle, než by mohlo. A mírné opadnutí napětí je taky patrné. Příjemný mix Kinga a Spielberga nicméně jede dál a ona retro atmosféra prostě baví. Pátrání pokračuje na několika úrovních (parta kamarádů, lekaček se dočká i Nancy s Jonathanem i šerif Jim Hopper, který lecčemu začíná přicházet na kloub), přičemž každá má trochu jiný cíl. A to teprve bude, až Will zjistí, jaká „kočka“ mu tehdy brečela na pohřbu! ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • V závěru zazní skladba „Nocturnal Me“ od skupiny Echo & The Bunnymen. (Duoscop)

Reklama

Reklama