Reklama

Reklama

VOD (1)

Jonathan horečně ve tmě hledá Nancy, stejně jako Steve. Hopper a Joyce odhalí pravdu o experimentech v laboratoři. (Netflix)

Recenze (34)

WathanajX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nancy má kliku a její kamarád konečně nachází díru jako kráva ve stromu, ze které jí nakonec dostane a tím končí vlastně celá napínavá část dílu. Dál se děj točí prakticky kolem hlavních dětských hrdinů, což je pro mě opět to říkám prostě katastrofa. Bohužel můžu si za to sama, že koukám na seriál s dětmi v hlavních rolích. Jen jsem čekala, že děj kolem nich nebude až tak otravný a nudný. Jinak se konečně dozvídáme spoustu nových informací a společně s hlavními hrdiny se dostáváme na kloub několika důležitým záhadám. Z tohoto pohledu je díl skutečně fajn a konečně mám pocit, že se děj někam pohnul. Na druhou stranu mi ale přijde, že se veškerý uplynulý děj mohl nacpat do nějakých tří dílů a byla by to pecka. Je to pořád pro mě utahané a místy nudné a kvůli těm děckám i naivní a hloupé. To jako vážně ty dva blbci chtějí na vlastní pěst s pastí na zvířata zabít nějakou příšeru? Snad ne propána. Čichám také klišé v podobně romantického vztahu mezi Nancy a Jonathanem což mě bohužel také moc nebere. Snažím se nečekat nějaké zářné finále abych pak nebyla zase zklamaná, ale pořád čekám na tu bombu, co mě nadzvedne ze židle a díky které pochopím, proč má tenhle seriál tak vysoké hodnocení a takovou oblíbenost. Hodnocení: (slabší 4*) ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

6.díl. Jonathan hledá Nancy, nakonec se opět setkají u stromu, kam předtím dívka vlezla. Aby ji utěšil, je s ní doma v jejím pokoji a poté společně leží v posteli. Vše vidí Steve, jenž je okamžitě odhodlán ponížit svoji přítelkyni, jak jen může. Z toho vznikne potyčka, a Jonathan je, spolu s Nancy, předveden na policejní stanici. Nancy činu Jonathana až tak nelituje, ví, že to bylo gesto zamilovanosti. Jedenáctka vykrade obchod, a i nadále vzpomíná na minulost. Pomůže Mikeovi před smrtí a sama poté prozradí tajemství brány. To ona ji otevřela. Joyce a Hopper přijdou na to, že pátrali po jiném dítěti, než chtěli. Hawkinsova laboratoř v čele s otcem Jedenáctky je připravena k zásahu na jejich subjekt. 95 procent. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jonathan zachráni Nancy, keď sa mu ju podarí vtiahnuť naspäť z alternatívnej dimenzie. Steve ich zbadá spolu a myslí si, že spolu majú rande. Joyce a Hopper vyhľadajú Terry Ivesovú a prostredníctvom jej sestry sa dozvedajú o jej vzťahu s doktorom Brennerom a jej dcére, pretože Terry je už 5 rokov uzavretá do seba a z okolím nekomunikuje. Nancy s jonathanom sa rozhodnú postaviť sa monštru, ale Steve sa kvôli Nancy pobije s Jonathanom, ktorého zadrží polícia práve v čase, keď Hopper s Joyce odcházajú od Terry. Dustin navrhne Mikeovi, aby sa udobrili s Lucasom, čo sa však nestane a tak sa Lucas vyberie hľadať portál sám, kým Mike a Dustin hľadajú El. V lese narazia chlapci na Troya a jeho kamaráta, ktorý drží Dustinovi pod krkom nôž a prinúti Mikea skočiť z útesu, tam ho však zachráni El a Troya s kamarátom vystraší. El oznámi Mikeovi, že to ona otvorila portál. Veľká škoda flashbackov v ktorých sa El kontakuje s monštrom, nakoľko sú až príliš fantastické.V porovnaní zo seriálom Dark tak Stranger things trochu zaostávajú. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Nancy sa dostáva do druhej dimenzie. Hopper spája svoje sily s Joyce aby odhalili vládne sprisahanie. Ell konečne ukáže čo v nej je. Prevedenie: Konečne začínam fandiť hlavným hrdinom. Doteraz mi boli celkom ukradnutí a najviac ma zaujímala Hooperova dejová linka, ale touto časťou sa mi začína pozdávať aj hlavná štvorka nesympatických výrastkov. Pocity: Atmosféra sa dá krájať. Ellyn príbeh ponúka dosť emočne gradované finále a pekne postupne ukazuje s akými vnútornými démonmi musí chúďa bojovať. 93% ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co mě mrzí, je to, že se (alespoň v první sérii) nedozvídáme o ničem ohledně Demogorgona (monstra), ale myslím, že se to v druhé sérii prudce změní. Seriálová atmosféra úžasná, všechno nádherně graduje a monstrum se epicky dostává na povrch zemský, aby mohlo zmasakrovat všechny, co mu přijdou do cesty. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Když Hopper (David Harbour) a Joyce (Winona Ryder) vejdou do pokoje Jane, na zdi visí zarámovaná ilustrace Bílého králíka z „Alenky v říši divů“, jejíž hlavní postava se dostane králičí norou do jiného světa plného kouzelných stvoření. (HellFire)
  • Na začátku hraje píseň „Sunglasses At Night“ od zpěváka Coreyho Harta. (Duoscop)

Reklama

Reklama