Reklama

Reklama

VOD (1)

Eleven se marně snaží kontaktovat Willa a Lucas varuje, že „zlí muži přicházejí“. Nancy s Jonathanem ukážou policii, co se Jonathanovi podařilo vyfotit. (Netflix)

Recenze (35)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lucas varuje Mikea, že agenti na čele s doktorom Brennerom sú na ceste k Mikeovmu domu. Mike, El a Dustin agentom utečú aj vďaka domu, že El vďaka svojim schopnostiam prevrhne dodávku. Šerif Hopper, Joyce, Jonathan a Nancy sa tretnú na policanej stanici a od Troya sa dozvedia že hľadané dievča je s Mikeom a jeho kamarátmi. Šerif vyzdvihne deti v ich úkryte a spolu spoja svoje sily v školskej telocvični. Dustin sa od učiteľa fyziky dozvie, ako postaviť nádrž vďaka ktorej El dokáže putovať svetom na druhej strane. El tam zistí, čo sa stalo s Barbarou a aj to, kde sa nachádza Will. Šerif Hooper a Joyce sa rozhodnú ísť po Willa na druhú stranu a vniknú na pozemok Brennerovej továrne, kde ich zadrží ochranka. Škoda toho, ako je zobrazené putovanie El druhou dimenziou a rovnako toho ako ľahko hrdinovia postavia nádrž, nakoľko by malo ísť o prísne tajný projekt. Rovnako útek Mikea a priateľov pred agentmi je strašne naivný. Už nech Willa zachránia a uvidíme, akým smerom sa bude odvíjať dej druhej série. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěr první série se blíží, a je to znát. V tomto díle se opět mnoho odhalilo, a už nezbývá příliš mnoho záhad do dalšího dílu. Je to však velmi napínavé! Jedna hvězda musela jít dolů, protože jsem se při některých scénách doslova chytal za hlavu, protože podle mě není možné, aby děti ujely dodávkám na kole. Také jsem postřehl, že se děj lehce začíná opakovat. Doufám v dobré vyvrcholení první řady! 85%. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. a předposlední díl 1.série. Jedenáctka, Mike a jeho kámoš Bezzubka utíkají před vládou. Cestou narazí na svého již prchajícího kamaráda, jenž se snažil nahlédnout přímo do výzkumného komplexu. estou se na ně přilepí auta ve vedení otce Jedenáctky, ale nestihnou je dohonit. Joyce a Hopper se spojí s Nancy a Jonathanem a pátrají po klucích a dívce. Najdou je, a spojí síly. Díky jistému výzkumu může Jedenáctka proniknout v dost slané vodě do podivného světa, kde již byla při dozoru svého táty. Tam najde sice mrtvou Barbaru, ale živého Willa. Záleží však na čase. Právě nyní ho totiž přepadá příšera! Kluk, jenž byl předtím napaden Jedenáctkou, vyzrazuje její tajemství. Steve se dává na dráhu dobra. Nancy zatím nehodlá přiznat své city k Jonathanovi, stejně tak ani Mike k Jedenáctce. 95 - 100 procent. ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S minimalistickým obsazením a na malém prostoru si s námi pohrávalo komorním postapokalyptickým survivalem Hidden bratrské duo Matt a Ross Dufferovi už v roce 2015. Mělo za sebou podíl na několika krátkometrážních horůrcích. Tímhle ovšem vyvolalo maximální humbuk a sedmou epizodu považuju asi za nejzdařilejší. Herecký výkon Millie Bobby Brown je na oba zdvižené palce nahoru. Divák vnímá odkazy na Spielbergovy klasiky, na kultovní kousky jako je Věc, Vetřelec, Návrat do budoucnosti nebo Noční můra v Elm Street. A jsou to sakra milé vzpomínky. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Všetci zasvätený do záhady okolo zmiznutých detí začínajú pomaly ale iste ťahať za jeden povraz. Prevedenie: Chalani sa konečne uzmieria a vracia to príbehu iskru. Ell sa snaží pomáhať kde iba môže až na pokraj vlastných síl. Páčilo sa mi hlavne prepojenie všetkých dejových liniek. Už nám iba zostáva nájsť a zabiť Demogorgona. Pocity: Som spokojný s tým, že sa všetci spoja proti či už druhej dimenzií alebo proti tajnému labáku. Aj napriek tomu že je to predvídateľné, páčilo sa mi to. 90% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (6)

  • Pan Clark (Randy Havens) sleduje se svou přítelkyní film Věc (1982), na který tvůrci odkazovali několikrát v předchozích dílech. (HellFire)
  • Deprivační nádrže byly v minulosti hojně využívány (někdy v kombinaci s LSD) za účely psychologických výzkumů. Zbavují tělo veškerých smyslových vjemů a navozují opojné stavy. (HellFire)
  • První epizoda celé série, která se odehraje během jednoho dne. Předchozích šest epizod začínalo v noci a končilo následující den. (HellFire)

Reklama

Reklama