Reklama

Reklama

VOD (1)

Dr. Brenner vyslýchá Hoppera a Joyce, zatímco kluci čekají s Eleven v tělocvičně. Ve Willově domě se Nancy s Jonathanem připravují na souboj. (Netflix)

Recenze (46)

skeptic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Toľko blikajúcich svetiel, že na začiatku mohla byť kľudne výstraha pre epileptikou. Šikovne sa nimi (blikajúcimi svetlami, nie epileptikmi) maskovaly slabé efekty, ani to však miestami nestačilo. Akási naivita niektorých postáv mi až tak nevadila, a dve dejové/emocionálne vrcholy rýchlo za sebou zapôsobili, tak ako mali. Zimné obdobie na konci, seriálu pristalo a navnadenie na ďalšiu sériu sa taktiež podarilo. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Boj v našej aj druhej dimenzií. Spojenie všetkých. Prevedenie: Sila ako sa za 55 minút dá tak vybičovať atmosfér a dotiahnuť a uceliť príbeh aby dal tú dobrú finálnu emóciu. Všetko čo si predstavujem pod pojmom finále série som dostal. Pocity: Boj hneď na niekoľkých frontoch bol zaujímavý a napínavý. Celkom ma pobavilo ako sa po tom všetkom, čo sa v mestečku stalo dokázali jeho obyvatelia tak jednoducho vrátiť k svojim predchádzajúcim životom. Aj keď sú tu zadné vrátka ako predzvesť dobrej druhej série. No uvidíme. 98% ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže,shrnu to. Skvělá série (ne seriál),které chybí do geniality,ta pátá hvězdička (jedna blýskavá) s neskutečně DOKONALOU hudbou!!! Kdo,žere Carpenterovskou music,tak z ost,které má dohromady 2h26min.! tak bude z tohoto ost,odvařen,jako já. Pokaždé,když naskočila znělka,okamžitě mi vstaly všechny chlupy,co jich jen mám:) Nejgeniálnější hudební tv s.znělka všech dob. Hned po Twin Peaks. P.s.ale HODNĚ mě vytočilo to,že zabili El (11tku). To tedy nemuseli,parchanti:) Moc jsem si ji oblíbil. A zvěsti nelhaly. Opravdu jsem v monstru viděl Carpenterovskou The Věc. Pro mě je tato série obzvláště schizofrení,páč v supr TO 2017 a zde hraje ten samý dětský herec. Však víte:) a já jsem na TO šel do kina v době,kdy jsem byl v pol.této 1.s. Kdo viděl obě tyto Věci:),tak jsou mu paralely jasné. A to nemyslím jen koncept,party dětí proti zlu. P.s.ost dávám 300% a začínám být silně přesvědčen,že hudba tvoří až 50% zážitku. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dr. Martin Brenner - Six. Six people have been taken this week. This thing that took your son... We don't really understand it. But it's behavior is predictable. Like all animals, it eats. It will take more sons. More daughters. I want to save them. I want to save your son. But I can't do that. Not without your help. Joyce Byers - Stop. I know who you are. I know what you've done. You took my boy away from me! You left him in that place to die! You faked his death! We had a funeral. We buried him. And now you're asking for my help? Go to hell. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série presne ako má byť a aké som zhruba očakával, že aj bude. Silné emocie, solídna akcia, trvalejší pobyt v paralelnom svete, rytmické prelínanie dejových línií a na samotný záver znepokojujúci cliffhanger. Plus dostatočné rozuzlenie zápletky, pričom vecí je tu stále dosť na rozohranie tých nových. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě zazní píseň „When It's Cold I'd Like To Die“ od Mobyho. (Duoscop)
  • Při boji s nestvůrou v budově školy je vidět v jedné třídě periodická tabulka prvků. V 80. letech 20. století ještě některé nebyly objeveny, tudíž neměly svá jména a proto na tabulce nemohly být uvedeny. Z tohoto hlediska je evidentní, že tabulka pochází z pozdější doby. než se seriál odehrává. (czKarlos)

Reklama

Reklama