Reklama

Reklama

VOD (1)

Dr. Brenner vyslýchá Hoppera a Joyce, zatímco kluci čekají s Eleven v tělocvičně. Ve Willově domě se Nancy s Jonathanem připravují na souboj. (Netflix)

Recenze (46)

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

FInále se vším všudy. V perfektných lokáciách. Komu nenaháňala hrôzu prázdna budova veľkej školy pri prespávačke ? Ale najmä vizuálne neskutočne vydarený svet upside down. Nechápem ako sa dá v seriálovej tvorbe takto perfektne vyriešiť efekty, ale mnohé filmy s omnoho vyšším rozpočtom by sa mohli hanbiť. Happy Christmas a skvelá pieseň zo Sám doma... alebo... nie všetko ostalo vyriešené. Hawkins je mestečko plné zvláštnych úkazov, slimákov v kanalizácii a miznúcich vaflí. Teším sa ďalej. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první řady se velmi povedla, skvěle temná atmosféra, kterou se s různou intenzitou dařilo tvůrcům udržovat už od pilotního dílu se opět spojila s vystupňovaným napětím a výbornou akcí, tvůrci zodpověděli většinu palčivých otázek, i když neváhali položit nové, na jejichž zodpovězení si budeme muset počkat na další sezónu. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série presne ako má byť a aké som zhruba očakával, že aj bude. Silné emocie, solídna akcia, trvalejší pobyt v paralelnom svete, rytmické prelínanie dejových línií a na samotný záver znepokojujúci cliffhanger. Plus dostatočné rozuzlenie zápletky, pričom vecí je tu stále dosť na rozohranie tých nových. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dr. Martin Brenner - Six. Six people have been taken this week. This thing that took your son... We don't really understand it. But it's behavior is predictable. Like all animals, it eats. It will take more sons. More daughters. I want to save them. I want to save your son. But I can't do that. Not without your help. Joyce Byers - Stop. I know who you are. I know what you've done. You took my boy away from me! You left him in that place to die! You faked his death! We had a funeral. We buried him. And now you're asking for my help? Go to hell. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální závěr, naprosto úžasné a učebnicové. Na všechny dříve položené otázky bylo zodpovězeno, vše se uzavřelo a při té příležitosti se nahodilo pár návnad pro příště. Co mi osobně udělalo radost je pocitový odkaz na můj oblíbený Silent Hill (ne tak gore, ale v rámci možností OK ;)) ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Při boji s nestvůrou v budově školy je vidět v jedné třídě periodická tabulka prvků. V 80. letech 20. století ještě některé nebyly objeveny, tudíž neměly svá jména a proto na tabulce nemohly být uvedeny. Z tohoto hlediska je evidentní, že tabulka pochází z pozdější doby. než se seriál odehrává. (czKarlos)
  • V epizodě zazní píseň „When It's Cold I'd Like To Die“ od Mobyho. (Duoscop)

Reklama

Reklama