Reklama

Reklama

VOD (1)

Dr. Brenner vyslýchá Hoppera a Joyce, zatímco kluci čekají s Eleven v tělocvičně. Ve Willově domě se Nancy s Jonathanem připravují na souboj. (Netflix)

Recenze (46)

Radyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále skvělé, ale poslední díl mi paradoxně přišel atmosférou nejslabší - to asi tím "otevřením dveří dokořán" (řečeno metaforicky). A samozřejmě na konci očekávaná zadní vrátka pro pokračování, které se už mezitím stihlo "narodit". :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Brutální nostalgie vstoupila do finále první série. Nezpochybnitelná žánrová oslava tvorby 80. let si získala miliony fanoušků, rozhodně ale nebudu tvrdit, že mnohé musela zklamat. Určitě se objevují lehce klopýtavá klišé, opadnutí napětí někde v polovině série a hlavně několik momentů, u kterých mi prostě chybí logické souvislosti. O tom žádná. Herecky nadprůměrné, nejen dětští představitelé, ale i šerif David Harbour se v téhle roli našel. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série presne ako má byť a aké som zhruba očakával, že aj bude. Silné emocie, solídna akcia, trvalejší pobyt v paralelnom svete, rytmické prelínanie dejových línií a na samotný záver znepokojujúci cliffhanger. Plus dostatočné rozuzlenie zápletky, pričom vecí je tu stále dosť na rozohranie tých nových. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych měl finále první série něco vyčíst, pak je to opravdu příšerné CG příšery, které kazí celkový dojem. Připadalo mi, že sleduju Rocka jako krále Škorpiona. Cringe. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná epizoda první řady se velmi povedla, skvěle temná atmosféra, kterou se s různou intenzitou dařilo tvůrcům udržovat už od pilotního dílu se opět spojila s vystupňovaným napětím a výbornou akcí, tvůrci zodpověděli většinu palčivých otázek, i když neváhali položit nové, na jejichž zodpovězení si budeme muset počkat na další sezónu. ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Wille, Wille, neuvěříš, co se všechno stalo, když jsi tu nebyl !! Měl jsi pohřeb !!" - "Jennifer brečela !!" - "A Troy se pochcal !! Před celou školou !!" ;) Famózní finále první řady konečně dává ochutnat i kus světa pod námi.. Závěr s cliffhangerem tak skvostným, že druhá řada je jasnou prioritou.. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Viete prečo sa táto vecička stala popkultúrnym fenoménom? Ľudia sú proste unavený a znechutený z dnešnej neživotnej, od progresivity odporne páchnucej a ľudsky zanedbanej doby. Nostalgia sa čoraz viac stáva nástrojom, s ktorým ľudia dokážu v tomto dojeb@nom svete prežiť. Vďaka za projekty, ako je TENTO! ()

PKD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže,shrnu to. Skvělá série (ne seriál),které chybí do geniality,ta pátá hvězdička (jedna blýskavá) s neskutečně DOKONALOU hudbou!!! Kdo,žere Carpenterovskou music,tak z ost,které má dohromady 2h26min.! tak bude z tohoto ost,odvařen,jako já. Pokaždé,když naskočila znělka,okamžitě mi vstaly všechny chlupy,co jich jen mám:) Nejgeniálnější hudební tv s.znělka všech dob. Hned po Twin Peaks. P.s.ale HODNĚ mě vytočilo to,že zabili El (11tku). To tedy nemuseli,parchanti:) Moc jsem si ji oblíbil. A zvěsti nelhaly. Opravdu jsem v monstru viděl Carpenterovskou The Věc. Pro mě je tato série obzvláště schizofrení,páč v supr TO 2017 a zde hraje ten samý dětský herec. Však víte:) a já jsem na TO šel do kina v době,kdy jsem byl v pol.této 1.s. Kdo viděl obě tyto Věci:),tak jsou mu paralely jasné. A to nemyslím jen koncept,party dětí proti zlu. P.s.ost dávám 300% a začínám být silně přesvědčen,že hudba tvoří až 50% zážitku. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl svým závěrečným odhalením poněkud ztrácí na dosavadní tajemné atmosféře (prostě když se celou dobu bojíte něčeho v temnotách a teď to naplno profláknete, trochu to ztratí své kouzlo). Přesto se opět podařilo nalákat na díly druhé série, protože asi každému je jasné, že takhle to skončit nemůže. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže, finále poslednej časti bolo neuveriteľné. Kým predošlá epizóda pripomínala skôr E.T mimozemšťana, táto išla surovo na VEC. Záchrana chlapca a boje s monštrom boli skvelé (škoda slabého CGI ale dá sa to vydržať) Záver pekne ukončený (ako v Twin Peaks) pri zrkadle. Takže už iba toľko, že sa teším na druhú sériu. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Šerif Hooper a Joyce uzavrú dohodu s doktorom Brennerom a vstúpia do paralelného sveta, kde sa im podarí nájsť Willa. Steve prichádza za Jonathanom, aby sa mu ospravedlnil a zistí, že je uňho Nancy a spolu sa pustia do boja s monštrom a zrania ho, zachráni sa však útekom do druhej dimenzie. Brennerov tým prichádza do školy, aby chytili El, tá ich zastaví avšak stratí vedomie. Monštrum sa objaví v škole a zabije Brennera, Mikea a kamarátov pred nímochráni El, sama sa však stratí. Will sa po zotavení v nemocnici vráti ku kamarátom a k rodine. Stále však občas vidí druhú dimenziu a nie je to jediné, čo ho z paralelnom dimenziou spája. Šerif Hooper prináša do lesa sušienky...No, tak konečne našli Willa avšak musím povedať že toľko ospevované Stranger Things boli pre mňa miernym sklamaním. V seriály nie je postava, ktorá by Vám prirástla k srdcu a ani záporné postavy nie sú ako Ramsey Bolton a kedže aj dej je pomerne ľahko predvídateľný jeho vysoké hodnotenie ide na vrub masívnej reklame, pretože človek má strach otvoriť už aj konzervu bez obáv z toho, že naňho odtiaľ nevyskočí Netflix a Stranger Things. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád napětí, gradaci, spojování vodítek a příběhů do sebe, parádní hudbu jako doprovod, hororové jumpscary, atd... Tohle vše a ještě více Stranger Things v první sérii nabízí, ale poslední díl byl o mnohé z tohoto ochuzen naúkor akce, která samozřejmě musí jít ruku v ruce se závěrem prvního roku tohoto seriálu. Mně sice tento ActionEnd tak WOW nepřišel, jako většině diváků, mně se více zamlovaly předešlé díly, leč těším se na další rok a nejspíš na něj hnedka skočím :)... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vskutku dechberoucí finále, vůbec nevím, co bych celé sérii vytknul. I ten pomalejší dvoudílový rozjezd má své opodstatnění. Jsem rád za malý počet dílů o vynikající kvalitě. Pokud toto dodrží i pro následující série, mám velkou víru, že kvalita nebude upadat. Šup sem s druhou sérií. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

FInále se vším všudy. V perfektných lokáciách. Komu nenaháňala hrôzu prázdna budova veľkej školy pri prespávačke ? Ale najmä vizuálne neskutočne vydarený svet upside down. Nechápem ako sa dá v seriálovej tvorbe takto perfektne vyriešiť efekty, ale mnohé filmy s omnoho vyšším rozpočtom by sa mohli hanbiť. Happy Christmas a skvelá pieseň zo Sám doma... alebo... nie všetko ostalo vyriešené. Hawkins je mestečko plné zvláštnych úkazov, slimákov v kanalizácii a miznúcich vaflí. Teším sa ďalej. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Boj v našej aj druhej dimenzií. Spojenie všetkých. Prevedenie: Sila ako sa za 55 minút dá tak vybičovať atmosfér a dotiahnuť a uceliť príbeh aby dal tú dobrú finálnu emóciu. Všetko čo si predstavujem pod pojmom finále série som dostal. Pocity: Boj hneď na niekoľkých frontoch bol zaujímavý a napínavý. Celkom ma pobavilo ako sa po tom všetkom, čo sa v mestečku stalo dokázali jeho obyvatelia tak jednoducho vrátiť k svojim predchádzajúcim životom. Aj keď sú tu zadné vrátka ako predzvesť dobrej druhej série. No uvidíme. 98% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fenomenální závěr, naprosto úžasné a učebnicové. Na všechny dříve položené otázky bylo zodpovězeno, vše se uzavřelo a při té příležitosti se nahodilo pár návnad pro příště. Co mi osobně udělalo radost je pocitový odkaz na můj oblíbený Silent Hill (ne tak gore, ale v rámci možností OK ;)) ()

Reklama

Reklama