Reklama

Reklama

VOD (1)

Dr. Brenner vyslýchá Hoppera a Joyce, zatímco kluci čekají s Eleven v tělocvičně. Ve Willově domě se Nancy s Jonathanem připravují na souboj. (Netflix)

Recenze (46)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mám rád napětí, gradaci, spojování vodítek a příběhů do sebe, parádní hudbu jako doprovod, hororové jumpscary, atd... Tohle vše a ještě více Stranger Things v první sérii nabízí, ale poslední díl byl o mnohé z tohoto ochuzen naúkor akce, která samozřejmě musí jít ruku v ruce se závěrem prvního roku tohoto seriálu. Mně sice tento ActionEnd tak WOW nepřišel, jako většině diváků, mně se více zamlovaly předešlé díly, leč těším se na další rok a nejspíš na něj hnedka skočím :)... ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

FInále se vším všudy. V perfektných lokáciách. Komu nenaháňala hrôzu prázdna budova veľkej školy pri prespávačke ? Ale najmä vizuálne neskutočne vydarený svet upside down. Nechápem ako sa dá v seriálovej tvorbe takto perfektne vyriešiť efekty, ale mnohé filmy s omnoho vyšším rozpočtom by sa mohli hanbiť. Happy Christmas a skvelá pieseň zo Sám doma... alebo... nie všetko ostalo vyriešené. Hawkins je mestečko plné zvláštnych úkazov, slimákov v kanalizácii a miznúcich vaflí. Teším sa ďalej. ()

Reklama

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže, finále poslednej časti bolo neuveriteľné. Kým predošlá epizóda pripomínala skôr E.T mimozemšťana, táto išla surovo na VEC. Záchrana chlapca a boje s monštrom boli skvelé (škoda slabého CGI ale dá sa to vydržať) Záver pekne ukončený (ako v Twin Peaks) pri zrkadle. Takže už iba toľko, že sa teším na druhú sériu. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední díl svým závěrečným odhalením poněkud ztrácí na dosavadní tajemné atmosféře (prostě když se celou dobu bojíte něčeho v temnotách a teď to naplno profláknete, trochu to ztratí své kouzlo). Přesto se opět podařilo nalákat na díly druhé série, protože asi každému je jasné, že takhle to skončit nemůže. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Finále série presne ako má byť a aké som zhruba očakával, že aj bude. Silné emocie, solídna akcia, trvalejší pobyt v paralelnom svete, rytmické prelínanie dejových línií a na samotný záver znepokojujúci cliffhanger. Plus dostatočné rozuzlenie zápletky, pričom vecí je tu stále dosť na rozohranie tých nových. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Při boji s nestvůrou v budově školy je vidět v jedné třídě periodická tabulka prvků. V 80. letech 20. století ještě některé nebyly objeveny, tudíž neměly svá jména a proto na tabulce nemohly být uvedeny. Z tohoto hlediska je evidentní, že tabulka pochází z pozdější doby. než se seriál odehrává. (czKarlos)
  • V epizodě zazní píseň „When It's Cold I'd Like To Die“ od Mobyho. (Duoscop)

Reklama

Reklama