Reklama

Reklama

VOD (1)

Město se připravuje na Halloween, v arkádové herně skóruje hodně silný soupeř a skeptický Hopper jde na kontrolu pole plného shnilých dýní. (Netflix)

Recenze (49)

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Život v meste sa vracia do zabehnutých koľají. Do školy prichádza nové dievča, ktoré našej partii výrastkov okamžite padne do oka. Vyše niekto atakuje najlepšie skóre na arkádových automatoch a na poliach záhadne hnije zelenina. Jednoducho problémy malomesta. Prevedenie: Vraciame sa do nostalgických 80. rokov, na čo nás upozorňuje hudba aj móda. Rovnako sa vraciame aj k našim výrastkom, ktorým ani pribúdajúci čas nepridal na sympatiách. (No vážne toho Mika by som udrel). Joyce má nového nabijaka a Will bojuje so svojimi vnútornými démonmi. Pocity: Opäť pomalý rozjazd. Nič čo by priklincovalo do stoličky. Našťastie sa vyhýbame znovupoznávaniu hlavných hrdinov tak pevne verím že to už bude iba odsýpať. 55% ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé řady navázala svou atmosférou na předchozí sérii, přičemž se opět vrátilo osmdesátkové retro. Hned po prvních záběrech jsem si znovu vzpomněl na film E. T. Mimozemšťan, určitě k tomu přispěla stará parta koloidů. Tento díl beru jen jako startovní, od dalších očekávám víc akce a chystám si pátou hvězdičku. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhľadom na fakt, že som prvý diel druhej série pozeral tesne po opätovnom vzhliadnutí finále série prvej, bola pre mňa menším sklamaním. Ale pričítam to faktu, že sa na trochu, ale iba trochu odlišný štýl a atmosféru, kedy je jasné, že to bude celé akosi väčšie, treba adaptovať. Rovnako zaberie nejaký čas, kedy si divák obľúbi aj nové postavy. ()

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat Stranger Things je podle mě hodně vydařený. Navázání na první sérii funguje, a už v tomto díle se ukazují menší dějové podzápletky a záhady, které se budou v následujícívh dílech řešit, ale je jich pomálu. V prvním díle se toho vlastně moc neděje, vracíme se k postavám, které už známe, dozvídáme se, jak žijí, a k nim se přidává i pár nových postav, na které jsem hodně zvědavý, a moc se těším, jak je tvůrci zakomponují do děje. Konečně se taky oficiálně dozvídáme, že El je živá, má delší vlasy, a bydlí u Hoppera, což mi zní dost zajímavě, a celkově jsem velmi zvědavý na ostatní díly. 75%. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý začiatok. Po roku (ktorý ubehol nielen v našej realite od premiéry jednotky, ale aj vo svete postáv) sa vracajú všetky staré známe postavy + pár nových. Medzi nimi síce nájdete aj nových tínedžerov a Paula Reisera, ktorý po Votrelcoch Jima Camerona už ťažko môže čakať kladné úlohy, ale najviac pozornosti vzbudí sympaťák Sean Astin. Sú naznačené nové hrozby, ktoré ma síce príliš nezaujímajú, ale jednotlivé postavy sú sympatické, čiže s nimi rád strávim ešte 8 epizód. Najviac som sa tešil na Jedenástku, tušil som, že sa mihne len na konci a tak ma to neprekvapilo - a bol som rád aspoň za to. Hoci ten nový účes... no neviem. Poteší tiež retro osemdesiatková atmosféra (filmy práve bežiace v kinách, soundtrack). ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

  • V městečku Hawkins láká poutač před kinem na film Terminátor (1984), který měl v té době premiéru. (Rominator)
  • Sean Astin (Bob Newby) nebyl do své role vybrán náhodou. Poprvé se proslavil rolí ve filmu Rošťáci (1985), kde se parta dětí vydává na honbu za pokladem a do povědomí širší veřejnosti se dostal díky roli Sama v trilogii Pán prstenů. Na knižní předlohu J.R.R. Tolkiena tvůrci odkazují hned v několika epizodách první série. (HellFire)
  • Dustin (Gaten Matarazzo) se v herně rozzlobí při hraní videohry „Dragon's Lair“ a označí ji za předraženou. V době vydání (1983) se jednalo o první videohru, která si místo obvyklých 0,25 amerických dolarů účtovala za jednu hru 0,50 dolarů a na některých trzích dokonce 1 dolar. (HellFire)

Reklama

Reklama