Reklama

Reklama

VOD (1)

Město se připravuje na Halloween, v arkádové herně skóruje hodně silný soupeř a skeptický Hopper jde na kontrolu pole plného shnilých dýní. (Netflix)

Recenze (49)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda druhé řady navázala svou atmosférou na předchozí sérii, přičemž se opět vrátilo osmdesátkové retro. Hned po prvních záběrech jsem si znovu vzpomněl na film E. T. Mimozemšťan, určitě k tomu přispěla stará parta koloidů. Tento díl beru jen jako startovní, od dalších očekávám víc akce a chystám si pátou hvězdičku. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobrý začiatok. Po roku (ktorý ubehol nielen v našej realite od premiéry jednotky, ale aj vo svete postáv) sa vracajú všetky staré známe postavy + pár nových. Medzi nimi síce nájdete aj nových tínedžerov a Paula Reisera, ktorý po Votrelcoch Jima Camerona už ťažko môže čakať kladné úlohy, ale najviac pozornosti vzbudí sympaťák Sean Astin. Sú naznačené nové hrozby, ktoré ma síce príliš nezaujímajú, ale jednotlivé postavy sú sympatické, čiže s nimi rád strávim ešte 8 epizód. Najviac som sa tešil na Jedenástku, tušil som, že sa mihne len na konci a tak ma to neprekvapilo - a bol som rád aspoň za to. Hoci ten nový účes... no neviem. Poteší tiež retro osemdesiatková atmosféra (filmy práve bežiace v kinách, soundtrack). ()

Marceloo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blíži sa prvé výročie toho, keď sa v malom americkom mestečku Hawkins stratil Will Byers. Mike, Dustin, Lucas a Will však na tieto udalosti rýchlo zabudnú, pretože v Hawkinse sa objavil neznámy hráč, ktorý ich porazil v ich oblúbenej hre a získal nemožné skóre. Kto je tajomný Mad Max? - Trochu som sa obával toho, aký bude prechod z vynikajúcej prvej série do tej druhej, ale toto je absolútna dokonalosť. Zábavné, plné napätia, prekvapení, nepredvídatelné, jednoducho najlepší hororový seriál vôbec. Vyzerá to, že v tomto roku budú v Hawkinse problémy ešte ovela väčšie. And don't worry. She is back. :) + herec z Better Watch Out + herec z Cabin Fever: Patient Zero a Range 15 + herec z It + herec z Life After Beth a The Darkness + herec z The Ring a Cold Moon ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Here I am, rock you like a hurricane!" ________ Takřka bezchybný otvírák druhé série, jehož expozice i narace nikam nespěchá, a poutavě reflektuje konsekvence závěru první řady. Eleven a její kudrnatý háro je cute af. ()

Ruut 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak ten wow efekt první sezon je samozřejmě pryč. Ale jsem rád, že ve hře jsou úplně všechny postavy z jedničky, včetně XXX a příslib opravdu velkého špatného ..proč ne... ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vzhľadom na fakt, že som prvý diel druhej série pozeral tesne po opätovnom vzhliadnutí finále série prvej, bola pre mňa menším sklamaním. Ale pričítam to faktu, že sa na trochu, ale iba trochu odlišný štýl a atmosféru, kedy je jasné, že to bude celé akosi väčšie, treba adaptovať. Rovnako zaberie nejaký čas, kedy si divák obľúbi aj nové postavy. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slušný rozjezd druhé série, který nám představí další postavy a především si nechá ten největší cliffhanger na konec, který ale asi nikoho po konci první série nepřekvapí. Eleven je naživu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvodná epizóda pracuje iba s náznakmi, prichádzajú nové postavy, akcia takmer žiadna, nič veľkolepé. Ale nezameniteľná atmosféra a odkazy na ôsmu dekádu minulého storočia robia z tohto rozbehu parádných 45 minút. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné nastartování druhé série. Osmdesátková atmosféra teče z každého záběru a detailu. Hudba ladí k dokonalosti. A ten překrásnej vizuál a zvuk!!!! " Druhá strana " se ukázala i s nádhernou příšerou, takže si myslím, že se máme na co těšit!! ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Návrat minuloročného seriálového prekvapenia sa niesol v rovnakom duchu ako prvá séria. Kvalita vizuálnej stránky ktorá si berie to najlepšie s osemdesiatych rokov (a verte, že s tých čias toho toľko dobrého pre mňa nevzniklo) je hádam ešte lepšia. Išlo o prvú časť, takže čakať niečo dych vyrážajúceho samozrejme netreba ale komu sa páčila minulá séria, nebude určite sklamaný. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série začala pomerne svižne, objavenie sa Osmičky príbeh oživilo, rovnako tak príchod nových postáv do mestečka Hawkin, neodmysliteľná ruská hrozba sa spomenula tiež, hudba si stále drží nadštandartnú úroveň, šerif si získava stále väčšie sympatie, Upside down sa objavuje častejšie a v celej svojej kráse a konečne je v príbehu postava, ktorej osud Vás zaujíma - Will Byers. Teda nie že by v prvej nebol, ale teraz to je podstatne lepšie. Akože nečakané objavenie El v samotnom závere bolo tiež pomerne milé a tak sa zdá, že druhá séria bude o niečo lepšia. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nevadí mi táhlé díly když mají nějaký příběhový posun, alespoň nějaký. Ale zde nebylo téměř nic, až na Willa, který i po roce má určité propojení s "The Upside down", pak nová postava MadMax a nakonec to nejzajímavější bylo na konec, leč i přesto je to velmi málo.. No uvidíme dále ... ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hmm, tohle tempo by mě bavilo. Teď už si to tvůrci dovolit můžou. Takže...pár nových postav, jeden milý návrat (těm dvěma to spolu slušelo, jako u skutečné rodinné večeře), trocha naznačenì do série, ale ne moc. Vážně mě to příjemně připravilo na další díly :) ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší začátek jsme si snad ani nemohli přát. Úvod krásně navodil tajuplnou atmosféru, stihly se načrtnout některé linky, vizuální stránka je parádní a co je nejdůležitější, chemie mezi herci funguje stále na výbornou. 80% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pravde som už tak ako aj z prvej, tak aj z druhej série úplne pozabúdal na množstvo detailov. Napríklad som úplne zabudol že po perfektnom finále predchádzajúcej série sa prvému "zoznamovaciemu" dielu príliš nedarí. Nedarí sa mu ani v porovnaní s pilotom celého seriálu. V podstate sa o nových postavách nič nedozvieme, len to že ich je kopec a že sú to zasa akýsi vyvrheli spoločnosti, čo však máme radi. Ako si pamätám tak to ďalší vývoj seriálu napraví, ale v rámci epizódy ako menšieho celku musím s hodnotením ísť nižšie až k 3*. Je to naozaj dosť nezáživný diel, ktorý sa snaží zachrániť cliffhangerový koniec, ale žiaľ márne. Potešili má však odkazy na známe filmy (madmax, ghost busters atď.) Ako aj herňa ako nová, vysvetielkovaná a do dizajnu seriálu priam žiadúca lokácia. ()

Reklama

Reklama