Reklama

Reklama

VOD (1)

Will v průběhu halloweenské noci zahlédne něco děsivého, Mika zajímá, jestli je Eleven ještě pořád tady. Nancy bojuje s pravdou o Barb. (Netflix)

Recenze (45)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja neviem. Je to fajn a je to dobré, ale už to proste nie je tá "udalosť", akou bola prvá séria. Chápem, moment prekvapenia sa vytratil, to je u pokračovaní bežné. Ale proste aj tak, už to akosi nie je ono, chýba tam "to", čo som si obľúbil v prvej sezóne. V tejto časti sa venujeme predovšetkým vysvetleniu, čo sa stalo s Jedenástkou medzi prvou a druhou sezónou, ale pravdupovediac je to zhruba presne to, čo ste si mysleli, čiže by sme sa bez toho v pohode zaobišli. Ale Sean Astin fajn, asi to bude najväčšie plus druhej sezóny. A hoci mám veľmi rád, ak vo filmoch a seriáloch znejú pesničky, tu už mi to pripadá trocha ako keby sa tvorcovia nechceli zdržiavať pracne budovanou retro atmosférou a tak tam radšej namiesto toho fláknu nejakú starú hitovku a myslia si, že je o atmošku postarané. Ale nie je to úplne tak. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda už dostala mou náladu do starých kolejí, střídání obou světů mi znovu připomnělo, jak jsem před lety na PS 1 hrál Silent Hill, ta hra měla velmi podobnou atmosféru, i když to byl jinak daleko větší krvák. Winona Ryder se opět snaží přesvědčit sebe samu, že je největší hvězda seriálu, zatímco ostatní (hlavně děcka) hrají tak civilně, až mi to hlava nebere. ()

Reklama

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2.díl. Dustin a Lucas si konečně promluví s Max. Ta je zpočátku odmítne, ale později je, spolu s Willem a Mikem, pozve na obchůzku koledovat. je totiž Halloween. Ona sama si se svým řičičem (možná bratrem, to nevím) promluví o důvodu, proč vůbec musí v Hawkins být. Will má další záchvat, tentokrát se však bojí, že zůstane v Obráceném světě nadobro. Hopper vyšetřuje další případy schnilých dýní, a tak přijde za Jedenáctkou pozdě. Ta se zatím snaží spojit přes svůj svět s Mikem. Tomu přítomnost Max jako jedinému ze svých kamarádů vadí. Nancy se stýská po Barbaře. Steve ji nabídne pomocnou ruku, avšak ona sama to trochu přežene. Když jsou na mejdanu, příšerně se opije a řekne pár blbostí. Jonathan se tam setká s jednou holkou, neváhá však Nancy pomoci a odveze ji domů, když Steve zmizí. 95 - 100 procent. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu osmdesátkovou atmosféru prostě žeru!! Navíc v tomhle halloweenském díle jsou kostýmy Ghostbusters, Jasona, Myerse a dalších a dalších. Příběh se rozvíjí, "Upside down" je temnota jak prase a postava zrzky Mad Max mě začíná bavit víc a víc. Navíc potěšilo, když Eleven přepíná televizní programy a tam je upoutávka na Terminátora. Pecka a těším se na další díly!! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dozvedáme sa kam sa podela "Trinástka". Will zisťuje, že démoni, ktorý ho zužujú nie sú iba v jeho hlave. Nancy zas rozbieha milostný trojuholník a robí zo seriálu telenovelu. Prevedenie: Čo sa týka Willa je to ťažná dejová linka tejto série, všetko ostatné okolo je iba vata. Buď vata o zneužívanom dieťati (Eleven). Alebo o pubertálnych radovánkach. (Nancy)Pocity:Zatiaľ je to strašne priemerné a má to slabý ťah na bránu. na druhej strane je táto časť potrebná aby sme sa dozvedeli čo sa stalo s Eleven. Zrejme bude pre príbeh ešte dôležitá. Nedal som dve hviezdy iba kvôli krotiteľom duchov. 52% ()

Galerie (30)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama