Reklama

Reklama

VOD (1)

Will v průběhu halloweenské noci zahlédne něco děsivého, Mika zajímá, jestli je Eleven ještě pořád tady. Nancy bojuje s pravdou o Barb. (Netflix)

Recenze (45)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ja neviem. Je to fajn a je to dobré, ale už to proste nie je tá "udalosť", akou bola prvá séria. Chápem, moment prekvapenia sa vytratil, to je u pokračovaní bežné. Ale proste aj tak, už to akosi nie je ono, chýba tam "to", čo som si obľúbil v prvej sezóne. V tejto časti sa venujeme predovšetkým vysvetleniu, čo sa stalo s Jedenástkou medzi prvou a druhou sezónou, ale pravdupovediac je to zhruba presne to, čo ste si mysleli, čiže by sme sa bez toho v pohode zaobišli. Ale Sean Astin fajn, asi to bude najväčšie plus druhej sezóny. A hoci mám veľmi rád, ak vo filmoch a seriáloch znejú pesničky, tu už mi to pripadá trocha ako keby sa tvorcovia nechceli zdržiavať pracne budovanou retro atmosférou a tak tam radšej namiesto toho fláknu nejakú starú hitovku a myslia si, že je o atmošku postarané. Ale nie je to úplne tak. ()

Marceloo

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chlapci sa konečne dočkali Halloweenu a môžu konečne celému svetu ukázať svoje kostýmy, na ktorých celý rok pracovali. Medzitým sa šerif Hopper snaží zistiť, čo stojí za zvláštnou chorobou, ktorá napadla miestne polia s tekvicami a Nancy sa podarí prehovoriť Jonathana, aby prišiel na párty. - Konečne je objasnená velká časť nezodpovedaných otázok z konca prvej série. Prišlo aj na velmi vydarené interakcie s novými postavami a celkovo sa tvorcom podarilo vytvoriť velmi vydarenú a autentickú atmosféru Halloweenu. Taktiež je vidieť, že tvorcovia urobili všetko, čo slúbili. Je tu zatial najdesivejšia scéna z celého seriálu a Dustin neustále používa jeho oblúbené slovo Shit, presne tak, ako Dufferovci slubovali pred začiatkom druhej série. + herec z Better Watch Out + herec z Cabin Fever: Patient Zero a Range 15 + herec z It + herec z Life After Beth a The Darkness + herec z The Ring a Cold Moon ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Adaptácia na spomínanú menšiu zmenu štýlu prebehla v tomto akomsi halloweenskom špeciáli úspešne. Som rád, že El bude na scéne aj v tejto sérii, bez nej by to vážne nebolo ono. No a čo sa mi zdá na tejto časti najhodnotnejšie, je pocit, že sledujem niečo nakrútené v osemdesiatkách a nie niečo, čo je ich adoráciou, ako to bolo doteraz. Na čom mimochodom nebolo tiež samozrejme nič zlé. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá epizoda, ve které začíná svět Vzhůru nohama pronikat do reálného světa. Tahle dějová linie mě prostě baví. Po filmařské stránce je to taky pořád echt, viz nepřerušovaný záběr z párty. Třešničkou na dortu je Sean Astin. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá epizoda už dostala mou náladu do starých kolejí, střídání obou světů mi znovu připomnělo, jak jsem před lety na PS 1 hrál Silent Hill, ta hra měla velmi podobnou atmosféru, i když to byl jinak daleko větší krvák. Winona Ryder se opět snaží přesvědčit sebe samu, že je největší hvězda seriálu, zatímco ostatní (hlavně děcka) hrají tak civilně, až mi to hlava nebere. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já tu osmdesátkovou atmosféru prostě žeru!! Navíc v tomhle halloweenském díle jsou kostýmy Ghostbusters, Jasona, Myerse a dalších a dalších. Příběh se rozvíjí, "Upside down" je temnota jak prase a postava zrzky Mad Max mě začíná bavit víc a víc. Navíc potěšilo, když Eleven přepíná televizní programy a tam je upoutávka na Terminátora. Pecka a těším se na další díly!! ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Najmä vďaka piesni z filmu Krotitelia duchov za plný počet. Nancy sa nevie vyrovnať zo stratou Barbary, nové dievča Max rozdelí partiu chlapcov na dva tábory, Willa čoraz viac ovplyvňuje Upside down, v ktorom pátrajú aj vedci a záhada pokazených tekvíc tiež výborne dopĺňa začiatok druhej série. Škoda klišé zo zabudnutým sľubom šerifa Hoopera pre El, ale pomohlo to objasniť Mikeovo správanie v prvej časti. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Moc hezké propojení GhostBusters se Stranger Thinks, ale bylo tam nějak moc vtipu oproti normálu, pomale to připomínalo čarodějnický díl ze Simpsonů. .. + Nic nám to neřeklo, až na to, že Maxin brácha je pošuk a Dunken má před domem něco v popelnici, ale kočka to není ... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborně zakomponovány události po velkém finále jedné postavy. Celá epizoda mě udržela v napětí a jsem natěšený na další příval. Zatím to na mě působí ještě lépe než minulá sezóna. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Who you gonna call ? ... Halloween, Ou Yeah. Upside down vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým. Keď už to ide s novými postavami tak pomaly a nový problém sa tiež na tekvicovom poli rodí pomaly, Will nám celkom slušne nakladá svojimi víziami. Tie epizódky sú veľkým ťahačom hororovej zložky seriálu. Vidno že rozpočet sa zvýšil. Potešila Mad-Max car scene... Odkazy na Frankensteina, Draculu, ale najmä Ghost Busters. Konečne som ich aj lepšie pochopil. 4,5* ()

Reklama

Reklama