Reklama

Reklama

VOD (1)

Dustin má nové zvláštní zvířátko a Eleven ztrácí trpělivost. Dobromyslný Bob radí Willovi, aby se k svému strachu postavil čelem. (Netflix)

Recenze (36)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3.díl. Dustin najde v popelnici pulce, a hned si ho zamiluje. Když se ho rozhodne ukázat kamarádům z party (k nimž nyní patří i Max), Willovi hned dojde, že ho zná. Je to příšera, kterou dříve vyzvracel při jednom ze záchvatů. Když se ho Dustinovi podaří chytit, Will je už pryč, a tentokrát se nechá pohltit příšerou z obráceného světa. Dustin ho před osttními utají. Max se zajímá, proč se o ni Mike nestará a nechce ji do party. Ve chvíli, kdy se jí nechá "okouzlit", ho spatří El. Ta se vydá, i přes Hopperova pravidla, do školy, za ním. Když ho spatří, podtrhne Max kolečka na skateu, na němž zrovna jede, a jde pryč. Mike se totiž o ni postará i v tomto případě, což El zničí. Nancy si nevzpomíná na milulý večer. Když se začne dohadovat se Stevem, nic z toho nevzejde. A tak se spojí s Jonathanem a společně přijdou na jednu věc (o ní se zatím moc neví). Hopper nadále vyšetřuje případ dýní, a pozve si na to odborníky z Hawkinsovy laboratoře. 95 procent. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá polovica pôsobila rozpaky, v druhej sa to rozbehlo a záver vás prinúti si do minúty pustiť ďalší diel. Definitívne som pochopil, že táto séria sa snaží mať mierne odlišnú atmosféru ako tá prvá, nie je tak konzistentne atmosférická, ale ide sa hlbšie do toho osemdesiatkového feelingu. Aký účinok to bude mať na mňa po jej konci, si ešte netrúfam odhadnúť. ()

Reklama

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti minulému dílu trochu zlepšení, stále to však nedosahuje kvalit první série. Hlavní rozdíl je totiž v tom, že první řada měla jasně daný děj: ztratil se kluk, hledají ho kamarádi, příbuzní, a tak dále. Kolem tohoto zmizení se začínají dít podivné věci, a ústí to do skvělého mysteriózního hororu s dokonalým zakončením. Druhá řada je však pouze jakési dovyprávění té první, a i když je to zábavné pozorovat postavy při normálních aktivitách, rozhodně to postrádá kouzlo a atmosféru první serie, ale kvalitu si to stále drží. Samozřejmě díky El, Hopperovi a Willovi se snaží o nějaký mysterióznější příběh, který se doufám rozjede už od příští epizody. Začátek této série však pomalý a příběhově slabší. 65%. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dustin tvora, ktorého našiel v odpadkovom koši kŕmi a ukáže ostatným. Will ich varuje, že asi ide o tvora z Upside down a Willa aj vďaka nemu v škole opäť prenasledujú vidiny. Jeho mama Joyce zistí, čo Will nakreslil a čoho sa týkajú jeho vidiny a že tie nie sú zlými spomienkami. Šerif Hooper prinúti personál továrne preskúmať okolie, kedže tam došlo k zničeniu úrody tekvíc. El opustí bezpečný úkryt a v škole zbadá Mikea ako sa zhovára s Max. Will nájde tvora Darta, ktorý im ušiel avšak opäť čelí vízii a dá na radu Boba a pokúsi sa jej čeliť a neutekať pred ňou. Jonathan s Nancy chcú povedať pravdu o osude Barbary jej rodičom. Druhá séria sa zatiaľ nesie vo výbornom tempe. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Stále platí, že Willova linka je ťahúňom druhej série. Zaujme však aj malý, štvrtý mušketier. Naznačené nezhody v partii vyzerajú nateraz zažehnané. Cool bola celá záverečná tretina, najmä prestrihy medzi flashbackmi a prítomnosťou (El and closed doors... ; Will and Bob). Ústredné monštrum sa podľa cena neskutočne podarilo a naháňa mráz po chrbte. Strih a tichý koniec... Eazy Peezy... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • V 9. minutě slyšíme v autě píseň „Whistle On The River“ od The Mercy Brothers. Na gramofonu hraje skladba „You Don't Mess Around With Jim“ od Jima Croceho. (Duoscop)

Reklama

Reklama