Reklama

Reklama

VOD (1)

Slábnoucí Will se svěří Joyce – se zneklidňujícím výsledkem. Hopper se snaží odhalit pravdu a Jedenáctka si připíše nečekaný objev. (Netflix)

Recenze (40)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4.díl. Willa zřejmě posedne netvor, a nyní nedokáže vydržet jakékoliv teplé prostředí. Hopper se ostře pohádá s El, ta je z toho všeho nešťastná. Při úklidu toho, co vyvedla za nepořádek, najde složku, v níž se může dozvědět něco o sobě. Hopper zase s Joyce přichází na smysl Willových kreseb, jež nahrazují věci, které on sám nedokáže popsat. Steve začne chápat svého nového soka. Max je už dost naštvaná z neustálého odstrkování svými kamarády v tajných věcech, a tak na ně zanevře. Nancy a Jonathan jsou uneseni muži Hawkinsovy laboratoře, a jejich nový velitel se s nimi hodlá domluvit. 95 procent. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Línia s Dartom ma príliš nebaví, cítiť v nej tú stranu béčkovosti, ktorý sa mi na tomto seriáli nepáči. Naopak línia s polom, tajomnými kresbami a monštrom má tú správnu tajomnú atmosféru. Will the wise sa našťastie venuje najmä tomu druhému a možno je to aj postavami, ktoré sa okolo tej ktorej dejovej línie točia. Šerif, El či skôr Jane Will a mamka sú proste zaujímavejší, ako "bezzubák" s novým chrupom. ()

Reklama

Tobias18 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo! Konečně, konečně po třech dílech se tam začíná něco dít. Tohle měl být první díl, maximálně druhý, ale rozhodně ne čtvrtý! Pomalejší rozjezd této sérii rozhodně ubírá, ale tady to vypadá, že už se nějaká zápletka konečně vyvíjí! A tentokrát musím vypíchnout herecký výkon Noaha Schnappa, který je vedle Millie Bobby Brown, Winony Rider a Davida Harboura nejuvěřitelnější herec v seriálu, a dává své postavě ještě větší hloubku, než dostala od scénáristů. Tak snad už se tahle série rozjede, opatrná spokojenost. 80%. ()

bubun 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro mě první vyloženě slabý díl seriálu. Už předchozí mi přišel méně zajímavý a zábavný, ale tenhle mě nudil i štval zároveň. Celkově zatím zaznamenávám kvalitativní propad oproti první sérii. První sérii jsme slupli jako malinu za jedno odpoledne/večer a nebylo téměř možné se odtrhnout, tady mám pocit, jako by tvůrci už trochu vařili z vody. Atmosféru to pořád celkem má, ale bohužel se objevilo několik děr v logice a chování postav se začíná ohýbat dle potřeb tvůrců. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už je to tady, rozjezd trval tři díly, ale teď už jsme na dálnici ve vysoké rychlosti, už zbývá jen nějaký střet a Stranger things bude v plné ráži. Jen mě irituje to, že kluci byli v první sérce velmi chytří, chápavý a drželi po spolu, ale teď jako by šla někdy logika stranou jako když Dunken si nedokáže dát 1 a 1 dohromady ohledně Darta ... Ale jinak už se těším, když hlavní náplň epizody bude spojená s The Upside Down... + Dodatek: Pořád nevím, kdo jsou to ti dva "sourozenci", sice mám pár teorií, ale zajímalo by mě jak je to doopravdy. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě zazní písně „This Is Radio Clash“ od skupiny The Clash a „Push It To The Limit“ od Paula Engemanna. (Duoscop)

Reklama

Reklama