Reklama

Reklama

VOD (1)

Willovo propojení se zlem sílí, ale nikdo neví, jak ho zastavit. Dustin a Steve navazují nečekané přátelství. (Netflix)

Recenze (44)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Romantika v domě jednoho bláznivého konspirátora co by mohl dělat v manželské poradně a poté napínavé rozkrývání věcí okolo shadow monster, které je sice předvýdatelné, leč zajímavé, jenom škoda, že druhá série už není tak tajemná jako ta první, už se tak nějak ví o co jde a co očekávat, ale pořád autoři Dufferovi zvládají upoutat diváka na padesát minut k obrazovce... ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Prečo na mňa žmurkáš? Vážne, prestaň s tým." Po minulej skvelej časti znova troška spomaľujeme, čo je škoda. Nie je to zlé, ale chýba tomu drajv (a Jedenástka) a dych to chytí až vo finále, kedy sú prestrihy na šrotovisko a jednak do podzemia (je sranda pozerať sa na "Burkea" v rovnakej scéne, ako pred 31. rokmi). ()

-bad-mad-wolf- 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak zatím druhá série navzdory větší rozmáchlosti zaostávala za tou první, tak tohle bylo naprostý žrádlo. Pošahanej paranoik (a vlastně ne!) jako katalyzátor očekávanýho románku, integrace Max, Burke z Vetřelců v jedný HODNĚ povědomý scéně, lov na demočokla a "říkal jsem vám to, neměli ho našvat". Bylo to... tubulární! ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"We're just waiting for the hammer to fall!" ______ Moje srdíčko dostalo pořádně zabrat, ale nakonec i zaplesalo. Aneb to nejlepší ze Spielberga, Camerona a Kinga v 51 minutách. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne dostala grády aj dejová línia s naším malým roztomilým Dartíkom a zdá sa, že sa aj zmysluplne začína doplňovať so všetkým naokolo. Táto časť mala patriť Jonathanovi a Nancy a tvorcovia to asi aj tak zamýšľali, ale nakoniec to bol Steve, ktorý to tentokrát najviac ťahal. V podstate ale všetky dejové línie, a že ich nie je málo, poskytujú veľmi silné momenty a napätie. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V šesté epizodě mě tvůrci přestali otravovat různými nesmysly a pořádně rozpumpovali děj, znovu dokázali vytvořit temnou a hustou atmosféru, přidali na akci a pořádně vystupňovali napětí, díky čemuž seriál dostal takovou podobu, jakou bych si přál. Zklamalo mě jen vysvětlení Maxiny minulosti, takovou trivialitu bych nečekal, doufal jsem v něco temnějšího. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Will leží v nemocničnom krídle spoločnosti v Hawkins a lekári sa snažia prísť nato, ako a prečo je spojený s organizmom z Upside down. Jonathan a Nancy usilujú o zverejnenie ich odhalení o laboratóriu v mestečku. Steve, Dustin, Lucas a Max nachystajú pascu na Darda, avšak zistia že svoje schopnosti precenili. Will, ovládaný organizmom z Upside down vláka vojakov a vedcov do pasce a zdá sa že už nič nestojí svetu Upside down v ceste aby ovládol skutočný Hawkins. Trošku romantických scénok na odľahčenie stále rastúcej hrozbe sveta na druhej strane, druhá séria je o poznanie lepšia a ponúka väčší zážitok aj náročnejšiemu publiku. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špión doniesol divákom presne tie informácie, a ukázal divákom presne to, na čo čakali už od prvých epizód seriálu. A že to robí veľmi citlivo, minimalisticky. Po chvíľkach romance však už opäť páli ostrými, Tento krát však už full automatikou. V podstate si hororovejšie epizódy ako boli posledné dve v tejto sérii ani nepamätám. Konečne autori využívajú aj v druhej sérii túto zložku naplno. Je tu cítiť aj inšpirácia Exorcistom a jeho subžánrovými nasledovníkmi. Scény na koľajniciach a na "vrakovišti" spolu s Dustinom a Steveom vládnu! ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Zatim top díl 2.série, uvidime co další díly! Jonathan a Nancy konečně spolu. Steve a Dustin nečekané přátelství. Atmosféra, že by se dalo krájet. Boj na vrakovišti s démon dogy naprostá pecka. Will a propojení které ho ovládá. Odhalení Maxiny minulosti. Překvapení v reaktoru. 100% ()

Reklama

Reklama