Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle nějak si představuji nový CyperPunk 2077, špinavé velkoměsto, šílené účesy, barevné světýlka. Ano, sedmá epizoda byla jen ve znamení Jane/ El a její "sestry" Kali, která hledá ty co jí připravili o vše. .. Jestli tvůrci naznačili tímto dílem, kam chtějí poté směřovat, tak se trochu obávám, že Strange Thinks brzy ztratí své kouzlo. Leč naštěstí se zatím Jane vrací ke svým přátelům do Hawkins. ... ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to v rámci celé cérie úplný krok stranou. Na dějovou linii je více-méně úplně zapomenuto a celý díl dostala prostor jen jedna postava, jejíž dějová linie se mi zdá v této série příliš natahovaná, současně nevyužitá a ve výsledku prakticky zbytečná. Nejslabší díl, který navíc nakousne pár věcí, ale vůbec je nedotáhne do konce. (Možná zadní vrátka, které využijí tvůrci do třetí série.) ()

Reklama

Yokolobuna 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecnou nelibost tohoto dílu naprosto chápu. Taková zbytečná vycpávka, která dělá El medvědí službu. El obecně v druhé sérii není zrovna kdovíjak zajímavým charakterem a seriál tím nesmírně trpí (v první sérii jsem ji miloval). Nedá se říct, že jde o vyloženě nekoukatelnou záležitost, ale jde prostě o odbočku dohromady o ničem, která do celku naprosto nezapadá a atmosféře spíše škodí. Hlavně proto dávám trochu přísné tři hvězdy. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se úplně vymyká ostatním, neboť Eleven jde hledat svoji sestru, která se nachází mezi punkáči. Celý tenhle díl se odehrává v této komunitě a El to s punkovým feelingem neskutečně sekne. Mě vůbec nevadí, že se řeší něco jiného, díl prostě odsýpá jak má a mě baví, jak se seriál dále vyvíjí. ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia "zbytočná" časť série. Presne toto nemám rád na seriáloch. Musí byť veľa častí a nápady časom dochádzajú, tak vymýšľajú podobné slabé odvary... Ako nebola to úplne hrôza, ale viac ako tri hviezdičky si to nezaslúži. No dúfam, že ďalšie časti budú už len lepšie :) nakoľko som zatiaľ so seriálom nadmieru spokojný. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama