Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

denbrough 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší díl? Pche.... I tenhle díl byl za pět. Nevím, ale čím dál víc zjišťuju, že s touhle režií bych se dokázal dívat snad i na dětství Mikeovi prababičky nebo já nevím.. Prostě pro mě top seriál. Snad se to v posledních dílech nezvrtne. Ale pochybuju. Přeju si, aby Stranger things nikdy neskončily.. :-( ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: El zisťuje, že nie je na svete sama. Prevedenie: Partička miestnych vyvrheľov nijako neohúri. Zvláštne schopnosti už sú o niečom inom. Sestru mohla hrať trocha sympatickejšia herečka. Pocity: Nechápe! Príbeh maximálne graduje a všetci sú vo vytržení a oni zrazu dajú takýto sequel, ktorý nemá nijaký význam pre príbeh. Ale to nie je to najhoršie ale stráca sa aj nostalgická atmosféra a poberáme sa komerčným smerom modernej scifi. Jednoducho nechápem význam vzniku tejto časti. 32% ()

Reklama

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď som videl túto epizódu pred 3mi rokmi, jej nekompromisný odklon od deja ma neskutočne iritoval a vyrušoval. Bol som pripravený jej dať z recesie odpad. Veď keď si kúpite banán tak plod zjete a šupku čo je navyše vyhodíte do smetí. Na druhý krát ma však epizóda celkom upútala. Asi za to môže najmä jej dĺžka, ktorú som si predtým nevšimol, nevnímal. Je to jedna z najkratších, ak nie aj najkratšia. Zároveň si myslím, že naskycovaný problém by aj mal potenciál byť zaujímavý. Takto sme dostali predkrm, akurát že tvorcovia nás rovnako ako El pred hlavným chodom poslali naspäť domov. Aj tak som ale rád, že sme sa pozreli aj do mesta v osemdesiatych, aj keď sa z toho dalo vyťažiť ešte omnoho viac. Aj tak je to ale vzhľadom na negatívne spomienky milé prekvapenie. ()

Brano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milujem tento seriál, ale toto malo byť čo?!! Prečo nechali jednú časť, jedného z najlepších seriálov poslednej doby režírovať podpriemernej režisérke Rebecce Thomasovej? Totálna strata času táto časť, absolútne to nesúvisí s dejom a tú bandu feťákov (pankáčov) ani nebudem radšej komentovať. Túto časť do budúcna radšej vynechám. Za mňa Stranger Things 2. séria má len 8 častí. ()

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Proč?! Toto je evidentně bonusový díl určený pro zaryté fandy (taky bych si jej pustil a rád, ale až po zkouknutí celé řady), ale zařadit jej jako plnohodnotný sedmý díl série? Je natočen v jiném rytmu a zásadně zpomalil (=zastavil) všechny ostatní dějové linky. Tento formát se mi vůbec nezamlouvá, snad to bylo naposled... ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama