Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Jane najde skrze nejrůznější složky svoji sestru, Osmičku. Obě dvě k sobě hned najdou přátelskou cestu. Je to však mnohem složitější, než si ona sama dokáže představit. Osmička se rozhodla vydat svojí vlastní cestou. Vzala si k sobě odpadlíky, vyvrhelce, a snaží se Zlé lidi zabíjet i přes zákon. Bez milosti. Příliš se ponořila do své temné stránky. To samé se snaží udělat i s Jane. Ta zpočátku neví, co má dělat, její naivita ji však přivede do dost ošemetné situace. Využije svůj vztek, jak jí její sestra radila, a stane se silnější. Změní si vizáž, a začne s ní spolupracovat. I když zaváhá, zdá se nakonec, že se stala jednou z nich. Avšak poté k ní doplynou vzpomínky jejich starých kamarádů. Jsou v nebezpečí. Jedenáctka má před sebou těžké rozhodnutí. Zůstane se sestrou, která je jako ona a s níž si ve všem rozumí, či půjde za kamarády, kteří ji sice chybí, ale s nimiž je všechno mnohem těžší? 100 procent. Děj směřoval úplně jinou cestou, ale líbil se mi. ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čo si pamätám tak táto epizóda bola extrémne nudná a nezaujímavá a včera by som jej dal asi iba jednu hviezdu. Ale keďže rewatchujem tento seriál pozrel som si ju znovu a nie je až tak zlá ako som si pamätal. Áno, je to najslabšia epizóda zatiaľ a nemá nič spoločné s dejom. Proste Eleven je fajn postava ale keď je celá epizóda o nej tak je to celkom nuda. ()

Reklama

groz122 odpad!

všechny recenze uživatele

Mohl by mi kdokoliv vysvětlit, koho ta ptákovina napadla ? Když je seriál v nejlepším, tak dostaneme velmi ubohou dějovou linku při které si raději vytáhnete algebru, protože se to táhne a nic podstatného se vlastně ani nestane. Pochopil bych, kdyby po seriálu udělali třeba spin-off s touto vysoce nesympatickou partičkou mládeže kultu punku. Doufám, že už tyto americké buřiče víckrát neuvidím, protože mi udělali z El (Jane) nejméně oblíbenou postavu z hlavních protagonistů. V první sérii si 11-tka držela svou nemluvností jistý SWAG. /odpad/ ()

Cako_SK 

všechny recenze uživatele

Naozaj najslabšia "zbytočná" časť série. Presne toto nemám rád na seriáloch. Musí byť veľa častí a nápady časom dochádzajú, tak vymýšľajú podobné slabé odvary... Ako nebola to úplne hrôza, ale viac ako tri hviezdičky si to nezaslúži. No dúfam, že ďalšie časti budú už len lepšie :) nakoľko som zatiaľ so seriálom nadmieru spokojný. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: El zisťuje, že nie je na svete sama. Prevedenie: Partička miestnych vyvrheľov nijako neohúri. Zvláštne schopnosti už sú o niečom inom. Sestru mohla hrať trocha sympatickejšia herečka. Pocity: Nechápe! Príbeh maximálne graduje a všetci sú vo vytržení a oni zrazu dajú takýto sequel, ktorý nemá nijaký význam pre príbeh. Ale to nie je to najhoršie ale stráca sa aj nostalgická atmosféra a poberáme sa komerčným smerom modernej scifi. Jednoducho nechápem význam vzniku tejto časti. 32% ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama