Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to v rámci celé cérie úplný krok stranou. Na dějovou linii je více-méně úplně zapomenuto a celý díl dostala prostor jen jedna postava, jejíž dějová linie se mi zdá v této série příliš natahovaná, současně nevyužitá a ve výsledku prakticky zbytečná. Nejslabší díl, který navíc nakousne pár věcí, ale vůbec je nedotáhne do konce. (Možná zadní vrátka, které využijí tvůrci do třetí série.) ()

Brano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milujem tento seriál, ale toto malo byť čo?!! Prečo nechali jednú časť, jedného z najlepších seriálov poslednej doby režírovať podpriemernej režisérke Rebecce Thomasovej? Totálna strata času táto časť, absolútne to nesúvisí s dejom a tú bandu feťákov (pankáčov) ani nebudem radšej komentovať. Túto časť do budúcna radšej vynechám. Za mňa Stranger Things 2. séria má len 8 častí. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El vyhľadá stratenú sestru. osmičku, aby zistila kde je jej skutočný domov. Netflix dokázal o jeden diel predĺžiť seriál aj za cenu epizódy, ktorá deju pomohla iba v tom, že si El urovnala v hlave niekoľko faktov a zistila, kde je doma. Kedže dej druhej série jej príliš času na realizáciu nedal a svojich fanúšikov si našla, tvorcovia to vynahradili v tejto časti v úlohe, ktorá však zakríknutej jedenástke z prvej série vôbec nesadla. K natiahnutiu série o jednu časť však postačujúce. ()

Dukekuky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obrovský nezvyk který ale jde přijmout? Já si myslím že ano a rozhodně to není tak zlý jako propad hodnocení na této epizodě. Epizoda se zcela oddálí od hlavního příběhu série ale celkem dobře a je to suprový odpočinek od toho všeho. Konec série se blíží a já čekám výborné finále jako minulou sérii! 7,5/10 ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7.díl. Jane najde skrze nejrůznější složky svoji sestru, Osmičku. Obě dvě k sobě hned najdou přátelskou cestu. Je to však mnohem složitější, než si ona sama dokáže představit. Osmička se rozhodla vydat svojí vlastní cestou. Vzala si k sobě odpadlíky, vyvrhelce, a snaží se Zlé lidi zabíjet i přes zákon. Bez milosti. Příliš se ponořila do své temné stránky. To samé se snaží udělat i s Jane. Ta zpočátku neví, co má dělat, její naivita ji však přivede do dost ošemetné situace. Využije svůj vztek, jak jí její sestra radila, a stane se silnější. Změní si vizáž, a začne s ní spolupracovat. I když zaváhá, zdá se nakonec, že se stala jednou z nich. Avšak poté k ní doplynou vzpomínky jejich starých kamarádů. Jsou v nebezpečí. Jedenáctka má před sebou těžké rozhodnutí. Zůstane se sestrou, která je jako ona a s níž si ve všem rozumí, či půjde za kamarády, kteří ji sice chybí, ale s nimiž je všechno mnohem těžší? 100 procent. Děj směřoval úplně jinou cestou, ale líbil se mi. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Při vystupování z autobusu slyšíme skladbu „Runaway“ od Bona Joviho. Po ní následuje „Dead End Justice“ od The Runaways. A v závěru přijde na řadu píseň „Birds Fly“ od The Icicle Works. (Duoscop)

Reklama

Reklama