Reklama

Reklama

VOD (1)

Telepatické vize dovedou Eleven ke skupince nebezpečných odpadlíků a rozzlobené dívce s temnou minulostí. (Netflix)

Recenze (82)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvorcovia sa rozhodli nakrútiť niečo absolútne odlišné čo doposiaľ a riskovali tým rozdelenie publika na dva tábory, čo sa aj stalo. Mňa táto odbočka, ktorá sa sústreďuje na Jane a jej ďalší osud, pretože sa ocitá na križovatke, sadla. Celý čas sa to tvárilo, že nás čaká veľkolepé finále v meste, ale záver ma naopak príjemne prekvapil akýmsi ráznym utnutím. Som zvedavý, či sa k sestre ešte niekedy vrátime. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opravdu nejslabší díl celé série, ale aspoň se trochu rozvinul "paralelní" příběh dívky s podobným osudem, jako měla El. Kdo ví, jestli nebude seriál nějak navazovat v další sérii. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Idem domov. Za svojimi kamarátmi." - "Nemôžu ti pomôcť." - "Nie. Nemôžu. Ale ja môžem pomôcť im." Ono, môžeme tipovať, či táto epizóda vznikla len preto, lebo Dufferovci mali pre druhú sériu len riedky scenár a tak museli zahusťovať všetkým možným, čo im prišlo pod ruku. Čiže ak ste sa po minulej časti tešili na veľkú akčnú scénu, tak na to môžete pekne krásne zabudnúť. Pretože kým v minulej časti boli chalani a Jedenástka nie, tak tentoraz je to presne naopak. Niekto môže povedať, že je to lacné naťahovanie času. Na strane druhej, ja mám pre túto epizódu pochopenie. Síce by som sa bez nej zaobišiel, ale na druhej strane relatívne dosť posúva dopredu celé univerzum (výskyt ďalších "čísel z laboratória") a jednak Jedenástka sa na túto cestu skôr alebo neskôr zrejme musela vydať, aby mala na jej konci možnosť slobodne sa rozhodnúť, akým smerom chce v živote ísť. Navyše je tu cameo istej postavy z prvej série + pár dojemných momentov sestier. ()

HellFire 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Show stopper“ v pravém slova smyslu. Dodnes si pamatuju, jak jsem tenhle díl nesnášel a že vůbec nezapadal do aktuálního děje. Už v pátém díle se začaly osudy hlavních postav tříštit a El dostala si vytáhla tu nejslabší dějovou linku. Puncrocková parta její sestry je totálně nesympatická. El se s nimi vydá na lov padouchů a tvůrci se tváří, že je to velká sranda. Totálně mimo. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když jsem se díval na sedmou epizodu, měl jsem dojem, že jde o úplně jiný seriál, který mě příliš nebaví. Cesta za "sestrou" mi připadala jako slepá ulička, jestli tvůrci jen pro tento díl zvedli počet epizod proti první sezóně byla to chyba. Pouhá vata. ()

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak to v rámci celé cérie úplný krok stranou. Na dějovou linii je více-méně úplně zapomenuto a celý díl dostala prostor jen jedna postava, jejíž dějová linie se mi zdá v této série příliš natahovaná, současně nevyužitá a ve výsledku prakticky zbytečná. Nejslabší díl, který navíc nakousne pár věcí, ale vůbec je nedotáhne do konce. (Možná zadní vrátka, které využijí tvůrci do třetí série.) ()

corpsy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z ´´Jedenástky´´ sa stal badass a celá epizóda sa sústreďuje na jej premenu z puberťáckeho rebela, v rebela bojujúceho v štýle THE WARRIORS. U mňa to veľmi nezabodovalo, ale posledných 5 minút stálo za to. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle díl se úplně vymyká ostatním, neboť Eleven jde hledat svoji sestru, která se nachází mezi punkáči. Celý tenhle díl se odehrává v této komunitě a El to s punkovým feelingem neskutečně sekne. Mě vůbec nevadí, že se řeší něco jiného, díl prostě odsýpá jak má a mě baví, jak se seriál dále vyvíjí. ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné zpestření a chvilkový odskok od hlavní dějové linie. Jistě, možná to trochu zdržuje a člověk má najednou pocit, že sleduje jiný seriál, ale dokonalá osmdesátková atmosféra to táhne zase nahoru. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

El vyhľadá stratenú sestru. osmičku, aby zistila kde je jej skutočný domov. Netflix dokázal o jeden diel predĺžiť seriál aj za cenu epizódy, ktorá deju pomohla iba v tom, že si El urovnala v hlave niekoľko faktov a zistila, kde je doma. Kedže dej druhej série jej príliš času na realizáciu nedal a svojich fanúšikov si našla, tvorcovia to vynahradili v tejto časti v úlohe, ktorá však zakríknutej jedenástke z prvej série vôbec nesadla. K natiahnutiu série o jednu časť však postačujúce. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle nějak si představuji nový CyperPunk 2077, špinavé velkoměsto, šílené účesy, barevné světýlka. Ano, sedmá epizoda byla jen ve znamení Jane/ El a její "sestry" Kali, která hledá ty co jí připravili o vše. .. Jestli tvůrci naznačili tímto dílem, kam chtějí poté směřovat, tak se trochu obávám, že Strange Thinks brzy ztratí své kouzlo. Leč naštěstí se zatím Jane vrací ke svým přátelům do Hawkins. ... ()

Reklama

Reklama