Reklama

Reklama

VOD (1)

El plánuje dokončit, co začala. Ostatní stupňují tlak na děsivou sílu, která drží Willa jako rukojmí. (Netflix)

Recenze (51)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak - a zas je koniec. Oceňujem, že Netflix urobil len 9 dielov a nenaťahoval to donekonečna ako marvelácke seriály Luke Cage či Punisher. Som v tretej sérii zvedavý na Stevea, lebo v druhej to prekvapivo dobre ťahal ako jeden z najväčších a zároveň najnečakanejších sympaťákov celého kastu. Jeho spojenie s Dustinom je prekvapvio funkčné, vtipné a milé. Navzájom sa doberajú a oficiálne sa príliš nemusia, ale v skutočnosti Dustin povedzme jednoduchšiemu Steveovi dáva rady ohľadom vedy a výskumu a Steve dospievajúcemu Dustinovi na poli dievčat, takže sú si vyrovnaní a navzájom sa potrebujú. A inak? Proste posledný diel: na konci cliffhanger a dovtedy plno postupne sa uzatvárajúcich dejových liniek. Dojatie, smiech, vtip, rozkošnosť a nejaké to zrnko ponaučenia. Dôstojný koniec série, ktorá bola predsa len o čosi slabšia, než prvá. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa hlási k slovu jedna nesmrteľná hororová klasika, tentokrát sem nakukáva až zo sedemdesiatok a čo je dôležité, výborne to funguje. Finále je zhruba také, aké som si ho predstavoval a ako som aj očakával, že celá séria môže skončiť. Naopak epilóg je priam fantastický, najmä záverečný tanec jednej dvojice a ich dialóg. Áno, treba si s lakovaním vlasov ešte nejaký ten rok počkať a radšej si užívať detstvo plné fantázie a neuveriteľných dobrodružstiev. Vďaka Dufferovcom sme mali možnosť spolu s postavami tento nostalgický pocit zažiť aj my, spokojní diváci. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co ? a to mám jako po tak výborném zakončení rok čekat ? to snad ne boha jeho, opět skvěla banda, skvěla hudba ale už je to za mnou a fakt mi nezbývá nic jiného než čekat bože za co. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní zakončení druhé sezóny. U deváté epizody jsem se skvěle bavil, atmosféra byla příjemně mrazivá, napětí prostupovalo celý díl a nechyběla ani spousta kvalitní akce. Když jsem se díval na ples v závěru, nemohl jsem se zbavit pocitu, že mi, čert ví proč, připomíná Carrie. Osmdesátkové dekorace se asi hodně podobaly těm sedmdesátkovým. Výborná epizoda. ()

topi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je vidět, že poslední dva díly se režie zhostili bratři Dufferové, poněvadž děj neskutečně jede závratnou rychlostí bez nějakých hluchých míst do finále, které je prostě "bitchin!!" ()

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný závěr (ano, čekání nás přinejmenším ještě dvě série, ale prozatím se to jako závěr tváří ). Ani u jedné epizody jsem nestihl vyzdvihnout dvě věci, které tento seriál vyzdvihují nad mnohé ostatní. Skvělá hudba je již takřka tradicí, ale soundtrack Stranger Things se opravdu povedl. Co se však povedlo ještě víc, je neskutečně zdařilý casting, a to ve všech rolích. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Steve, Max, Mike, Lucas a Dustin bojujú z monštrom v jeho srdci, zatiaľ čo Joyce, Nancy a Jonathan zachraňujú Willa a šerif Hooper s El sa chystajú na rozhodujúci boj v laboratóriu. A tak všetko dobre dopadlo, až do začiatku tretej série. Plnému hodnoteniu nakoniec pomohol záver po školskom plese a odovzdanie rodného listu pre El Hooperovú. Atmosféra začiatku 90tych rokov seriálu v druhej sérii sedela podstatne viac a tvorcom sa podarilo poučiť sa z chýb v prvej sérii a vytvoriť tak vskutku zaujímavý seriál, ktorý tentokrát oslovil aj náročnejšie publikum. ()

Wiikii 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, poslední díl byl "Bitchin". Vše do sebe krásmě zapadalo, mělo drive, mělo logiku, jen to zavření brány do "The Upside down" bylo moc rychle, leč vše co tomu předcházelo bylo dokonalé. A díky nevyřešenému nepříteli se otevírá možná zápletka pro třetí sérii v podobě The Mind Flayera... + Dufferové by si možná mohli přividělat i novým High school musical, závěr epizody nebyl špatný :) ... ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak je seriál kulervoucí popisuji v hlavním komentáři. Tady bych proto vypíchl několik věcí, které zůstaly nedořešeny: 1) Doktor herce Paula Reisera má stejné rysy, jako jeho postava Burka v Aliens. Má stejné záměry s šerifem Hopperem jako měl s Ripleyovou? Dufferové jsou velký blázni do detailů, nedivil bych se tomu. 2) Co je ta velká nohatá věc? 3) V první sérii Hopper našel vejce, ze kterých se očividně něco vyklubalo. Demogorgoni a Demopsi to nejsou, ty se rodí z hostitele. Co z nich tedy leze? ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

VELKÝ, VELKÝ SPOILERY, AŤ SI MŮŽU PSÁT CO CHCI...V tomhle díle bylo všechno. Začne to nájezdem na devadesátkové porno. Smála jsem se totiž úplně stejně. Nancy má sestru? Což pokračuje vážně pěkným rozhovorem dvou kohoutů a následným bojem. Škoda, že jsem nezjistila, co má divnej brácha za problém. Taky je tady romantika. Když se málem Mick a Eleven začnou oblizovat, doufala jsem, že jim do toho někdo skočí. Ať mohou později a epičtěji. Jim v autě byl dokonalej. Bolestně upřímnej a k sežrání. Steve, když se probere po nakládačce v autě? Vtipný jako prase. Skoro jako ředitel :D ale postupně jsem začala mít Steva ráda. A tenhle díl byl poslední příjemná kapka. Horor hako kráva, ale všechno dopadne dobře. A závěrečná tancovačka? Milý :) ale sakra, tam dole se něco asi chystá... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I druhá sezóna si zaslouží stejnou pozornost jako ta první. Tvůrčí tým nezklamal, herci mají mezi sebou ještě větší chemii než posledně. Celá mytologie okolo UD se krásně rozlostla a zejména vysvětliva věci z minulého roku. Přestože, stejně jako tomu bylo i u premiérové řady, to ke konci malinko škobrtalo, dá se dvojka hodnoti nadprůměrně. Výborná atmosféra, skvělý ansábl, kvalitní scénář a rozpoznatelný režisérský rukopis. Jasné doporučení pro každého, kdo dychtí po atraktivní podívané. Season 2 - 80% ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradoxne slabšie finále, ako jeho samotná predpríprava. Neviem čo sa stalo, ale akosi som sa nedokázal tento krát dostať s postavami do akcie. Nie že by tu neboli perfektné scény v podobe Steve's fight, rozhovor v dodávke, alebo vyústenie Exorcistickej inšpirácie. Akurát mi to celé prišlo akési rýchle. Čo je ďalším paradoxom, nakoľko sa problém rozvíjal celkom pomaly. Možno aj práve v tom tkvie môj problém a napadá mi, či sa nedala predsa len tá 7ma epizóda využiť aj inak. Spomenul som si na Votrelca, ktorého prvý komorný diel vystriedala militantná dvojka plná príšer. Ono je vážne niekedy menej aj trochu viac. Platí to aj tu. Napokon mi však srdiečko zahriali opäť Vianoce a zimný ples. Vzťahy medzi postavami a útrapy vtedajších dospievajúcich detí sú plnohodnotnou súčasťou ST, dokonca niekedy aj zaujímavejšou ako samotná hororovo-sci-fiction zápletka. Scenáristi tentokrát skutočne potešili prostredníctvom Nancy v závere. Rozporuplné pocity tak na piatu hviezdu siahnuť nedovolia. ()

Reklama

Reklama