Reklama

Reklama

VOD (1)

El plánuje dokončit, co začala. Ostatní stupňují tlak na děsivou sílu, která drží Willa jako rukojmí. (Netflix)

Recenze (51)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opäť sa hlási k slovu jedna nesmrteľná hororová klasika, tentokrát sem nakukáva až zo sedemdesiatok a čo je dôležité, výborne to funguje. Finále je zhruba také, aké som si ho predstavoval a ako som aj očakával, že celá séria môže skončiť. Naopak epilóg je priam fantastický, najmä záverečný tanec jednej dvojice a ich dialóg. Áno, treba si s lakovaním vlasov ešte nejaký ten rok počkať a radšej si užívať detstvo plné fantázie a neuveriteľných dobrodružstiev. Vďaka Dufferovcom sme mali možnosť spolu s postavami tento nostalgický pocit zažiť aj my, spokojní diváci. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Abych nepapal, tak 4*. ALE. Demo-dogs? Sklapni. To mělo být vtipné? Jinak že právě tito hafánci pozabijí celou laboratoř a pak má doktor jen cosi s nohou... How plot convenient. A s těmito závěry můžeme v podstatě sérii nechat naživu donekonečna, žejo. Ale tak neva, snad se ale příště vytáhnou s lepším scénářem.. ()

Reklama

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět skvělé vyvrcholení, tentokráte jsem ale víceméně happyend očekával, což byla velká změna proti první sérii, kdy jsem netušil, jak hodní na diváka Dufferovi budou. A jsou tedy opět nečekaně velkorysí, když vezmu v úvahu, že se jedná prakticky o hororový seriál. Konce až přeslazené, to se často nevidí, vše dobře dopadne, opět se uzavřou všechny dějové linky. Což kvituji, člověk má pocit úplnosti a těm dětem to prostě přeje. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Luxusní zakončení druhé sezóny. U deváté epizody jsem se skvěle bavil, atmosféra byla příjemně mrazivá, napětí prostupovalo celý díl a nechyběla ani spousta kvalitní akce. Když jsem se díval na ples v závěru, nemohl jsem se zbavit pocitu, že mi, čert ví proč, připomíná Carrie. Osmdesátkové dekorace se asi hodně podobaly těm sedmdesátkovým. Výborná epizoda. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Steve, Max, Mike, Lucas a Dustin bojujú z monštrom v jeho srdci, zatiaľ čo Joyce, Nancy a Jonathan zachraňujú Willa a šerif Hooper s El sa chystajú na rozhodujúci boj v laboratóriu. A tak všetko dobre dopadlo, až do začiatku tretej série. Plnému hodnoteniu nakoniec pomohol záver po školskom plese a odovzdanie rodného listu pre El Hooperovú. Atmosféra začiatku 90tych rokov seriálu v druhej sérii sedela podstatne viac a tvorcom sa podarilo poučiť sa z chýb v prvej sérii a vytvoriť tak vskutku zaujímavý seriál, ktorý tentokrát oslovil aj náročnejšie publikum. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (3)

  • Karen Wheeler (Cara Buono) si ve vaně čte knížku „Heart of Thunder“ („Bouřlivé srdce“) od Johanny Lindsey. (Duoscop)

Reklama

Reklama